Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 hele moje kamarádka taky říkala, že při stimulaci jí prsa málem explodovaly a při těhu nic. Četla jsem to i tady na emiminu v jedny konverzaci to samé.
Holka nevěš hlavu. Hcg z nějakýho důvodu stoupá a to, že nemáš příznaky bych brala jako plus, už sis to při stimulaci vybrala a teď tělo odpočívá 😂
@Kate222 no mám flexibilní pracovni dobu..nechodím nějak extra na ráno a prakticky mužu skončit kdy chci ale stejně tu práci nestihnu mít dříve hotovou
a je fajn ze se nemusím stresovat, ze musím být přesně v tolik a v tolik v práci..jak to stihnu tak to stihnu ![]()
V pondělí volas na další výsledky ohledně embryí? ![]()
@Kate222 kez by mi odpocivala i hlava
potřebovala bych se na ten týden hodit do hibernace nějaké
![]()
@kamaradka32 taky bych chtela chodit ráno později, třeba na 9, to je můj sen. Nesnáším vstávaní😂 🙈
V pondělí nevolám, už mám přijít v úterý rovnou na ET. Embryoložka říkala, že těch 6 je zdravých, oplodněných, takže rovnou ET.
Já jak jsem teď nachcípaná a jakože fest 🥵tak se snažili co nejrychleji vyležet. Horečka už ustupuje, kašel stále trvá. Musím být do úterý fit, takže teď myslím jen na to 😂
@kamaradka32 no.. chutnaly, ale zvládla jsem vždycky jen pár soust. Pak jsem mela šutr v krku a v zaludku a uz jsem do sebe vic nedostala. Za první trimestr jsem zhubla 5kg.
@kamaradka já jsem měla zamlkle tehu a prsa bolela, byla jsem tak unavená že sem nemohla ani vyjít schody a…
takže v tom žádný vzorec asi nenajdeš, každý to má fakt jinak. Neztracej nadeji opravdu to můžeš mít stejné jak Kozicka ![]()
@Mirakla no je pravda ze tedka jsem četla ze to hcg normálně roste ikdyz plod nežije..protože to produkuje ten vacek, který muže růst i bez plodu..to jsem vůbec nevedela ![]()
A byla si na revizi nebo pilulky?
@Myska1984 to dozenes
ikdyz je to fakt hrozne tyhle stavy..hlavně když člověk musí chodit do práce ![]()
@kamaradka32 od zacatku nemám žádné přízraky, prsa mně boli jen jeden den v týdnu a jen lehce takže na to bych nespolehala a myslím, že nikejs je taky bez příznaků… já bych teda taky raději měla nějaké příznaky, ale když nejsou s velkou pravděpodobností to ještě neznamená, že je něco špatně ![]()
@kamaradka32 já byla tehdy na revizi. Holky vy myslete na to ze mate krasne rostoucí bublinky v bříšku ![]()
@Kozicka87 fakt jo, to je zvláštní..je pravda, ze jsem byla těhotná 4× a pokaždé mě prsa prave bolela, nicmene, z toho jen jedno těhotenství dopadlo ok, takže i bolení prsou není známka ničeho..ale proste je divné, ze opravdu pokaždé jsem těhotenství poznala podle toho nidacniho spineni a za par dni podle prsou..no uvidíme, jdu asi zase něco třídit
![]()
@kamaradka32 podle mé kamarádky co čeká už třetí dítko, je každé těhotenství jiné…tim chci říct, že bych to prostě jen nevzdávala
také mam před sebou ještě dva týdny čekání na další kontrolu a jsem z toho vystrašená (jak už jsem zde psala i docela naštvaná, protože nemam ještě ani průkazku a to jsme s nikejs, stejný tyden, lišíme se jen o dva dny)taky se snažím nemyslet na to a je to dost složité, ale musíme to zvládnout
![]()
@Kozicka87 @kamaradka32 holky hlava vzhůru! Proste příroda a doktoři si dělají FO chtějí 😂nám nezbývá než se přizpůsobit.
@Kozicka87 jako každý gyndar to má zavedené jinak..můj dává průkazku az zásadně po prvním screeningu..kdyby náhodou..něco
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.