Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nikejsn noooo vidíš úžasná zpráva, prcek je krasnouckej a ty buď v klidu a nic nedělej a bude vše tak jak má být…jsem strašně ráda takové dobré zprávy…snad ve čtvrtek dostanu také dobré zpravy, že krásně rosteme
![]()
@Kozicka87 joo uplne mne spadl kamen ze srdce 🙂 urcite na tebe cekaji jen skvele zpravy a taky ta tehotenska prukazka 🙂
@nikejsn to si ještě počkám, teď jdu ještě na kliniku na kontrolu a pak budu volat teprve na gyndu se nahlasovat…no a kdy mi daji termín bůh ví ![]()
@Kozicka87 tak hlavne aby prcek rostl, ta prukazka uz je spis jen takova tresnicka na dorte 😃
@nikejsn samozřejmě,no to uvidím ve čtvrtek… doufám v to, že to probíhá v pořádku
![]()
@nikejsn platila jsem 311, ptz jsem šla na jiný odběr, jinak by to bylo 400,–. Ale asi taky záleží kde. No začala mi nějaká viróza, tak doufám, že to mrně zvládne. ![]()
Ahoj holky, tak se po dlouhé době zase přidávám. Dnes mám konečně druhý den stimulace. Nemohla jsem se dočkat, pořád jsem si říkala, že mám čas, mám čas a pak jsem to dostala o 4 dny dřív a bylo to všechno najednou a strašně rychlý.
Je to teda jízda, bolí mě hlava, únava strašná a ještě mě bolí na hrudi. Asi si to moc beru
![]()
Pořád si říkám, že musím být v klidu, ale nějak to nejde.
Co u vás nového?
@Kate222 ahoj, co mas za leky? Me po ovitrelle bolela hlava tri dny v kuse, tak doufam, ze u stimulace to nebude podobny ![]()
Zatím mám puregon a pak mi budou přidávat orgalurtan. Moje bolest hlavy se dá vydržet, ale ta únava to je něco ![]()
@daudinka Kdy tě čeká stimulace?
@Kate222 Druhy den menstruace, dnes jsem 25dc, tak snad do tydne. Ja to mam asi uplne stejne
prvnich 6 dni puregon, pak ultrazvuk, a pak se uvidi, co dal. Ten orgalutran jsem tam ale videla napsanej. To jsou dobry zpravy teda
muzeme brat ibalgin u toho? Me ta bolest hlavy po ovitrelle nepresla, nez jsem si ten ibalgin dala..byly to fakt 3 dny v kuse :/ kolik ti dali jednotek toho puregonu?
@daudinka ibalgin vůbec nevím, zda můžeme
Zkus zavolat do car, nebo prohledat tady diskuze. Nebo bych si možná spíš vzala paralen. Je tělu přirozenější a v těhu ho můžeš taky.
Mám 200 jednotek. Ještě si k tomu píchám na ředění krve, takže už jsem jak řešeto ![]()
@Kate222 taky mam 200 jednotek, no uvidim, kdyztak jim tam brnknu. To mas teda radost jeste dalsi injekce k tomu. Ale tak hlavne, at je dobra uroda ![]()
@daudinka doufám, že bude! V pátek jdu na první ultrazvuk, tak třeba už něco uvidím ![]()
@Kate222 Tak dej vedet, jak se to vyviji
Ja doufam, ze aspon tu menstruaci dostanu tak nejak do konce tydne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.