Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nikejsn @kamaradka32 tak jsem teď volala s kámoškou co je těhotná o měsíc víc, když jsem ji rikala svou situaci, tak mně div nevynadala ať neplasim, ať se prostě zatnu a neplasim, že to bude určitě dobré a že mám být hlavně v klidu a nic nehrotit, tak holt vyckam a uvidim no…ale upřímně říkám bude to boj ![]()
@kamaradka32 paráda moc pěkně to narůstá, tak vidíš a ty už jsi hazela flintu do žita ![]()
@nikejsn @Kozicka87 no jako já se vůbec nedivím, já stresuju nehorázně, už toto těhotenství 5× obrecela, ze to nevyjde.. ![]()
Jako hcg jde nahoru..mě proste něco hloda vzadu v hlavě..a nedokážu se toho zbavit ![]()
@kamaradka32 jj mě také, ale fakt to nesmíme vzdávat, holt je to stresové čekání, ale konečný výsledek stoji za to si počkat ![]()
Holky jak se mate? Někdo nějaké novinky? ![]()
Mě dnes vzbudila kolem 5/6 ráno totální bolest v podbrisku jako silné menstruační bolesti..trvají do teď..ve vlnách..ty kraso, jakoze dost nepříjemné a furt beham na wc, pak mám pocit, ze to každou sekundu dostanu.. ![]()
@kamaradka32 pokud máš nějaké větší bolesti utikej na pohotovost, to špinění a tohle něco značí a bude lepší když to budeš vědět. Pokud to nic nebude aspoň budeš vědět, že je všechno v pohodě ![]()
@nikejsn @Kozicka87 je to lepší když se nehybu, ale jinak jo proste jak MS úplně stejné..a spineni včera ustalo teď jak jsem šla do sprchy a něco udělala doma tak opět..ale jako je to spíše takový hnědý hlen nebo jak to popsat..jakoby krev tam není červená..ale zatím..spíše to značí ze se “tam” asi něco chystá..resp mě tak třeba začíná MS tím hnědým spinenim nebo růžovým ![]()
No na pohotovost nejedu, k čemu, stejně i kdyby to byl začínající potrat tak s tím nic neudelaji a i kdyby nebyl ale bylo to z toho jak se proste to emryjko více a více zavrtava a roste tak to mi taky s určitostí neřeknou..prakticky stejně ukážou následující dny..
![]()
Zítra mám mít plánovanou kontrolu v CAR, takže do té doby posečkám..ale jsou to teda emoce jak na houpačce..jeden už začínám věřit ze to bude ok a hned druhy den mě něco přesvědčí o opaku ![]()
@kamaradka32 tak si dej klidovy rezim, nic nedelej a jenom lez a zkus treba ten Ascorutin 🤷♀️
@nikejsn víš co, jako jo, nebudu dělat nic extra, ale na druhou stranu si myslím, ze pokud je to fyziologické těhotenství tak proste se to udrží i kdybych “pole cely den orala” víš jak to myslím
proste buď je to natolik kvalitní embryo, ze proste mi tam jen děla “nepořádek” jak se roztahuje nebo proste bohužel není a příroda to vyžene z těla
ale jsou to mega nervy..snažím se být pragmaticka, ale proste samozřejmě je mi to moc líto, pokud by tohle mělo značit začátek konce ![]()
Uvidíme..stejně se teď nedockam odpovědi na mě otázky ![]()
@kamaradka32 ja te chapu ale treba tomu aspon napomoci aby se udrzelo 😕 zitra budes vedet vic snad ti to dobre dopadne ❤️
@nikejsn nevím, já jakoze nemám problém s hormonama..ze bych měla málo něčeho a proto spinim..pokud to půjde ven tak si myslím ze to je tím zárodkem
ale samozřejmě to nemůžu říct určitě protože je pravda ze po OPU otěhotnět když predtim sis píchala mega dávky hormonu a teď najednou tělu nedodavas nic je možné..ze si ještě třeba něco neumí vyrobit samo.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.