Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 mne dnes konecne prisla menstruace po 49 dnech cyklu, tak od rana slavim
dnes byl posledni den, ktery jsem si oznacila, ze jeste do stimulace pujdu. Od zitrka teda zacinam a jen se modlim, aby to slo dobre a dobre to i dopadlo ![]()
@Kozicka87 dekuju
uz mam pichlou prvni injekci. Zatim jsem vubec nic necitila. Manzel to zvladl krasne
tak jsem zvedava, jak to bude dal.
@kamaradka32 @nikejsn tak holky kontrolu mam za sebou a moje obavy byli zbytečné, mimisek krásně prospívá… ještě tedy příští tyden ve středu konečně velký screening a pak už budu úplně vyklidnena. Jsem nadšená a doufám, že budeme všechny v pořádku a budeme s miminky krásně růst
![]()
@daudinka no to je pecka, konečně!
Tak držím palce k pěkné úrodě kvalitních vajíček ![]()
@Kozicka87 Ježíš no to je paráda!!! Moc gratuluju..určitě bude zdravoucky když tak krasne prospívá
a kde máme fotecku?
![]()
@Kozicka87 tak to jsou skvele zpravy jen tak dale ☺️ me ceka screening ted ve stredu a pak si uz taky snad oddychnu 🙂
@daudinka no paráda!!! Tak ses dočkala, to je skvělá zprava! Přeju, aby šla stimulace hladce a měla jsi co nejlepší úrodu 🍀
Holky, dekuju moc. Vubec nevim, co mam cekat. Jak rychle jste se zacaly citit hur po tech injekcich? Nebo jak jste se vubec citily? Zatim necitim nic, ale mela jsem teprve prvni, tak je asi jeste brzy, abych neco citila ![]()
@daudinka mně bylo po puregonu dobře celý týden, pak když jsem přidala orgalutran (5-6 den stimulace), tak mě to břicho začalo dost bolet. Takže jsem vynechala chůzi ze schodů a jízdu na kole. Při zvedání ze židle nebo z postele mě píchlo. Bylo jsem dost nafouklá a hodně unavená.
Třeba ti vůbec nic nebude 😊mojí kamarádce nebylo vůbec nic.
@daudinka no co by Ti mělo být? To nic jako nedela takto..max ten poslední den dva třeba nafouknuti nebo pichani těch vaječníku jak třeba při ovulaci jak už jsou ty folikuly velké …jinak vůbec nic
normálně žij ![]()
Já třeba vůbec nevím ze jsem si něco píchala ![]()
To zni oboje az moc dobre
ja tak nejak cekala, ze mi bude celou dobu zle nebo ze se to bude postupne zhorsovat. Jestli to bude probihat jako u vas, tak to budu hrozne rada.
@daudinka Mě bolel akorát utrazvuk a na sex jsem taky neměla ani pomyšlení, ale jinak žádná hrůza, taková silnější ovulace ![]()
@Elalis ja ovulaci nikdy moc necitim, tak jsem zvedava. Hele, ja myslela, ze se sex nesmi, kdyz stimuluju
neni to tak?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.