Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rhian cviceni
jenze to ted nesmim. A mozna chozeni do prirody, ale je tam takova klendra, ze nejspis umrznu ![]()
@nikejsn ahoj,jsem po a prý všechno dobře nález negativní…miminko z 90% zdravé, ptala jsem se kamarádek a to je vždy, takže další testy třeba z krve řešit zatím nebudu…nebo jak jsi na tom ty? ![]()
@Kozicka87 tak to je suprovni 🙂 taky vse negativni a pocky jak jsi to myslela ze je vzdycky zdrave? Jako ze to rikaji kazdemu nebo co? To si me vcil zaskocila 😁 no mne dali zrovna dalsi datum na 2. screening a to na 22. Kvetna … a mas i fotecku? A co to pohlavi 😁
@nikejsn jako, že vždy dávají jen 90%to je optimální prý… samozřejmě riziko tam je a proto ten test z krve, ale kamarádky říkali, že devatesat je vždy, více nedávají a je to v pořádku ![]()
@nikejsn co se pohlaví týče:doktorka říkala, že na zadečkovou část nebylo moc vidět, že byl stočený špatně…ale můj partner si je jistý že tam viděl pindíka
, že je to nastopro kluk ![]()
Fotečku mam jen hlavicky s kouskem tělíčka, protože potom už to nebylo moc vidět,…tak třeba příště nebo až u gyndarky 24.4.
Uz jsem se také rovnou objednala na další screening a to 31.5. ![]()
@Kozicka87 tak hlavne ze vyslo vse negativni 🙂 a co si prejete vic holku nebo kluka? 😁 a na tom druhem screeningu nas ceka asi uplne to same ze?
@nikejsn přesně tak. Úplně mi spadl kámen ze srdce…
No jsme tak trochu rozpolcení přítel a jeho syn by chtěli kluka a já samozřejmě holčičku…ale pro mně bude nejdůležitější, že mimi bude zdravé
![]()
@nikejsn jo a to vůbec netuším… poprvé jsem se dostala takhle daleko
…ale zřejmě ano
Ahoj tak já už čekám, jdu poslední na řadu, to nejlepší nakonec. Jsme tu 4 a jedna jde bez narkozy
Ahoj holky, něco nového.. u někoho //?
nebo alespoň nové embryjka k ET/KET? ![]()
@nikejsn @Kozicka87 Jsem za Vás moc šťastná, ze miminka vypadají zdravé ![]()
@kamaradka32 děkuji,no můžu ti říct, že po tom co jsem četla jak jsi dopadla ty😭jsem z toho měla obrovskou hrůzu… která se tedy nestala skutečnosti..
Já ti hlavně držím palečky ať se co nejdříve to bude možné zadari a budeš se nam tu opět chlubit dálnici na testiku.
A co se týče menstruace po kyretáži… já ji dostala tak jak jsem měla, tedy dokonce o den dříve, žádné dlouhé čekání…a v caru už se mně ptali po třech měsících jestli už se cítím na další pokus… takže to půjde určitě rychleji než čekáš…jen to chce ten klidový režim, prožít si to šestinedělí ![]()
Navic jsem někde četla, že po kyretáži je pohnojeno a další miminko se hnedka chytí a hle u mně to vypadá, že to vyšlo
všechno bude tak jak má být ![]()
@kamaradka32 my jsme ted pichli posledni dve injekce na dozrani vajicek. Ty teda bolely dost :/ celou dobu byly injekce v pohode a tyhle fakt bolely. Zitra nic a v sobotu rano odber. Modlim se, aby mohli odebrat vsechny vajicka, ze snad ten jeden vajecnik se posune niz.
@daudinka Mně ke konci už taky docela bolely, už taky to břicho je rozbolavělé, jak se píchá denně do obou stran
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.