Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky..to je taaaaak nekonečné od kontroly ke kontrole
..Já jsem absolutně netehotná podle příznaků..nebolí mě lautr ani dole..a už ani ty prsa snad..mnohem méně..já se z toho fakt zblázním jednou
![]()
@kamaradka32 holky, co cely den prozvraci, by ti zavidely
no, musis vydrzet ![]()
@kamaradka32 no chtela jsem ti to říct, buď ráda! Já nebyla ještě ani na jedné kontrole a už mi začíná být špatně, nejen ráno, ale průběžně celý den.. 😂 🤮 🤢
@kamaradka32 ted me napada, ze bys mohla merit bazalni teplotu, pokud bys chtela mit nejakou kontrolu. Teplomer stoji myslim do 200 kc. V tehotenstvi zustava zvysena teplota, rekneme kolem 36.8 a vys. Ale rekla bych, ze je to zbytecny. Meri se kazde rano nez vstanes, idealne ve stejnou hodinu. Ale bylo by lepsi, abys uz svoje teploty trochu znala ![]()
@daudinka no joooo..já viiim, ale proste je to divné
u malého jsem zvracela od 7-8tt nonstop cele dny a noci..ne ze bych to chtěla zažít znovu ale proste moje nervyyyyyy…ani podbrisek mě nebolí ![]()
@Kate222 Cozeeee? Jéje..ale počkej však Ty jsi úplně nějak na začátku ne? Jaký tt? ![]()
@kamaradka32 mela jsem to samé a preci jen bylo vše v pořádku a kontroly jsem se také dočkala, nezoufej a vyckej, výsledek stoji za to ![]()
@kamaradka32 ale u kluci se většinou zdraví z důvodu jiného Rh faktoru, ne?
Já jsem na začátku 5tt, nezvracím, ale navaluje se mi z pachů, jídla a tak 🙈
Máma mi říkala, že jí bylo špatně taky takhle od začátku, asi to máme někde napsaný 😂 🙈
@Kozicka87 já viiiiiiim …to je proste největší peklo to čekání pořad
jsem rada s miminkem rostete! A už se kulatí bříško?
@Kate222 5tt nekecej a už to tak cítím joooo..no ty brdo, ale o to dříve ti ty nevolnosti snad skončí ![]()
@kamaradka32 helet bříško trošku vystoupilo, jen nevím jestli to není vyhnané některými léky co dobiram už, poznám za pár týdnů… akorát mi teda vystupuje pomalu a lehce pupík… ![]()
Holky tak mam za sebou 1.screening a dopadl na vybornou ☺️ miminko je na 90% zdrave a na 70% cekame chlapaka 💪 a opet nam bylo receno ze cekame atleta 😂
@nikejsn ahoj! To je skvělá zprava!!! Moc gratuluji 🍀 ❤️ jen tak dál, snad se v bříšku trochu uklidní než přijde na svět 😂
@Kate222 dekujii ☺️ no to jsem si taky rikala a jak to tak vidim tak si asi uziju i kopani kdyz je tak akcni 🤦♀️ 😁
@nikejsn aspoň o něm budeš vědět!! ❤️ 💪mám z tebe radost 😊 😊 Řekni mi ještě prosím, neřeš nějaké těhu vitaminy?
@nikejsn Ježíš no to je skvělá zpráva!!! Zdravé miminko..to je dar ![]()
To Vám řekli pohlaví teda sakra brzy..! To se modlete ať vám to ještě nezmění ![]()
@Kozicka87 Tak jestli pupik to už možná bude pidi miminko ![]()
A holky a už něco kupujete nebo dáte na pověry? @nikejsn Už je to zdravé tak ty už můžeš vykoupit baby obchody co
![]()
Ahojky přidáván se k vám nás čeká uměle oplodnění z důvodu ze mám odebrané oba vejcovody v pondělí 3.4 mě čeká moje gynekolozka a vybrali SME si kliniku Europe v Praze uvidíme na kdy nás obednaji a snad budeme mít štěstí na miminko
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.