Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mně včera odsali 14 folikulu a je 12 vajicek, ale byli ještě v kokonu. Tak nevím jaký kvality. Kolik se oplodni, dneska dopolko mi mají zavolat. Tak se modlím
moje 7 IVF
@Maty35 To zní ale dobře ten počet, viď?
Držím palce, ať jich oplodní co nejvíc a vyvíjí se, jak mají 🍀 🍀 🍀
Máš prodlouženou kultivaci?
Zní, hlavně aby bylo co nejvíc zralých ![]()
Máme prodlouženou kultivaci a monitoring. Ty seš v jaké fázi?
@Maty35 V březnu jsem byla na KET, test z krve vyšel pozitivní a teď čekám na první ultrazvuk
a jsem samozřejmě nervózní jak sáňky v létě ![]()
Co je monitoring?
@Rhian ona asi bolela ta tekutina. Vpich byl v pohode a na brise nic nemam. Jedna mini modrinka z jednoho orgalutranu se mi udelala, asi se manzel nejak spatne trefil. Jinak prave na brise nevidim vubec nic.
Az jak tam tlacil vcera tu tekutinu, tak to zacalo bolet. A to se snazil pomalu
no, nastesti to byly jen ty dve posledni.
Dnes si uzivame volno
rano muz udelal palacinky, ja se valela hodinku ve vane, odpo dame prochazku
takovy pohodovy den ![]()
@daudinka Jasně, tak aspoň ten jeden den oddych ![]()
Taky máme dnes palačinky! ![]()
Holky tak máme 9 oplodněných. Snad nám aspoň dvě pěkný zbudou ![]()
@Rhian
Tak ty už jseš těhulka, gratuluju ![]()
Monitoring je ten inkubátor s kamerou. Nahrává embrýjka 24 hodin denně a embryologové je nemusejí vyndávat a manipulovat s nimi aby se koukli jak vypadají.
@Maty35 Děkuju ![]()
No tak to je skvělý, ať se všem daří! A posíláte pak na genetiku nebo bys šla rovnou do ET?
@Rhian
V úterý ET. Genetiku nemáme, taky už jsme jí měli u dvouch pokusů. Ale nějak jsme přestali věřit, že embryo nepoškodí poté co jsem se zdravým embryjem potratila… Ale je to jen náš názor.
Tak už máme jen 8 embrýjek. Jedno se nezačalo dělit. To jsou zase nervy ![]()
@Maty35 ahoj, ano, uz mam po odberu a spadl mi kamen ze srdce, protoze odebrali vsechny
odebrano 28 oocytu, 22 je pry zralych, 3 mozna jeste dojdou nejak
a 3 byly nejspis prtavy. Kolik je oplodnenych zatim nevim. Mam to pak nejak sledovat online, tak se tam mrknu, jestli uz tam neco pisou. Mam fakt radost, ze to takto dopadlo
ze zvladli odebrat vsechny, diky bohu za to.
@daudinka To je paráda, krásný počet těch zralých, držím palce🍀
@Maty35 Taky držím pěsti, to vypadá dobře!
🍀
Holky, máte to s tím odběrem pěkně načasovaný na ty Velikonoce ![]()
Hlavně ať nám to jaro všem dodá tu nejlepší energii 💚
@Maty35 ty jo 7ivf? To uz jste jako samoplatce? Kam chodite na kliniku? Vzdy jste mela tolik vajicek?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.