Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kate222 jej, tos je mela uz teda radne veliky. Ona mi ted nerekla kolik ma, urcite to je temi hormony ted. Minule jsem mela 3 cm a prave odesla hezky sama s menstruaci, ani jsem o tom nevedela. Bylo by to fajn, kdyby ju nasali a byl od ni klid pak ![]()
@kamaradka32 snad to bude v poradku. Prave me trochu desi, ze jich je tam tolik uz ted. Jako rada jsem, ale aby tam opravdu byly i ty kvalitni vajicka. Aby treba nebyly prazdny. A taky se bojim toho hyperstimulaku, kdyz jich je uz ted tolik. Ale tak nezbyva nez verit, ze to vse dobre dopadne. Snazim se brat vitaminy, hodne pit a jist co nejlip.
Jednou jsem u IUI pichala ovitrelle a 3 dny me po nem bolela hlava ![]()
Kolik te kyseliny listove jste brali? Ja mam denne cca 800, neni to malo?
@daudinka nemysli na ty špatný věci, co by kdyby… vím, že se to snadno říká, ale říkám to teď i sama sobě 😂 😊musíš si zaměstnat hlavu, když se budeš stresovat, tak si můžeš akorát více ublížit. Stejně to neovlivníme ani jedna 😊
Já před těhu brala 1700mcg, ještě jich pár mám, ale už to nechci kombinovat. Teď beru ten vitamin code a tam je 800 mcg na jednu tabletu a tablety beru 2 denně, měla bych brát 3, ale už mi to přijde hodně. Zatím jsem s dr neřešila vitaminy, takže beru spíš intuitivně 🤷♀️
Ahoj holky, zrovna stimuluji na 7.IVF, poprvý dlouhý protokol. Dneska jsem 6 den stimulace. Měla jste nebo máte některá taky dlouhý protokol? Jak jste měli velké folikuly na první kontrole?
@Maty35 ahoj, já jsme měla krátký protokol, 12 DC jsem šla na OPU. Velikost folikulů mi myslím neříkali 😊
Na jak dlouho je nastavený dlouhý protokol?
@Kate222 clovek je porad nervozni, at se deje cokoliv, je to hrozny proces. Velka nejistota, co bude nebo nebude
Snad vse dobre dopadne ![]()
Pokud by se mi podarilo otehotnet, tak tu kyselinu listovou asi jeste navysim. Mam oproti tobe pulku. Jinak to ted asi nema smysl uz.
@Maty35 ja mam poprve ivf a kratky protokol, tak vubec netusim, jak to vypada u dlouheho
a velikost mi teda taky nerikali, jen pocet.
Ahoj holky, tak mám smutnou zprávu
miminku přestalo být srdíčko..pristi týden jdu na potrat..achjooooo
a já už tomu zázraku začala věřit ![]()
@kamaradka32 ježíš!!! 🌈To je mi strašně moc líto!! 💔 🥲drž se!
@kamaradka32 tak to me moc mrzi!!! 😪 v kolikatem jsi byla tt?
@nikejsn @Kate222 děkuji holky, je to fakt smůla..já uz se tomu i bojím věřit..minule jsem měla jen biochemické takže to bylo ok, ale teď uz jak jsem viděla to srdíčko tak jsem si rikala, ze to je fakt zázrak, ze uz to bude dobre..a nic.. jedine co mě uklidňuje ze tam máme ty 3 mrazacky ![]()
@nikejsn jo v 9tt ale říkal, ze dle měření 8 tt takže říkal, ze to vyhaslo asi před týdnem.. ![]()
@kamaradka32 clovek si rekne ze kdyz to dotahl “uz” do 8tt tak ze to vyjde ze 😞 to se divim ze te na revizi neposlali driv.. ale to zvladnes a hned jak to bude mozne tak bez na KET ❤️
@kamaradka32 ach joooo… to mě moc mrzí, že si tím musíš projít znovu 😥ale jak píšeš, hned jak se dáš dohromady, tak pujdeš na KET ❤️
@kamaradka32 to nee
to me hrozne mrzi ![]()
Jesteze tam na tebe cekaji prdolci, to je velka utecha
at aspon potrat jde hladce a muzes brzy na ket ![]()
@daudinka @Kate222 @nikejsn určitě, půjdeme na KET hned jak to půjde, ale je to velké zklamání..
chudacek tam tak plaval byly už krasne vidět ty pahýlky ručiček a nozicek
Co se dělat
..
KET říkal ať počítám nejdříve za ty 3 měsíce..
protože sestinedeli po revizi a pak se čeká alespoň na 1 MS a to říkal ze minimálně..a ta chodí po revizi s poměrně velkým zpožděním takže říkal ze reálně červenec/srpen ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.