IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
8.3.23 13:36

@Kozicka87 aha tak to nevim 🤷‍♀️ u nas je to tak ze gyndarka mne vezme tyden pred tim krev a pak jim tam posle vysledky … vsude je to jinaci jak vidim 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.3.23 13:38

@kamaradka32 a spinis i ted nebo to bylo jen rano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
8.3.23 13:44

@nikejsn ne pořad spinim..jako ne moc, ze bych měla nějak špinavé prádlo, spíše u utreni je to na toaletaku, takové hnědé jakoby :nevim: ráno to bylo více do růžova teď do hněda.. :roll: no zatím není červená, ale říkám si, jestli to není tím, ze se nehybu (mám dnes home office) a jediný pohyb byl po schodech do laborky na hcg a na postu a pracuju z gauce dnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
8.3.23 14:59

@nikejsn tak jsem se dnes dozvěděla, že před screeningovým vyšetřením mi udelaji testy z krve nekdy kolem 20. Si mám skočit a na ultrazvuk screeningový jdu až 5.4.a to budu 13+1tt no nechavaji mně čekat jako prase…tak snad bude na co, jsem z toho tak nervózní, že se bojím že tam přijdu a oni mi řeknou nevyvyji se, zamlkle těhotenství opět :(… vím nesmím na to myslet, opravdu se snažím, ale teda je to zahul. Kdybych aspoň sla k té gyndarce dříve, ale ono ne až za tri týdny 😁mi klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
8.3.23 15:04

@Kozicka87 tyjo no tři týdny je sakra dlouhá doba..to musí být nekonečné :roll: na druhou stanu já bych to asi taky nevydržela a proste si zaplatila ultrazvuk atd., jako prohlídku navíc jako samoplatce..vesměs hodně soukromých ambulanci to nabízí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
8.3.23 15:06

@kamaradka32 víš to je moc dobrý nápad 😘 děkuji to mně nenapadlo zkusit ultrazvuk jinde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
8.3.23 15:12

@Kozicka87 já si minule tehu takto i udělala ultrazvuk taky když jsem měla mezi vysetrenimi dlouho..resp. byla jsem u rodičů a začalo mě dole svedit/pálit tak jsem šla k místní gyndarce a řekla ze to jsou kvasinky, ze to je klasika u těhotných kvůli větší nabídce cukru v krvi a zároveň mi i udělala ultrazvuk zda je vše ok..

Tím chci říct, ze kamkoliv pujdes na gyndu Tě vyšetří a nemůžou vědět, jestli Te něco páli nebo bolí..a vesměs u těhotných dělají i ultrazvuk raději..alespoň takovou mám zkušenost..

Tak třeba Te taky za týden přepadnou kvasinky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
8.3.23 15:13

@Kozicka87 každopádně naše gyn ambulance kam chodím nabízí i nadstandardní vyšetření mimo ultrazvuky hrazené pojišťovnou, tak když budeš chtít proste si to zaplatíš dle mě.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
8.3.23 16:03

@kamaradka32 jo já mám také tu možnost si zaplatit 5000 a budu mít nadstandart, ale přijde mi to dost, nevim jestli nebude lepší si platit jednorázově ty ultrazvuky když budu mít podezření :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.3.23 16:03

@Kozicka87 tak ber to pozitivne kdyz tam pujdes pozdejc tak o to bude prcek vetsi 😁 a mezitim si pro svuj klid zajdi na ultrazvuk nekam jinam 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.3.23 16:04

@kamaradka32 nebo muzes mit to co ja, dulezite je ze to neni jasne cervena krev a ze to z tebe nevali fest 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
8.3.23 16:16

@nikejsn no jako to ne..ale co není muže být :zed:..zatím je to takový jakoby světle hnědý výtok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
8.3.23 16:17

Jo a přišly mi výsledky z laborky a hcg 1708.. :srdce: tak snad to spineni nic neznamená.

(Pro info: pa minuly týden 250, v pondělí 880 myslím a dnes 1708) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
8.3.23 16:18

@nikejsn to máš pravdu, jen by člověk čekal, že se o něho a miminko budou sami více zajímat když jsem po zamlklem těhotenství :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.3.23 16:43

@Kozicka87 ja vim verim ti to 😕 jenze v dnesni dobe se zamlkle tehotenstvi pocita jako bezna vec protoze ho ma kazda druha tehule 😏 je to doktorka urcite vi co dela, kdyby to bypadalo spatne urcite by si te objednavala castejc na kontrolu, nestresuj se zbytecne ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.