IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
9.3.23 11:21

@kamaradka32 nooo prave nebo treba kdyby jsi dostala aspon utrogestan nebo amelgen na podporeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.3.23 11:46

@nikejsn aha, no tak já to dr všechno řeknu zítra uvidíme :) zatím je to v pohodě..jen na “utření” :nevim:

A děkuji si moc hodna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.3.23 17:38

@kamaradka32 No udělala mi to doktora z immuna, ptz jsem ji napsala, že mám za sebou 5× biochemko během 1 roku a že už mám fakt dost a že teda OK jdu do IVF, když je to podle doktorů řešení (ač mi to přišlo jako blbost) a zda by mi teda neudělala ještě nějaký test až budu nacpaná hormonama.. Až pak jsem zjistila, že se to dělá při opakovaných potratech např. Gennet nebo Fertily..něco - mají to svých stránkách, mě to teda Gennet nenabídl. Ředění krve proto, že je to jeden z částých faktorů potratů, můžeš zkusit alespoň stacyl, ale pokud máš genetiku OK, asi to nebude důvod :nevim: Taky štítku bys měla mít max 2 hodnotu. No důvodu je moc, četla jsem ohledně toho více studií :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.3.23 17:46

@Elalis jo to je asi možné no..ale já mám kompletní vyšetření za sebou..včetně hematologie, imunologie, genetiky a nevím čeho všeho a nic se nanaslo :nevim: uvidíme..mě už i nějak “vyčerpává” řešit proč co a jak..tak nějak odevzdaně jsem se pustila do ivf s vizí, ze když do mě vloží geneticky zdravé embryo už to proste musí vyjít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.3.23 17:52

@Kozicka87 @nikejsn jinak holky přijela za námi mamka a ta úplně prevratila oči …ze co resim, ze je v těhotenství zvlášť na začátku úplně normální, ze mužu špinit nebo mít bolesti podbrisku, ze už z toho blaznim a ať si pokazdem takovém symptomu řeknu, ze to je prave pozitivní symptom (mimi se tam zavrtava a roztahuje) a nemám to tak hrotit..ze ji by v životě nenapadlo, když byla těhotná si měřit hcg nebo se nějak extra pozorovat a myslet si, ze to nedopadne..ze se zbytečne stresuju..

Jenže jako jak si mám jako “nevšimnout” ze mě v 5 ráno probudí bolest spodku jako prase a když se utru na wc tak vuuuubec nevidím ten hnědý hlen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale každopádně něco málo si z toho vezmu jinak se zblázním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.3.23 18:03

@kamaradka32 chápu, je to únavné… Mě taky říkali právě, že to bude špatná kvalita embryí, no tak uvidíme, zítra mě čeká verdikt, ale věřím, že bude pozitivní, příznaků moc nemám, když pominu akné po celým krku, obličeji a výstřihu co naskočilo 3 dny zpět, ale to může dělat i prednison co zobu, plus teda 2 dny děsný pálení žáhy, podbřišek občas bolí jako na MS což je snad OK, tak očekávám krásný srdíčko, jiná varianta prostě neexistuje a ty se taky nestresuj ;) prostě budeme mít mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.3.23 18:08

@Elalis 😆 😆 😆 jo jako taky doufám.. no kortikoidy možná mohou způsobit akné? Ikdyz to zní nelogicky když hlavně funguji proti zánětu a akné je zanet mazovych zlazek a léčí se kortikoidy :mrgreen:

A Ty víš který jsi tt? Já totiž nemám tucha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
9.3.23 18:27

@kamaradka32 No nevím no, je to divný, ale píšou to v příbaláku, mívám to někdy i z alergie, ale když zobu prednison asi bych neměla trpět na alergickou vyrážku, ne? :lol: Beru je od 6 dne po transferu a začalo to až teď. Dle MS jsem 6+3, dle OPU 7+0, přesně čísla dle doktorky ti řeknu zítra, jdu na první utrazvuk teprv :nevim: Dle těch čísel cos psala budeš cca v 5 tt asi druhé polovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.23 08:13

@Elalis tezko říct, lidé reaguji na stejné věci kolikrát různěa nebo to je proste hormonama..tělo uz vylučuje kvanta hormonu ani o tom nevíme :hug:

Jdeš dnes na první ultrazvuk?

Já taky :lol: :lol: :lol:

Jsem z toho úplně nervni! Jdu kolem 12 a Ty? :kytka:

Jo tak Ty mas náskok to už tam bude i :srdce:

Asi nějak v půlce 6tt (5+3) si taky tipuju cca..ale muž zase říkal, ze blbost, ze ty sexy byly úplně jindy :mrgreen: takže jako,.já fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.3.23 13:23

@kamaradka32 tobě v CAR nedali žádné hormony pod odběru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.23 14:14

@Kate222 hormony po OPU..Nene vůbec, proč se davaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.23 14:18

Ahojky holky, tak nemám moc pozitivní zprávu…Dr. mi sice potvrdil těhotenství, ale viděl pouze gestacni vacek..nic v něm..tak říkal, ze v tom týdnu už by tam měly být minimálně nějaké embyo. struktury..nicméně, ze mi dá ještě týden a uvidíme, protože nevíme, jak je vlastně to těhotenství staré..ale netvaril se tedy moc pozitivně..spíše mi řekl, ze mám přijít na kontrolu za týden a když tam nebude progres tak me předá “ke kolegovi” předpokládám k revizi nebo něčemu, což neřekl, ale k čemu jinému… :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.3.23 14:23

@kamaradka32 no já jsem dostala Utrogestan (progesteron)- ten působí na výstelku dělohy a pomáhá udržet těhotenství, to prý budu zavádět az do 3 mes. Těhotenství. A pak mám Lenzetto -estrogen a ten podporuje růst sliznice. Ten nevím, jak dlouho budu užívat. Myslela jsem, že se to dává automaticky? Tak se na to možná zkus v CAR zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.3.23 14:25

@kamaradka32 to mě moc mrzí! Ale když jsem hcg nahoru, tak to váček nemůže vytvářet ne? Musí být něco vevnit, aby se hcg uvolňovalo. To jsem si tedy myslela 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.23 14:29

@Kate222 aha, no asi má jiný postup.. já neměla v plánu jít na ET hned, ale embrya se posilala na PGTa do Prahy a KET má být v nativním cyklu, resp. měl být, kdybych teda neotehotnela …teď se to cele protahne nehorázně, protože jestli budu muset na revizi třeba ten další týden tak pak mas klasické sestinedeli..no Tě pic! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.