IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
23.2.23 20:15

@Elalis to chápu, taky jsem jak na jehlách jestli bude vše ok zase za týden, ale upřímně jsem ještě ráno byla smířená s tím, že to zase neklaplo a ejhle zázraky se dějí. Tak nezoufej už to bude jen dobré, hlavně klid a žádný stres… není to snadné, vim z vlastní zkušenosti, ale je to potreba, protože psychika dělá hodně také. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.2.23 20:23

@Kozicka87 já mám v sobě tolik hormonů, že jsem zcela v klidu :lol: chodím normal do práce, takže nás tím jako nějak nedumám, jen mě štvou ty otoky nohou resp. jedný, včera stahovací podkolenky zabrali, ale dneska už míň, budu muset mít v práci víc nožky nahoře. Že máš kontrolu co týden ti docela závidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.23 21:12

@Elalis to asi jen teď, pak už to bude horší, ale také by mi vůbec nevadilo kdybych chodila každý tyden. Aspoň bych byla ubezpečena, že je vše v pořádku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.2.23 21:18

@Kozicka87 No právě, já si musím zakazovat si na to myslet, abych nezcvokla :mrgreen: vždycky se leknu, když mě někde zabolí břicho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.2.23 22:51

@Elalis to nemá smysl, něčím se zamestnej… všechno bude v pořádku uvidíš, ještě máme dost času před námi, tak ho přeci neprozijeme v permanentním stresu :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.2.23 00:20
@Sáva11 píše:
Koukám, že jsi to taky neměla moc snadné :think: Doktor mi řekl, že prý při dalším pokusu už ví jak na mě, takže mi dají nejvyšší možné dávky i přes to, že bude OHS. Že prý to u mě jinak nepůjde. Takže teď si dáme nějakou dobu pauzu a pak zkusíme 3. pokus. Také jsem uvažovala o jiném CARu, ale zase si říkám, že tady už měli dva pokusy na to, aby zjistili na co jak reaguji, tak snad do třetice už musí vědět :pocitac: Uvidíme no, až půjdeme na ten třetí. Tobě držím palce :palec:

Ja uz se pripravuju nějak na 2.IVF. Jediný bojovník to vzdal :nevim: jsem z toho spatna, ale tak co nadělám. Právě teď vůbec nevím, jak změnit stimulaci aby bylo více hlavně kvalitnějších vajíček :nevim: jestli tedy dlouhý protokol a nějakou kombinaci jiných léků. Nevím.. ale mám čas, teď to neřeším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.2.23 08:43

@Kozicka87 To je pravda, němůžu se dalších 8 měsíců stresovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
24.2.23 08:53

@nikejsn tak jak jsi na tom, už to ustalo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.2.23 09:39

@Kozicka87 no dnes rano slabe naruzovely vytok 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
24.2.23 09:50

To nic nebude, kup si ten Ascorutin, je volně prodejný a moc nestoji, stejně ti nic jiného na pohotovosti nedají a bereš ten amelgen viď? 3 denně nebo méně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.2.23 10:10

@Kozicka87 jo? Ja ze je to na recept.. beru po jednom rano a vecer … porad premyslim jestli tam jet nebo ne pro svuj klid ale aby mne nerekly ze tam jedu s “prkotinou” :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
24.2.23 10:57

@nikejsn to ti rozhodně neřeknou a jestli jo, tak jsou to idioti (pardón za ten výraz),je to běžné a myslím, že nebudeš první ani poslední. Kort když máš za sebou to co máš za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
24.2.23 10:58

@nikejsn ještě mně tak napadlo neměli jste intimní chvilku s manzelem(partnerem),po tom se dost často špiní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
24.2.23 11:04

@nikejsn ještě bych možná zkusila zavolat do centra, říct jim to, že spinis…jestli nemáš zvysit o jednu tabletku amelgen… mně to tak udělali, ale já teda spinila dost. Pokud to máš slabounké zkus ten Ascorutin a uvidíš, mně pomohl a to jsem měla zatím tři tablety :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
24.2.23 11:06

@Kozicka87 neni ten ascorutin nahodou cecko? Nebo jaky je mezi tim a ceckem rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.