Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 no já doufám, že to bude ok 🙏já si říkám, že máme teď největší nervy než se to narodí, ale nervy to jsou až potom 😂
Tak nám dej vědět, jak jsi dopadla 😊pošli přip. fotečku😂
Tak jsme volala do CAR, mám si koupit ascorutin a počkat, že s tím nic jiného neudělají 🙈tak jdu do lékárny a dám se na modlení 🙏
@Kate222 ahojky
já začala taky v 5 tt krvácet, teď jsem v 7tt, miminko už má i srdíčko a špinim a krvácím pořád…minulý týden v sobotu jsem dokonce krvácela, jako když pustíš vodu z kohoutku
mám hematom, který prej pomalu odkrvaci pryč, každý den se modlím aby to už přestalo, je to otravné a stresujici
je lepší si zajet k Dr, aby tě prohlédl i pro klid tvé duse ![]()
@michailidis po tlf mi řekla sestřička ten ascorutin, nechci se mu tam nutit na prohlídku. Věřím v dobré konce ❤️ 🍀
Díky moc za podporu 😊
@Kate222 jako je pravda, ze stejně by s tím nic neudělali
to je proste to nejhorší..nijak to člověk neovlivní
![]()
No už minule mi slíbil fotecku a neposlal, tak dnes to snad napraví nebo budu mít první v 5 měsíci
teda doufám, ze to bude ok a budu mít fotecku..
Jsem i zvědavá, jestli mi mi konečně řekne i v kterém tt jsem třeba ![]()
@Kate222 jojo,taky beru Ascorutin 2-2-2. Ať vše dobře dopadne ![]()
Holky, tak mam po kontrole. Mame 22 foliku, tak ted uz jen, aby v nich byly kvalitni vajicka
. Od zitrka mam orgalutran a v pondeli dalsi kontrola. Puregon mi nechali stejnou davku.
Je lepsi ten orgalutran mit v lednici nebo venku? Pry ho muzu mit tak i tak. Zatim jsem ho nechala venku.
@michailidis děkuji❤️taky jsem si ho hned zobla.
@daudinka No to je skvelej počet!! Já měla orgalutran mimo lednici, ani jsem ho tam nezkoušela dávat, nemůžu rict, jaký je to z lednice 😂 🤷♀️
@Kate222 asi ho necham venku
i ten puregon, jsme vzdycky vytahli, aby mel pokojovou teplotu.
@Kate222 jeste teda jsem nenapsala, ze se mi udelala cysta
jsem na to asi nachylna. Pry by to nemelo nicemu vadit. Tak snad nebude. Ale nadsena z toho teda nejsem. V lednu jsem zrovna jednu mela.
Mely jste nektera taky cystu u stimulace?
@daudinka já jsem cystu měla 2× za život, pokaždé mi praskla sama. Během stimulace jsem ji neměla, tak nevím co se s tím děla dál 🙈
@Kate222 predpokladam, ze nic. Taky mi predtim praskla s menstruaci. Maximalne tam bude zavazet, jestli jeste poroste, ale snad to opravdu nebude nicemu vadit. A nevim teda, jestli ju pak treba odsajou s tema ostatnima
kdyz budou odsavat jakoby vse. A ta cysta by mela byt teoreticky jen prazdnej vetsi folik naplnenej tekutinou
no uvidim, co reknou v pondeli.
@daudinka wow! S tím jsem se nikdy nesetkala, takže fakt nevím.
Teoretický by to mohli udělat při OPU, bylo by to pro tebe i jednodušší.
Mně teda vždycky trvalo dlouho než mi praskla, měla jsem je vždy veliký - jedna 12 Cm, druhá 8,5 Cm. Pokaždé jsem byla v nemocnici na pozorování, ale žádná operace, jen kontrolovali.
Třeba ti ji odsajou a budeš mít klid! Ale někdo na to proste trpí a objevují se častěji. Ty hormony k tomu asi taky přispívaj🙈
@daudinka no vidíš kolik mas!!! Jsem říkala ze to ani neucitis
až ty poslední dny třeba trochu..ale každá to máme jinak u nás se žádná hrůza nekonala
až po pichnuti té injekce na vyvolání ovulace to bylo jakoze dost nepříjemné chodila jsem jak Kačer a myslela jsem ze mi popraska všechno každým krokem ale naštěstí se nic takového nekonalo a odebrali všechno
neměj strach
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.