Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
stala se mi nejšílenější věc pod sluncem!!!
Jsem po OPU, následovalo PGT embryí, 3 zdraví mrazacci čekají až konečně dostanu MS a muže dojít v půlce cyklu na KET.
A jako úplně nechápu..ale MS nikde, 9 dni zpoždění už mi příjde divné..dělám test je pozitivní! Jsem v totálním šoku..je to vůbec možné?
![]()
@dadulinka určitě dostaneš! Máš už leky?
Já to dostala nečekaně o 5 dni dřív, ani jsem neměla leky u sebe, nevěděla jsem, zda pojišťovna schválila, tak jsem jela do car a všechno proběhlo
![]()
@kamaradka32 skvělá zprava!! mužů gratulovat?
jaký je postup teď? Čekáš na ultrazvuk?
@kamaradka32 určitě stává se to občas, ale s jistotou to budeš vědět až po krvy a ultrazvuku jestli není mimoděložní, ale doufám, že budu moct gratulovat ![]()
@Kate222 a ja musela na tu blbou pojistovnu cekat
to je dobry.. nevyslo mi to asi o 2 dny. Takze pak dalsi mesic navic cekani. Jj, leky uz mam u sebe, tak uz aby prisla ![]()
@daudinka co máš za pojišťovnu? Já mám 211 a ta mi to schválila asi za 3-4 dny. Jsem čumela… ![]()
@daudinka ty si dávaj teda sakra na čas… nechápu proč
já minulý úterý žádala, v pátek bylo schváleno a v pondělí jsem začala stimulovat. ![]()
@Kate222 ja v podstate dobry 🙂 vcera jsem byla ma kontrole a mam hematom - krvacim takze mam nakazany klidovy rezim 🤷♀️ a modlim se aby co nejdriv vymizel a nevzal sebou i prcka.. krom tohoto vse dobry zadne priznaky nic 😃
@nikejsn tak já se také hlásím, krásně rosteme, vse v pořádku a už jsem objednaná v pondělí ke své gyndarce
mam obrovskou radost, další malý krůček ke splnění snu stát se maminkou ![]()
@Kozicka87 jeee to je supeeer mam radost s tebou ❤️ brali ti jeste krev nebo jen ultrazvuk? A kolikatej tyden teda ses? 🙂
@nikejsn z čeho hematom? Buď opatrná!! Věřím, že to dobře dopadne ![]()
@Kozicka87 moc gratuluju! Ať je všechno v pořádku ![]()
Myslím si, že se všechny těšíme na tenhle okamžik ![]()
@nikejsn jsem 8+3 a jen ultrazvuk v pondělí už jsem objednaná ke své gyndarce a tam se dohodneme kdy bude krev a kdy 1.screening ![]()
@Kate222 Děkuji moc, to věřím, taky jsem se načekala, jenom skoro tři roky přes ivf a rok sami… už bylo na čase ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.