Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kate222 Ježíš tak to já vůbec nevím..jak je to s tím hcg..
ale určitě to nedělá jen embryo, jinak by jsme nedetekovali hcg na testu když tam je defacto jen zahnizdeny shluk buněk ![]()
@kamaradka32 ty blaho!!! No to je mazec 🙈tak snad tě revize mine! To mě moc mrzí, že se ti to takhle zkomplikovalo🙈buď statečná! ❤️
@kamaradka32 tak to me mrzi!!! 😕 ale nic neni ztracene za tyden se to embryjko muze ukazat sance tam porad je!! ❤️
@Kate222 no jako jsem z toho docela nešťastná všeho..jako na jednu stranu nechci to těhotenství ještě zatracovat a nějak je tam proste ještě naděje, kterou cítím..na druhou stranu., bych byla raději, kdybych už věděla na čem jsem rovnou..protože tohle je fakt síla..jednak taková náhoda a štěstí ze po 3 letech přirozeně otehotnim a teď by to jako nemělo vyjít..no to snad ne si říkám ![]()
Achjo fakt závidím všem, co počuraji po půl roce snažení test pak jdu za 3 týdny na kontrolu, je tam rovnou
a žádné stresy kolem ![]()
@nikejsn děkuji, ano mas pravdu, šance tam je..ale je malá..a nejhorší je se tam prave udržovat v té naději.,a týden je aktuálně nehorazna doba na ortel
![]()
@kamaradka32 neumím si představit, jak se cítíš, ani nevím, co bych ti napsala. Vím, jaké to je těšení se na miminko, buď statečná a věř sama sobě s svým pocitům. Je asi hloupost, utápět se v naději, šle pokud aspoň malinkata je, tak bych se na ni dala ❤️neházej hrách na zeď. Budu na tebe myslet 🍀 🍀
@kamaradka32 Ahoj, já jdu až okolo půl 4, podle toho jak bude doktorka stíhat. Tobě moc držím palce, mohla si otěhotnět později třeba jsi teprv 5 tt a srdíčko se ještě nevivinulo, ještě to nevzdávej
doktoři jsou morousové, co je zajímá, že ty máš za sebou 3 krušný roky, pro ně jsi jen další ženská v pořadí
Takže nemysli na jeho výraz a bude
však nějaká holčina tu psala asi týden zpět že měla srdíčko až někdy na konci 7 tt myslím
Holky tak jsem se taky dočkala 7+0, 0,93 cm, srdíčko tam je
cca 3,5 roku snažení..
@kamaradka32 porad nejake cekani ze 😕 neboj to zvladnes, jeste budes mile prekvapena 🙂
@Elalis jeeee no tak to je úplně paráda
nejšťastnější den v životě! A pak až to miminko porodíš
Gratuluju!
@nikejsn @Kate222 moc děkuji holky!!! Jste všechny moc hodné.,.na to ani nejde moc psát..proste to bude dlouhý týden ![]()
Uvazuju jestli mám sjet v pondělí na hcg ať vím jestli vůbec roste jak má..protože když ne, alespoň budu mít jasno hned a nebudu týden čekat …a když poroste tak bude ta naděje alespoň opodstatněná
:pankac
Nebo myslíte ze je to blbost a hcg už mi nic neřekne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.