IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
29.3.23 14:56

@Kate222 ja beru listovku, zelezo, omegu a kazdy den si davam sumak C 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.3.23 14:57

@kamaradka32 noo jako lhat nebudu uz jsem se po nejakych vecickach divala 😁 ale nebudu divocit jeste je cas 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
29.3.23 15:01

@Athen88 ahoj, tak vítej! Už máte za sebou nějaké testy? Nebo jste úplně na začátku? Přeju hladkou cestu za vytouzenym miminkem ❤️

@nikejsn já si objednala od vitamin code, co jsem tak koukala tak jsou komplexní, když jsem vybírala listovku, tak jsem taky dost hledala, aby byla fakt folát.

Holky co berete vy ostatní?

Já bych nakupovala až bych brečela! 😂ale u mě je hoooodne brzo🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
29.3.23 16:47

@nikejsn no super, vidíš, že vám to nakonec řekli, to je úžasný, moc gratuluju :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
29.3.23 16:51

@kamaradka32 no malé miminko tam je ale jeste hodně malinké, tak trochu nechápu co ten pupík, ale hlavně, že jde všechno hladce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
29.3.23 16:54

@Kate222 já jsem brala femibion 1 asi pul roku dopředu, pak mi ještě v caru předepsali listovku a doporucili omegu 3 a vitamín D, teď se chystám na druhý trimestr, takže už mam doma femibion 2 a tam to vsechno taky je takže už snad nic navíc brát nemusím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.3.23 17:01

@Kate222 ahoj děkuji Nene nemáme teprve se obedname na konzultaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
29.3.23 21:54

@kamaradka32 co se týče věciček na miminko, ještě čekám a pak určitě nebudu mít doma, možná až těsně před porodem, protože na pověry docela věřím a když už mě to stálo tolik úsilí, tak nebudu nic pokoušet 😅 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
30.3.23 07:51

Ahoj holky, zitra mam prvni ultrazvuk pri stimulaci. Bude to po pate injekci. Co muzu cekat? Poznaji uz, jak se to vyviji? Jakoze bude to uz nejak smerodatne? Dovedou uz odhadnout pocet foliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
30.3.23 07:56

@daudinka ahoj, u mě doktorka přímo počítala kolik folikulů bylo vidět 😊takže s největší pravděpodobností ti to řeknou taky 😊jak se citiš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
30.3.23 08:02

@Kate222 a sedelo to pak cca nebo se to jeste zmenilo? Zatim prave nic necitim :nevim: injekce neboli a nezda se mi, ze by se neco delo. Dneska jsme pichli ctvrtou..mam 200 IU. Asi je jeste porad brzy neco citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
30.3.23 08:07

@daudinka mně na první UZ říkali myslím 15 vajíček a odebrali 12. Mně po puregonu taky nic nebylo, mně to začalo až s tím orgalutranem. Ale taky ti nemusí být vůbec nic 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
30.3.23 08:21

@Kate222 z orgalutranu mam respekt :D mam ho tam taky napsanej. Asi stejny protokol, jako jsi mela ty. Kdy ti ho nasadili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
30.3.23 08:24

@daudinka myslím si, že 6 den. Po tom jsem dost cítila vaječníky, ale fakt při vstávání a nebo chůzi ze schodů. Byla jsem spis nafouklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
30.3.23 16:18

@daudinka jo poznají počet ale muže se ještě změnit třeba plus minus 4/5 folikulu říkal dr :)) 5 den nic neucitis.. :)) tak taky nevěřila ze se něco děje a bylo jich tam skoro 20 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.