Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nikejsn určitě a pak si jen budeme posílat jak se mimiskove mají krásně v bříšku
![]()
@Verčule09 snad je to ta druha varianta, hcg narostlo hezky, ne? za dva dny.. Tak to uz by snad mohlo byt v poradku. A byli jste aktivni v te dobe? ze by to mohlo byt prirozene?
@daudinka po transferu jsme měli zákaz 5 dni, tak hned další den a i potom ještě párkrát. Partner mi odjížděl na měsíc do zahraničí, tak jsme se snažili 😁 kéžby to tak dopadlo. Mimo jednoho dne nemám bolesti, cítím se dobře. Jen se teď neuvěřitelně pozoruju a při každém píchnutí, čekám co z toho bude. Ten týden bude můj nejdelší v životě
@Verčule09 tomu verim, to cekani je na vsem to nejhorsi. Jestli se necitis spatne, tak by to mohla byt ta lepsi varianta. Myslim, ze u mimodelozniho bys to v tuto dobu uz musela poznat, treba bolesti nebo vetsi spineni. I si teda myslim, ze by to az k 3000 hcg snad nedotahlo, ze by se to projevilo uz driv. A nejakou dutinku tam prece v deloze vidi. Budu drzet palce, at mas dobry zpravy.
@daudinka děkuji moc, ve středu měla 4 mm a včera 5,3 mm. Budu doufat.
Děkuji moc za podporu ![]()
@Verčule09 mimodelozni urcite nemas na to mas moc vysoke HCG 🙂 ja mela maximum 55 talze z tehle stranky muzes byt v klidu
@nikejsn opravdu? Nikde jsme se nedočetla, do jaké výše může být mimoděložní ![]()
@nikejsn Já jsem měla v pondělí HCG 1547 a v pátek 4403, utrazvuk až za 2 týdny, myslíš že můžu být v klidu s touhle hodnotou ohledně umístění prcka? Bolesti nemám, trochu prsa, oteklý nohy a nekonečná žízeň jinak zatím nic.. Podle ovulace resp. odběru mi to vychází na 5+3, dle MS 4+6, ale měla jsem zrovna asi 3 dny zpoždění tak nevím zda se dá věřit výpočtu dle MS..
@Elalis zkus se podivat na internetu do tabulek rostouciho HCG ale ja myslim ze by to melo byt vpohode, dulezite je ze stoupa nahoru 🙂 nebo si zajdi treba v tydnu na krev jako samoplatce at ses v klidu 🙂
@nikejsn To jsem byla právě v pátek, ptz Gennet se k ničemu neměl.. Ale kdyby se mi něco nezdálo asi půjdu ještě 1× no, ale zas nechci psychovat ![]()
@Elalis tak to uz zalezi na tobe jestli vydrzis 2 tydny 🙂 kolik za to vubec chcou za ten odber?
@kamaradka32 Ahojky, už ti dorazila ms? Já pořád čekám a nevypadá to, pár dní sem spinila ale ne a ne se rozjet a teď už nic. Nevím jestli čekat a nechat to prirozene nebo si jít pro injekci.. ![]()
Ahoj holky, je tu nekdo, kdo bude zacinat stimulaci ted v breznu? Dnes mam po uktrazvuku a 2.den menstruace muzu zacit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.