Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kozicka87 ahooj no abych ti rekla pravdu tak na sobe nepoznavam vubec nic noveho 😁 porad se citim netehotne 😁 takze opet v utery pujdu na kontrolu ze strachem 🤦♀️ jsem 11tt a uplne me to sokuje ze nemam jediny priznak … prosim rekni ze to mas stejne 😁 😁
@nikejsn právě že mám, taky pujdu za tyden se strachem na kontrolu, možná trochu větší bříško, ale to může být klidně amelgenem. Chytám se čehokoliv abych se aspon trochu uklidnila, ale je to složité když nic nenacházím ![]()
@Kozicka87 tak vetsi bricho mam i ja ale ja to mam z toho ze jsem ze na den prestala mit poradny pohyb co jsem mela v praci a od te doby co marodim tak kila jdou jen navrch 😞 kor kdyz jsem ted mela nakazane jen lezet zkrs ten hematom tak hruza uz se na sebe nemuzu ani divat 🤮 jinak nic no tak doufam ze bude vse v poradku a ktery den jdes na tu kontrolu?
@nikejsn pristi pondělí, to je 27.3. no tři týdny už jsou skoro za mnou a já se toho desim stejně tak jako když jsem je začínala a to jsem věděla, že poslední kontrola dopadla dobře, jen jsem byla naštvaná kvůli té prukazce
… uvidím desim se toho ale tak snad to bude vse v pořádku jako doposud… přece jen si říkám, dělám vše stejně, beru stejné léky, výsledky dobré a
srdíčko je(což minule nebylo),tak co by se mohlo pokazit, ale… ![]()
Příspěvek upraven 18.03.23 v 11:42
@kamaradka32 skvělá zprava!!! Mám radost ❤️ ❤️my jsme tě všechny uklidňovaly! Chce to proste myslet pozitivně. 🍀 🤩
@Kozicka87 ajo ty mas vlastne tu kontrolu az po 3 tydnech.. ja mam ted poprvni po 14 dnech a uz taky blaznim 😃 clovek nikdy nevi co se muze stat 😕 musi nam to dopadnout dobre!! 🙂
@Kate222 jooooo já viiiiiim, ještě tady jsou normální fajn holciny!!!
moc dekuju ![]()
Ale jako fakt jsem tomu nevěřila..navíc pak to spineni furt..a už jsem to viděla špatne
![]()
Já jsem skoro nechapala, když mi doktor říkal u toho ultrazvuku ze to vypadá velice dobre a já se co jak jako dobře? A pak otočil ten monitor a hned jako první co, jsem viděla to blikající
![]()
No nádhera ![]()
Nechápu, ze se to stalo a hlavně jak se to stalo
![]()
@nikejsn @Kozicka87 holky ale Vám není špatne nic ze? Myslíte ze to ještě přijde nebo jste se tomu vyhly
![]()
@kamaradka32 přesně tak, žádné příznaky, já počítám s tím, že jsem se tomu vyhnula, ale jestli tomu tak je zjistik na další kontrole, doufám v dobré zprávy, ale bohužel nikdy nevíš ![]()
@kamaradka32 no radeji bych se citila aspoň trochu těhotne, třeba by mně to víc uklidňovalo…ale co jsem četla, tak ani priznaky ti nezaručí, že se vše vyvyji jak má
![]()
@Kozicka87 Ježíš neeee..kolem mě fakt většina kamaradek úplně v pohodě taky a mají zdravé mimi ![]()
@kamaradka32 jména 😂 😂haha, máme pár jmen, o kterých se bavíme, ale úplně přímo nevíme 😂ty víš?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.