IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
15.3.23 21:42

@nikejsn to mi neříkej 😂to jsem neměla vědět😂a to jsem si docela věřila, že to vydržím do toho 10 dne 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.3.23 21:55

@Kate222 jedeme 14.4. jen na 4 dny, ale to staci, aby to vse ovlivnilo. Kdyby dalsi menstruace zacala tesne pred nebo v te dobe, tak budu mit se stimulaci smulu. Musela by menstruace zacit az po. Zaroven kdyz ted budu stimulovat, chtela bych mit aspon tyden po odberu vajicek, abych se dala dokupy. Celkem se bojim, kdyz bych mela komplikace nebo tu hyperstimulaci, abych vubec mohla na tu dovcu odletet. To se asi pak musi odpocivat.

Ja si naparku nikdy nedelala, ani nevim, jak na to :D si rikam, ze by ta vana mohla fungovat podobne :nevim: piju koprivovy caj a ted zkousim trochu malinik.

S testem pockej :) aspon se mas na co tesit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 22:01

@daudinka ježíš vůbec se nestraš s hyperstimulací!!! 🙈nesníš myslet na nic špatnyho. Napařka je jednoduchá na netu je milion návodů a jak říkám, mně je to docela příjemný 😂já teda odmítala jakoukoli koupi “speciální” židličky. Můj kluk je šikovnej a vyrobil mi prkýnko na hrnec.
Pokud letíte do zahraničí, tak chápu, že se ti nechce být pryč a ještě stimulovat. Lepší v pohodlí domova, i tam to byl občas stres.
S testem teda počkám no… 😂 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.23 22:21

@Kate222 nebooj urcite to vydrzis!!! 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 22:22

@nikejsn tak jasný, musím, že jo 😂 🙈ale už nemůžu z těch hormonů 🙈ty co se mnou dělaj, resp. s mýma prsama… to je mazec! 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.23 22:28

@Kate222 boli te hodne? 😁 mne taky boleli pri stimulaci a ted uz vubec 😃 ale mne to nevadilo vypadaly aspon o neco vetsi a pritel si vubec nestezoval 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 22:31

@nikejsn vetší jsou tak o číslo 😂 🙈mám je strašně citlivý, nateklý a bolí mě i pohled na ně, natož aby mi na ně někdo sahal😂 😂takže u nás doma to úspěch nemá… chudák můj 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
16.3.23 05:52

@Kate222 tak vis co, kdyby se neco pokazilo, tak se asi za par dni nemuzu sebrat a cely dny nekde chodit/jezdit na kole. Musim pocitat radsi s tou horsi variantou, abych se pak nedivila.

Ja hlavne nevim, jestli bych mohla vezt tu jehlu letadlem :D navic nasi o tom nic nevi. A pry to musi byt v lednici, coz by nektery dny neslo. A jestli by ta zvysena zatez nevadila. V zacatku mozna ne, ale buhvi :nevim:

Dnes 10.den zpozdeni a porad nic necitim :(

Jinak vetsi prsa by se u nas taky setkala urcite s radosti :D aspon na pokoukanicko, kdyz nic jinyho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
16.3.23 07:19

@daudinka rozumím, cestování se stimulací je na prd a ještě to skrejvat😊já byla na začátku stimulace “jen” unavená a nedovedu si představit jet na kole 😂
To je divný to zpoždění, to mi řekni 🙈
Nemůžeš být těhu? 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
16.3.23 09:15

@Kate222 Jeee ty si byla na ET :srdce: aaaaa to se těším na výsledek :dance: další tehulka na obzoru! :pankac:

@daudinka Teda ty mas s tou MS prekerku Ti povím :mrgreen: a těhotná nejsi jo? :mrgreen: já se tomu taky smála když se mě segra zeptala a podívej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
16.3.23 09:21

@new ahoj :) my třeba vůbec nečekali na pojišťovnu..MUDr řekl ze není důvod aby to neschválili a ze je to ztráta času, ze to “posvícení” proste dorazí v průběhu..a hned na první schůzce ohledně ivf (predtim inseminace neúspěšně) mi udělal ultrazvuk (začínala MS) tak zkontroloval jestli to je fakt MS jestli mám klidně vaječníky atd a rovnou řekl ze začneme stimulovat ze ideální situace a pichli mi první injekci a za 9 dni už jsem byla na odběru vajíček :mrgreen: takže mega rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
16.3.23 11:44

@Kate222 @kamaradka32 nastesti nejsem :), uz mi to kontrolovali :D hcg nula

Je to fakt nestastny uz :( vse by krasne vyslo, kdyby ta menstruace prisla.. takto buhvi.. mozna si mesic az dva pockam jeste :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
16.3.23 12:05

@daudinka to je Pech sakra! Zkus tu napářku😂 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.23 12:10

Ahoj, včera jsem začala s hormonální stimulací (injekce), příští úterý první ultrazvuk, pak termín na odběr vajíček. Jsem trochu nesvá z přístupu lékařů v centru, ale uvidíme. Nemáte někdo aktuální zkušenosti s Pronatalem v Teplicích a Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
16.3.23 12:14

@jerssey1 ahoj, jaký mají přístup? Jako lhostejný? Já dojíždím do Českých Budějovic, jinde zkušenosti nemám 😊jaké jsi dostala hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.