IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
26.3.23 19:23

Holky co nového přes víkend? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
26.3.23 20:41

@kamaradka32 mne dnes konecne prisla menstruace po 49 dnech cyklu, tak od rana slavim :dance: dnes byl posledni den, ktery jsem si oznacila, ze jeste do stimulace pujdu. Od zitrka teda zacinam a jen se modlim, aby to slo dobre a dobre to i dopadlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
26.3.23 22:40

@daudinka držíme palečky, všechno dobře dopadne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.23 06:49

@Kozicka87 dekuju :) uz mam pichlou prvni injekci. Zatim jsem vubec nic necitila. Manzel to zvladl krasne :srdce: tak jsem zvedava, jak to bude dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
27.3.23 11:15

@kamaradka32 @nikejsn tak holky kontrolu mam za sebou a moje obavy byli zbytečné, mimisek krásně prospívá… ještě tedy příští tyden ve středu konečně velký screening a pak už budu úplně vyklidnena. Jsem nadšená a doufám, že budeme všechny v pořádku a budeme s miminky krásně růst :srdce: :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
27.3.23 11:39

@daudinka no to je pecka, konečně! :nevim: Tak držím palce k pěkné úrodě kvalitních vajíček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
27.3.23 11:40

@Kozicka87 Ježíš no to je paráda!!! Moc gratuluju..určitě bude zdravoucky když tak krasne prospívá :srdce: a kde máme fotecku? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.3.23 12:03

@Kozicka87 tak to jsou skvele zpravy jen tak dale ☺️ me ceka screening ted ve stredu a pak si uz taky snad oddychnu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.23 12:31

@daudinka no paráda!!! Tak ses dočkala, to je skvělá zprava! Přeju, aby šla stimulace hladce a měla jsi co nejlepší úrodu 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.23 12:46

Holky, dekuju moc. Vubec nevim, co mam cekat. Jak rychle jste se zacaly citit hur po tech injekcich? Nebo jak jste se vubec citily? Zatim necitim nic, ale mela jsem teprve prvni, tak je asi jeste brzy, abych neco citila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
27.3.23 12:51

@daudinka mně bylo po puregonu dobře celý týden, pak když jsem přidala orgalutran (5-6 den stimulace), tak mě to břicho začalo dost bolet. Takže jsem vynechala chůzi ze schodů a jízdu na kole. Při zvedání ze židle nebo z postele mě píchlo. Bylo jsem dost nafouklá a hodně unavená.
Třeba ti vůbec nic nebude 😊mojí kamarádce nebylo vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
27.3.23 13:00

@daudinka no co by Ti mělo být? To nic jako nedela takto..max ten poslední den dva třeba nafouknuti nebo pichani těch vaječníku jak třeba při ovulaci jak už jsou ty folikuly velké …jinak vůbec nic :)) normálně žij :))

Já třeba vůbec nevím ze jsem si něco píchala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.23 13:19

To zni oboje az moc dobre :D ja tak nejak cekala, ze mi bude celou dobu zle nebo ze se to bude postupne zhorsovat. Jestli to bude probihat jako u vas, tak to budu hrozne rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.3.23 14:06

@daudinka Mě bolel akorát utrazvuk a na sex jsem taky neměla ani pomyšlení, ale jinak žádná hrůza, taková silnější ovulace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
27.3.23 14:16

@Elalis ja ovulaci nikdy moc necitim, tak jsem zvedava. Hele, ja myslela, ze se sex nesmi, kdyz stimuluju :D neni to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.