IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
3.3.23 17:38

@daudinka nenee to nebylo z IVF ale prirozene jeste 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 18:12

@nikejsn tyjo ani nevím jestli to jde z ivf mimodelozni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 18:12

@daudinka a už víš jaký budeš mít protokol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.23 18:54

@kamaradka32 praveze u IVF je vetsi pravdepodobnost mimodelozniho ale absolutne nechapu proc kdyz to embryo vlozi presne tam kam to patri 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 19:01

@nikejsn cože fakt jo..to bych si vůbec netipla, zní to úplně nelogicky..jakoze embryo začne putovat nahoru do vejcovodu? Fakt divné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.23 19:10

@kamaradka32 precti si o tom, ja byla uplne vyhukana z toho kdyz jsem sla do IVF 😁 rika se ze kdyz prodelas mimod. tak mas vetsi sanci ze se ti to stane i podruhe rikam no tak to sem jako v prd….i u IVF a nemusim tam ani chodit 😁 a nastesti to dopadlo tak jak dopadlo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
3.3.23 19:43

@nikejsn @kamaradka32 ja to prave tady nebo v jine diskuzi cetla, ze je to mozny, tak jsem z toho celkem vydesena. Zadne to embrio glue jsme neplanovali.. je to zase dost penez k tomu vsemu. Ale ted nvm, no

Jako zatim jen vim, ze mam na 6 dni napsany puregon 200 jednotek, pak 7.den ultrazvuk, a pak se asi uvidi, co dal :nevim: jen aby ta menstruace prisla :D ted jsem zas cetla, ze pri anovulacnim cyklu nemusi vubec prijit, ale tak doufam, ze prijde. Mivam cca 30ti denni cykly, dnes jsem 27dc, tak ma jeste par dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 20:04

@daudinka @nikejsn tak to je drsné s tím mimodeloznim, bože..to jsem jako vlastně nepotřebovala vědět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 20:06

@daudinka aha tak to vypadá na krátký protokol jak já :)) no tak přeji ať přijde MS co nejdříve..

Já mám nějaký divny pocit..ze to nedopadne..už mě nebolí ani ten podbrisek na MS..proste nic..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
4.3.23 07:11

@kamaradka32 to je teoreticky spis dobre, ne? Menstruace by bez bolesti podbrisku neprisla. Meris bazalni teplotu? Ta by ti napovedela..kdyby klesla, vedela bys, ze je neco spatne a prichazi menstruace. Jinak leda ten hcg test ti neco povi.

Je nejaky tozdil mezi tim kratkym a dlouhym? Krome delky samozrejme :D proc nekomu daji treba delsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
4.3.23 07:47

@daudinka Ježíš ti já nevím komu davaji krátký a komu dlouhý..myslím ze tam hraje roli věk, jestli má žena ovulaci nebo PCO a různé faktory, které ovlivňují následnou reakci vaječníku na léky..já měla taky krátký..začala jsem pichat ve středu a další pátek už odber, tzn po 9 dnech.,takže to bylo fakt sup na sup.,vše úplná pohoda …jakoze fakt..vůbec bych nepoznala, ze si něco picham..a následný odber taky proběhl v pořádku..2 dny léky na bolest když jsem “byla v pohybu “ rozbolelo to jako silná MS ale za tři dny jsem o ničem nevěděla..přeji ať jsi také takový stastlivec!!! PS a to jsem měla dost folikulu..19 a fakt pohodicka :kytka:

Já nevím jak to říct..proste intuice..tak rada bych se pletla..ale měla jsem už 4 těhotenství (z toho 3 potraty) a opravdu pokaždé mě bolely prsa jakoze fakt hned..dokonce jsem to poznala před MS očekávané..a teď ani tuk.. 8o podbrisek už taky nebolí..což si pamatuju ze u fyziologickeho těhotenství mě teda bolel fest a dlouho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
4.3.23 09:24

@kamaradka32 takze jedno ditko uz mate? To je krasny :srdce: no tak doufam, ze to ted vyjde, i kdyz se ti to nezda. Ale tak jsi rikala, ze mas ty tri mrazacky, tak mas jeste hodne sanci, kdyby nahodou ne.

To jsi mela fakt skvelej prubeh, kez bych to mela taky tak. 19 je paradni vysledek, presne tolik bych kvuli tem ubytkum cca potrebovala. No budu se modlit, at to jde vse dobre. Co zbyva, ze. Nic neovlivnime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.3.23 09:49

Holky tak jdu taky s kůži na trh. Včera jsem byla na kontrole a mám zatím 14 folikulů, snad se ještě něco urodí :palec: další kontrola v pondělí a pak se domluvíme na odběru :*
Dostala jsem už orgalutran, ale blbec jsem se nezeptala v kolik si jo píchat. Kdy jste si ho píchaly vy? V kolik hodin? Nebo je to jedno, jen se zase musí dodržet stejný čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
4.3.23 10:54

@kamaradka32 tak to je velká paráda drzim moc palce ať je vše v pořádku. Mě tedy MS konečně dorazila 36 den, normálně mám 29, asi je ten 2. cyklus po stimulaci fakt nějak rozházeny, snad ta další už bude OK, nikdy jsem se tak netesila na menstruaci jak poslední měsíce :mrgreen: protože když nepřijde včas tak člověk hned nervy co se děje a že se zas všechno posouvá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
4.3.23 11:27

@daudinka neovlivnis nic to je na tom nejhorší..pořad jen čekás a cekas a cekas :mrgreen:

Jj máme chlapečka, největší stesticko naše :srdce:

Jako upřímně..nemít ani jedno dítě, tak jsem pěkne v pr** vážně..musí být hrozne tohle všechno prožívat bez záruky ze člověk proste nebude třeba mít svoje dítě..neumím si to vůbec predtavit..všechny jste mega silné!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.