Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Elalis to chápu, taky jsem jak na jehlách jestli bude vše ok zase za týden, ale upřímně jsem ještě ráno byla smířená s tím, že to zase neklaplo a ejhle zázraky se dějí. Tak nezoufej už to bude jen dobré, hlavně klid a žádný stres… není to snadné, vim z vlastní zkušenosti, ale je to potreba, protože psychika dělá hodně také.
![]()
@Kozicka87 já mám v sobě tolik hormonů, že jsem zcela v klidu
chodím normal do práce, takže nás tím jako nějak nedumám, jen mě štvou ty otoky nohou resp. jedný, včera stahovací podkolenky zabrali, ale dneska už míň, budu muset mít v práci víc nožky nahoře. Že máš kontrolu co týden ti docela závidím..
@Elalis to asi jen teď, pak už to bude horší, ale také by mi vůbec nevadilo kdybych chodila každý tyden. Aspoň bych byla ubezpečena, že je vše v pořádku ![]()
@Kozicka87 No právě, já si musím zakazovat si na to myslet, abych nezcvokla
vždycky se leknu, když mě někde zabolí břicho ![]()
@Elalis to nemá smysl, něčím se zamestnej… všechno bude v pořádku uvidíš, ještě máme dost času před námi, tak ho přeci neprozijeme v permanentním stresu
![]()
@Sáva11 píše:
Koukám, že jsi to taky neměla moc snadnéDoktor mi řekl, že prý při dalším pokusu už ví jak na mě, takže mi dají nejvyšší možné dávky i přes to, že bude OHS. Že prý to u mě jinak nepůjde. Takže teď si dáme nějakou dobu pauzu a pak zkusíme 3. pokus. Také jsem uvažovala o jiném CARu, ale zase si říkám, že tady už měli dva pokusy na to, aby zjistili na co jak reaguji, tak snad do třetice už musí vědět
Uvidíme no, až půjdeme na ten třetí. Tobě držím palce
Ja uz se pripravuju nějak na 2.IVF. Jediný bojovník to vzdal
jsem z toho spatna, ale tak co nadělám. Právě teď vůbec nevím, jak změnit stimulaci aby bylo více hlavně kvalitnějších vajíček
jestli tedy dlouhý protokol a nějakou kombinaci jiných léků. Nevím.. ale mám čas, teď to neřeším ![]()
@Kozicka87 To je pravda, němůžu se dalších 8 měsíců stresovat ![]()
To nic nebude, kup si ten Ascorutin, je volně prodejný a moc nestoji, stejně ti nic jiného na pohotovosti nedají a bereš ten amelgen viď? 3 denně nebo méně?
@Kozicka87 jo? Ja ze je to na recept.. beru po jednom rano a vecer … porad premyslim jestli tam jet nebo ne pro svuj klid ale aby mne nerekly ze tam jedu s “prkotinou” ![]()
@nikejsn to ti rozhodně neřeknou a jestli jo, tak jsou to idioti (pardón za ten výraz),je to běžné a myslím, že nebudeš první ani poslední. Kort když máš za sebou to co máš za sebou ![]()
@nikejsn ještě mně tak napadlo neměli jste intimní chvilku s manzelem(partnerem),po tom se dost často špiní ![]()
@nikejsn ještě bych možná zkusila zavolat do centra, říct jim to, že spinis…jestli nemáš zvysit o jednu tabletku amelgen… mně to tak udělali, ale já teda spinila dost. Pokud to máš slabounké zkus ten Ascorutin a uvidíš, mně pomohl a to jsem měla zatím tři tablety ![]()
@Kozicka87 neni ten ascorutin nahodou cecko? Nebo jaky je mezi tim a ceckem rozdil?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.