IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
23.2.23 13:33

@Kozicka87 proto neslo predtim asi jeste videt kdyz je o tyden mladsi 🙂 kazdopadne je to super zprava a moooc ti gratuluji 🙂 snad budem mit vsecky stesti az do konce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.23 13:58

@Elalis @nikejsn holky moc děkuji za krásné zprávičky. Jsem ráda, že si můžu s někým pokecat. Člověk ma spoustu přátel, ale pokud nemaji stejné trable,…nikdy nepochopí..
Určitě už bude vše dobré a mimiskove se budou mit čile k světu :srdce: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.2.23 15:02

@Kozicka87 no a je to v pr…. ted jsem dosla od zubara a slabe spinim 😪 mam strach 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
23.2.23 15:27

@nikejsn spineni prece jeste nic neznamena, neboj :hug: to bude dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.2.23 15:32

@daudinka ja vim ale jen aby se to nerozjelo poradne ….. 😒 doted sem ani jednou nezaspinila … nebo jestli to nezpusobila treba ta anestezie od zubare 😞 ted budu do uterka ve stresu jestli mimi vbc este zije 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
23.2.23 15:53

@nikejsn zkus vitamin C, to by mohlo pomoc a nenamahat se. Ale verim tomu, ze to nic nebude :hug: urcite bude mimi v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.2.23 15:55

@daudinka ten si davam kazdy den, ja doufam 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.2.23 16:53

@nikejsn zkus ascorutin, ten je lepší, prcek bude v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.2.23 16:56

@Kozicka87 Taky jsem ráda za pokec, nikomu jsme to totiž zatím neřekli a ani to nemám v plánu, ráda bych to ututlala co nejdýl, nejlépe do 1 screeningu. Kámošky ty mají úplně jiné starosti, tak to člověku stejně moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.23 16:59

@nikejsn já spinim od pátého týdne a prý je všechno v pořádku. Doktorka rikala, že je to nejspíš meditaci… píchám si clexane na redeni krve a aspirin(ASS),tak mi doporucila koupit si ascorutin a davat si tři denně (1-1-1). Uvidíš to bude dobré :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.23 17:02

A když jsi sla k zubaři, tak jsi mu rikala, že jsi tehu, mně moje zubařka říkala, že se mam u ní pouze nahlásit, ale v tehu se toho u zubaře moc nedělá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.2.23 17:13

@Kozicka87 fakt? No ja uvidim do zitrka pri nejhorsim bych zajela na pohotovost do utery asi nevydrzim nebo taky muze byt pozde 😒 nerekla, na netu jsem cetla ze anestezie miminku nijak neublizi a ze se v tehotenstvi normalne i zuby trhaji 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.23 18:05

@nikejsn Mně teda zubařka rikala opak, jen akutní případy :nevim:, každopádně se nestresuj, to ti v téhle situaci jenom škodí, nejspíš to nic nebude, tak pro klid duše zajet na pohotovost, aspoň tě tam uklidni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.23 18:16

@Elalis přesně tak :) u nás to vědí jen nejbližší kteří to se mnou prožívají, ale kamarádka jen jedna a ta rodí jak na bezicim pásu :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.2.23 18:39

@Kozicka87 no já mám 2 kamarádky co ani děti nechtějí, další co chce až bůhví kdy, pak nějaký co už mají a jednu co se asi ještě snaží, ale spíš se asi vůbec bojím o tom mluvit, aby se něco nepo, přece jen těch 5 biochemek člověka poznamená :roll: rodině to třeba řeknu, ale nejdřív až budu vědět, že má prcek srdíčko.. Zítra si zkusím nechat udělat HCG jako smaoplátce, jdu na kontrolu srážlivosti, tak když u mě budou sosat zkusím se zeptat, tak jako pro klid duše, že se hodnoty násobí jak mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.