Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 ale pindik to urcite neni to by ho mel moc navrchu 😂 😂 😂 😂 to bude ta pupecni snura 🙂
Ahoj holky, po kolika dnech jste mely u kratkeho protokolu odber vajicek a jak dlouho vam pak bylo zle? Dekuji
@nikejsn ja tam teda nic nevidím 🙈,ale treba to tam je i když bych také rekla, že to bude ještě malinké a ne moc viditelné, ale treba na tom screeningu už to bude znatelnější ![]()
@nikejsn moc gratuluju!! Já na UŽ teda nic jako pindíka nevidím😂ale třeba moji mámě bylo nejvic zle, když čekala bráchu😂kluci většinou mají jiný Rh faktor, prý je to kvůli tomu, ale nemusí být pravidlem 🤷♀️
@daudinka Ahoj, já měla stimulaci od druhého dne MS, OPU je prý 12-14 den cyklu. Mně OPU dělali 12 den cyklu. Břicho mě bolelo cca 2-3 dny. V den odběru mě bolelo fakt hodně 🙈
Tebe to čeká? Nebo v jaké jsi fázi?
@daudinka Ahoj, já 11 DC, tj. 9 ti dnech stimulace a 2 dny jsem měla fakt velký bolesti břicha resp. asi vaječníků.
@daudinka Ahojky, já měla odber 9 den stimulace a nebylo mi nic ani během ani potom (resp potom asi den takové jako menstruační bolesti, v pohodě)..držím palce ![]()
@kamaradka32 píše:![]()
Ahoj holky,
nemožné se stava skutečností, za týden z prázdného váčku mam v brisku “pludek” i s bijicim srdickem
Nemůžu tomu uvěřit vůbec![]()
![]()
![]()
Moc gratuluju
![]()
@Elalis @Kate222 @kamaradka32 holky, dekuju za info. To zni lip nez mesic po spatne. Mela jsem zacit stimulovat, ale uz mam 2 tydny zpozdeni. V pondeli jsem byla na vyvolavaci injekci. Tak ted pocitam, jestli bych zvladla 14.4. odletet na chodici dovcu do Italie
ale taky zalezi, kdy ta menstruace prijde. Ted by mi vychazel tak tyden na zotaveni.
@daudinka No neměla by to být moc náročná dovča, někteří doktoři doporučuji klid až 2 týdny.
@Elalis chozeni a mozna 1 den kolo. Nevim, co s tim. Dalsi mesic mozna bude manzel pryc. A bez nej to taky nepujde ![]()
@daudinka jako to mate aktivní dofcu jo? No ono to nejde tak dopředu říct …já měla třeba 19 folikulu a za týden mi dr na kontrole říkal, ze vaječníky už mám úplně klidné a mohu vše úplně bez omezení včetně nechraneneho sexu, na který jsem se speciálně kvůli manžela ptala (a z některého z nich jsem otěhotněla
)
Takže fakt záleží..
Chození asi dejme tomu..ale to kolo ty otřesy, to nebude dobry nápad asi
![]()
Tak my byli 13.3. u gynekologa, ktery rikal, ze odesle doklady na pojistovnu a mame cekat na sms od nej s potvrzenim, ze to pojistovna schvalila + dalsi instrukce.Uz tak chci, aby se ozval
![]()
@daudinka já byla na OPU ve čtvrtek a do soboty jsem byla v klidu, jen malá prochazka, doma bežnej provoz. Od pondělí jsem byla v práci a jezdím do práce na kole, denně cca 10 km. Při otřesech jsem cítila mírnou bolest, ale nic velkýho.
Ale třeba sex bych po OPU nedala 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.