IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
3.4.23 09:48

@nikejsn ahoj máš nějaké nové poznatky, nové pocity atd. Já se chystám ve středu na screening, tak se zároveň těším i trochu bojím. No snad bude brát ohled na moji dárkyni a nebude to kvuli mému věku špatné :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.4.23 12:03

@Kozicka87 ahooj 🙂 u me nic noveho ani zvlastniho 🤷‍♀️ jen prsa mne zacly konecne trosicku rust 😁 akoraf jsem se uplne zblaznila a uz se divam i po kocarku, prebalovaku atd 😂 😂 😂 uvidis ze vse dopadne dobre 🙂 jdes rano? potom dej hned vedet!!! A u tebe neco noveho? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
3.4.23 15:17

@kamaradka32 ale no tak, to mě moc mrzí, drž se :( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.23 18:24

@kamaradka32 Ahoj, ja jsi na tom, jak zvládáš? Dej o sobě vědět, myslíme na tebe :hug:

• Citovat
  • Upravit
636
3.4.23 18:24

@nikejsn z toho si nic nedělej… já taky. Dokonce už mam jeden kočárek vybraný, který chci a mám ho i odsouhlasený… přítel se ještě smál, že čekal, že si vyberu mnohem dražší a dost jsem ho překvapila :D
Ano doufám v to, vlastně ani nic jiného nechci slyšet :dance:
U mně pobolivaji prsa, ale nic strašného…jen bradavky. Něco jako kdybych běhala ve špatné podprsence, tak jsou jakoby odřené a to přitom když můžu nenosím jí. Je výhoda, že jsem na neschopence a nemusím ji mit celý den v práci no, to bych to citila asi víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.4.23 19:28

@Kozicka87 faaakt tak to sem rada ze nejsem sama 😂 😂 a to jsem si rikala ze nakupovani necham az budu treba v 6 mesici 😂 ja uz mam taky vybrany i schvaleny takze doufam ze mne na pristi kontrole nereknou ze cekame holcicku 😂 😂 😂 taky to tak mam ty bradavky mam citlive ale jinak nic.. asi jsme to vyhraly ze mame bezproblemovy prvni trimestr 🙂 jestli taky necekas chlapecka u tech prej nevolnosti nebyvaji 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
4.4.23 08:26

@nikejsn no to ještě nevím :D, třeba mi to také zítra řekne…ale podle mé kamarádky a nějakého čínského kalendáře pohlaví čekáme holčičku :lol:
Zadat si tam svůj věk a měsíc početí a ono ti to řekne co čekáš… prý to docela vychází :dance:
No proto mám vybraný neutrál kočárek, hlavně jsme si řekli, že pokud to bude holčička, tak žádné růžové věci… přítel ví, že by to byla samá růžová kdyby mě nekrotil a to je co elkem už kýč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
4.4.23 09:12

Ahoj holky, děkuji, ze jste na mě mysleli, teď jedu z revize domu..vše snad proběhlo ok a deloha se rychle zahojí :)) všichni byli milí..nemůžu si na nic stěžovat :))

Opatrujte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
4.4.23 09:47

@kamaradka32 ahoj tak se nám brzy ozvy s pozitivními zprávami…budu držet palečky ať jsi brzy fit…a můžeš pokračovat ve snažení :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.4.23 09:47

@Kozicka87 sem zvedava teda 😁 ja si ten cinsky kalendar delala a vysel mne praveze chlapecek a ja jsem na to moc neverila 😂 joo to jsem si taky rikala ze kdyby to byla holcicka tak zadne ruzove veci ale kdo viiii 😂 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.4.23 09:48

@kamaradka32 tak to je super ze to bylo vse bez komplikaci 🙂 a to te pustili po par hodinach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
4.4.23 10:04

@nikejsn jo no vidíš to je jasný, že to bude chlapeček, u té mé kámošky to vyslo už podruhé a prý ma ještě nekolik známých co jim to také vyšlo, tak třeba to vyjde i nám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.4.23 10:06

@Kozicka87 treba na tom opravdu bude neco pravdy 😁 tak uvidis zitra 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
4.4.23 10:29

@nikejsn jj na zítřek jsem opravdu zvědavá. Další kontrolu mam u gyndarky potom až zase 24.4.,tak si můžu chvíli zase oddychnout po zítřku…jestli vše bude ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.4.23 10:34

@Kozicka87 no to same jsem si rikala i ja mam ji az 18.4 ale ten strach tam porad je 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.