Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 no ja kdybych tohle uvidela asi bych se tam sesypala a nedala to 🤦♀️ takze klobouk dolu pred tebou
neboj to utece jak voda a telo si mezitim odpocine, ty taky s dulezite je ze mate jeste mnoho pokusu ❤️ nevyslo to ted - vyjde to priste 🙂
@kamaradka32 moc moc mě to mrzí! Nedokážu si představit jak se cítíš🙈hlavně se tím netrap! Pusť to všechno ze sebe ven, bohužel to nijak neovlivníš, teď už si plave na duze mezi ostatními, kterým se nepodařilo dostat na ten náš svět. Tohle miminko na to nebylo připravené 💔 🌈
Uvidíš, že se toho miminka dočkáš, určitě je mezi těma zmrzlíkama ❤️ do léta to uteče jako voda!
@kamaradka32 jestli te to utesi, vubec to nemusi trvat tak dlouho
ja mela ve stejnou dobu covid a potrat (zacali oba v podstate ve stejny den). Ten potrat probihal hodne spatne (asi kvuli tomu covidu) a musela jsem nakonec na revizi. Pak se telo ale srovnalo pekne a zacali jsme se snazit po 2 mesicich. A cyklus jsem nemela nejak zvlast prodlouzeny. Treba to u tebe probehne hladce
a kdyby ne, tak at ti to rychle utece, ted uz by melo byt aspon pekne ![]()
@kamaradka32 to jako vážně, to mně moc mrzí 😭… posílám ti spoustu síly a lásky ![]()
@nikejsn naštěstí máme ještě 3 pokusy..to je pravda..ale jak to vyšlo přirozeně, tak jsem si říkala, ze to je osud, ze to tak vyšlo ![]()
@Kate222
To si napsala moc krasne..moc děkuji
![]()
@daudinka vážně..no snad to tak bude v pohodě, a zákrok proběhne bez komplikaci.. ![]()
@Kozicka87 děkuji moc! Je to smůla..ale fakt jsem si říkala od začátku ze je to nějaké jinaci..není mi špatne nic..ale pak bylo na ultrazvuku srdíčko a všechno vypadala super, tak jsem si dovolila věřit..ze tentokrat to vyjde..ale ne ![]()
Každopádně děkuji a mě nezbývá než si počkat na KET ![]()
Ahoj holky,
dnes 7. den stimulace a rano podruhe Orgalutran. Ten je kupodivu v pohode, krom toho, ze celkem svedi pak, ale to je vse. Jinak ho taky vubec necitim.
Jsem celkem nervozni, jestli foliky rostou
zatim porad nic necitim. Pritom by se prece mely zvetsovat, ne? Tak uz musi byt zacit citit. Je mi jasny, ze musim pockat, co mi zitra reknou. Ale je to hrozna nejistota.
@daudinka
Zítra máš první kontrolu?
Já už ode dneška spodek citím. Dneska píchnutá osmá injekce, ale mám dlouhý protokol.
@Maty35 zitra druhou, v patek jsem mela prvni. Melo by tam byt 22 foliku. A mela bych mit kratsi protokol ![]()
Ty mas kdy kontrolu?
A říkali ti velikost?
Já jdu až na odběr ve čtvrtek. Prý rostou jak mají a kontrola už nebude.
@Maty35 nn, velikost mi nerikali.
Hele ale to asi nemas dlouhy protokol, kdyz mas odber ve ctvrtek a dnes mas 8. den, ne? Ja mam odber teoreticky psany na patek a dnes mam 7.den, tak to bychom meli stejne dnu prece.
To je super, ze vis, ze rostou jak maji
aspon muzes byt trochu klidnejsi.
@daudinka
Jo mám dlouhý, předtím jsem brala měsíc antikoncepci a pak píchala dva týdny Decapeptyl, teď jsem k tomu přidala ještě Bemfolu 225j. Tohle je moje 7.IVF. Mně u krátkého protokoli folikuly rostly rychle, měla jsem jen 6 injekci na růst a 10dc byl vždycky odběr.
Ale 22 folikulů je pěkná úroda, asi jen rostou pomaleji, ale neboj taky je pocítíš ![]()
@Maty35 no tak nejak doufam, ze je pocitim
, jinak by asi nerostly a to by bylo spatne.
Jo tak ty jsi mela celou takovou dlouhou pripravu. Proc jste se rozhodli pro zmenu? Nebyly pak ty vajicka dobry, kdyz rostly moc rychle? Kazdopadne hrozne moc drzim palce, at ti to uz ted vyjde
ja tu bojuju s prvnim a ty uz mas tolik za sebou. Uz ti to musi vyjit ![]()
@daudinka
Doufám, už musí ![]()
Poslední pokusy bylo dost nezralych vajicek a prázdných folikulu. Tak zkoušíme dlouhy protokol. Může to být i tím, že rostli rychle a nesoumerne.
Některé nic necítí celou dobu, je to individuální, neboj.
@Maty35 presne toho se bojim, ze nedozrajou nebo ze foliky budou prazdny. To asi clovek nema z ceho poznat, ze
proste musim pockat na vysledek..
Tak at ten delsi protokol pomuze
hlavne kvalitni vajicka vsechny potrebujeme
to je zaklad, vid.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.