IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
28.3.23 16:16

Holky..to je taaaaak nekonečné od kontroly ke kontrole :roll:..Já jsem absolutně netehotná podle příznaků..nebolí mě lautr ani dole..a už ani ty prsa snad..mnohem méně..já se z toho fakt zblázním jednou :srdce: :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.3.23 16:29

@kamaradka32 holky, co cely den prozvraci, by ti zavidely :D no, musis vydrzet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.3.23 16:37

@kamaradka32 no chtela jsem ti to říct, buď ráda! Já nebyla ještě ani na jedné kontrole a už mi začíná být špatně, nejen ráno, ale průběžně celý den.. 😂 🤮 🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.3.23 16:45

@kamaradka32 ted me napada, ze bys mohla merit bazalni teplotu, pokud bys chtela mit nejakou kontrolu. Teplomer stoji myslim do 200 kc. V tehotenstvi zustava zvysena teplota, rekneme kolem 36.8 a vys. Ale rekla bych, ze je to zbytecny. Meri se kazde rano nez vstanes, idealne ve stejnou hodinu. Ale bylo by lepsi, abys uz svoje teploty trochu znala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
28.3.23 18:03

@daudinka no joooo..já viiim, ale proste je to divné :mrgreen: u malého jsem zvracela od 7-8tt nonstop cele dny a noci..ne ze bych to chtěla zažít znovu ale proste moje nervyyyyyy…ani podbrisek mě nebolí :lol:

@Kate222 Cozeeee? Jéje..ale počkej však Ty jsi úplně nějak na začátku ne? Jaký tt? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
28.3.23 18:24

@kamaradka32 mela jsem to samé a preci jen bylo vše v pořádku a kontroly jsem se také dočkala, nezoufej a vyckej, výsledek stoji za to :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.3.23 18:49

@kamaradka32 ale u kluci se většinou zdraví z důvodu jiného Rh faktoru, ne?
Já jsem na začátku 5tt, nezvracím, ale navaluje se mi z pachů, jídla a tak 🙈
Máma mi říkala, že jí bylo špatně taky takhle od začátku, asi to máme někde napsaný 😂 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
28.3.23 19:15

@Kozicka87 já viiiiiiim …to je proste největší peklo to čekání pořad :) :) :) jsem rada s miminkem rostete! A už se kulatí bříško?

@Kate222 5tt nekecej a už to tak cítím joooo..no ty brdo, ale o to dříve ti ty nevolnosti snad skončí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
29.3.23 04:33

@kamaradka32 helet bříško trošku vystoupilo, jen nevím jestli to není vyhnané některými léky co dobiram už, poznám za pár týdnů… akorát mi teda vystupuje pomalu a lehce pupík… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.3.23 12:42

Holky tak mam za sebou 1.screening a dopadl na vybornou ☺️ miminko je na 90% zdrave a na 70% cekame chlapaka 💪 a opet nam bylo receno ze cekame atleta 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
29.3.23 12:46

@nikejsn ahoj! To je skvělá zprava!!! Moc gratuluji 🍀 ❤️ jen tak dál, snad se v bříšku trochu uklidní než přijde na svět 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.3.23 12:47

@Kate222 dekujii ☺️ no to jsem si taky rikala a jak to tak vidim tak si asi uziju i kopani kdyz je tak akcni 🤦‍♀️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
29.3.23 12:49

@nikejsn aspoň o něm budeš vědět!! ❤️ 💪mám z tebe radost 😊 😊 Řekni mi ještě prosím, neřeš nějaké těhu vitaminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
29.3.23 13:23

@nikejsn Ježíš no to je skvělá zpráva!!! Zdravé miminko..to je dar :srdce:

To Vám řekli pohlaví teda sakra brzy..! To se modlete ať vám to ještě nezmění :mrgreen:

@Kozicka87 Tak jestli pupik to už možná bude pidi miminko :srdce:

A holky a už něco kupujete nebo dáte na pověry? @nikejsn Už je to zdravé tak ty už můžeš vykoupit baby obchody co :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.3.23 14:07

Ahojky přidáván se k vám nás čeká uměle oplodnění z důvodu ze mám odebrané oba vejcovody v pondělí 3.4 mě čeká moje gynekolozka a vybrali SME si kliniku Europe v Praze uvidíme na kdy nás obednaji a snad budeme mít štěstí na miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.