IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
21.3.23 14:16

@kamaradka32 ale pindik to urcite neni to by ho mel moc navrchu 😂 😂 😂 😂 to bude ta pupecni snura 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.3.23 15:11

Ahoj holky, po kolika dnech jste mely u kratkeho protokolu odber vajicek a jak dlouho vam pak bylo zle? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
21.3.23 17:21

@nikejsn ja tam teda nic nevidím 🙈,ale treba to tam je i když bych také rekla, že to bude ještě malinké a ne moc viditelné, ale treba na tom screeningu už to bude znatelnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.3.23 17:27

@nikejsn moc gratuluju!! Já na UŽ teda nic jako pindíka nevidím😂ale třeba moji mámě bylo nejvic zle, když čekala bráchu😂kluci většinou mají jiný Rh faktor, prý je to kvůli tomu, ale nemusí být pravidlem 🤷‍♀️

@daudinka Ahoj, já měla stimulaci od druhého dne MS, OPU je prý 12-14 den cyklu. Mně OPU dělali 12 den cyklu. Břicho mě bolelo cca 2-3 dny. V den odběru mě bolelo fakt hodně 🙈
Tebe to čeká? Nebo v jaké jsi fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.3.23 17:27

@daudinka Ahoj, já 11 DC, tj. 9 ti dnech stimulace a 2 dny jsem měla fakt velký bolesti břicha resp. asi vaječníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
21.3.23 17:38

@daudinka Ahojky, já měla odber 9 den stimulace a nebylo mi nic ani během ani potom (resp potom asi den takové jako menstruační bolesti, v pohodě)..držím palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.3.23 17:39
@kamaradka32 píše: :srdce:

Ahoj holky,

nemožné se stava skutečností, za týden z prázdného váčku mam v brisku “pludek” i s bijicim srdickem :srdce: :srdce: :srdce:

Nemůžu tomu uvěřit vůbec 8o :potlesk:

Moc gratuluju :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.3.23 17:44

@Elalis @Kate222 @kamaradka32 holky, dekuju za info. To zni lip nez mesic po spatne. Mela jsem zacit stimulovat, ale uz mam 2 tydny zpozdeni. V pondeli jsem byla na vyvolavaci injekci. Tak ted pocitam, jestli bych zvladla 14.4. odletet na chodici dovcu do Italie :nevim: ale taky zalezi, kdy ta menstruace prijde. Ted by mi vychazel tak tyden na zotaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.3.23 18:25

@daudinka No neměla by to být moc náročná dovča, někteří doktoři doporučuji klid až 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
21.3.23 19:31

@Elalis chozeni a mozna 1 den kolo. Nevim, co s tim. Dalsi mesic mozna bude manzel pryc. A bez nej to taky nepujde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
21.3.23 19:36

@Elalis moc moc děkuji!!! Jak si na tom? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
21.3.23 19:36

@daudinka Se zkus zeptat v CAR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
21.3.23 19:40

@daudinka jako to mate aktivní dofcu jo? No ono to nejde tak dopředu říct …já měla třeba 19 folikulu a za týden mi dr na kontrole říkal, ze vaječníky už mám úplně klidné a mohu vše úplně bez omezení včetně nechraneneho sexu, na který jsem se speciálně kvůli manžela ptala (a z některého z nich jsem otěhotněla :mrgreen: )

Takže fakt záleží..

Chození asi dejme tomu..ale to kolo ty otřesy, to nebude dobry nápad asi :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
21.3.23 19:50

Tak my byli 13.3. u gynekologa, ktery rikal, ze odesle doklady na pojistovnu a mame cekat na sms od nej s potvrzenim, ze to pojistovna schvalila + dalsi instrukce.Uz tak chci, aby se ozval :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
21.3.23 20:05

@daudinka já byla na OPU ve čtvrtek a do soboty jsem byla v klidu, jen malá prochazka, doma bežnej provoz. Od pondělí jsem byla v práci a jezdím do práce na kole, denně cca 10 km. Při otřesech jsem cítila mírnou bolest, ale nic velkýho.
Ale třeba sex bych po OPU nedala 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.