IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
1.3.23 11:58

To jako vážně ?!

Ahoj holky,

stala se mi nejšílenější věc pod sluncem!!!

Jsem po OPU, následovalo PGT embryí, 3 zdraví mrazacci čekají až konečně dostanu MS a muže dojít v půlce cyklu na KET.

A jako úplně nechápu..ale MS nikde, 9 dni zpoždění už mi příjde divné..dělám test je pozitivní! Jsem v totálním šoku..je to vůbec možné? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
1.3.23 13:43

@dadulinka určitě dostaneš! Máš už leky?
Já to dostala nečekaně o 5 dni dřív, ani jsem neměla leky u sebe, nevěděla jsem, zda pojišťovna schválila, tak jsem jela do car a všechno proběhlo :mrgreen: :palec:

@kamaradka32 skvělá zprava!! mužů gratulovat? :srdce: :mrgreen: jaký je postup teď? Čekáš na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
1.3.23 14:54

@kamaradka32 určitě stává se to občas, ale s jistotou to budeš vědět až po krvy a ultrazvuku jestli není mimoděložní, ale doufám, že budu moct gratulovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.3.23 15:53

@Kate222 a ja musela na tu blbou pojistovnu cekat :D to je dobry.. nevyslo mi to asi o 2 dny. Takze pak dalsi mesic navic cekani. Jj, leky uz mam u sebe, tak uz aby prisla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
1.3.23 15:57

@daudinka co máš za pojišťovnu? Já mám 211 a ta mi to schválila asi za 3-4 dny. Jsem čumela… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.3.23 15:59

@Kate222 fakt? Klasicky vzp a trvalo ji to 2 tydny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
1.3.23 16:20

@daudinka ty si dávaj teda sakra na čas… nechápu proč :roll: já minulý úterý žádala, v pátek bylo schváleno a v pondělí jsem začala stimulovat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.3.23 16:26

@kamaradka32 jeee tak to moc gratuluju!!! ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
1.3.23 16:58

@nikejsn no a jak jsi na tom ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.3.23 17:52

@Kate222 ja v podstate dobry 🙂 vcera jsem byla ma kontrole a mam hematom - krvacim takze mam nakazany klidovy rezim 🤷‍♀️ a modlim se aby co nejdriv vymizel a nevzal sebou i prcka.. krom tohoto vse dobry zadne priznaky nic 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
2.3.23 14:01

@nikejsn tak já se také hlásím, krásně rosteme, vse v pořádku a už jsem objednaná v pondělí ke své gyndarce :srdce: mam obrovskou radost, další malý krůček ke splnění snu stát se maminkou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.3.23 15:13

@Kozicka87 jeee to je supeeer mam radost s tebou ❤️ brali ti jeste krev nebo jen ultrazvuk? A kolikatej tyden teda ses? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.3.23 15:48

@nikejsn z čeho hematom? Buď opatrná!! Věřím, že to dobře dopadne :srdce:

@Kozicka87 moc gratuluju! Ať je všechno v pořádku :srdce:
Myslím si, že se všechny těšíme na tenhle okamžik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
2.3.23 16:11

@nikejsn jsem 8+3 a jen ultrazvuk v pondělí už jsem objednaná ke své gyndarce a tam se dohodneme kdy bude krev a kdy 1.screening :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
2.3.23 16:15

@Kate222 Děkuji moc, to věřím, taky jsem se načekala, jenom skoro tři roky přes ivf a rok sami… už bylo na čase :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.