Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kozicka87 aha tak to potom chápu
to já na pověry nejsem..nedelam si z toho srandu nebo tak to vůbec..ale nechápu jak by věci na miminko mohly něco ovlivnit..ale chápu
ja určitě taky počkám minimálně do screeningu
![]()
@kamaradka32 ja si prave rikam, ze tam nemuzou nic videt, kdyz mam pocit, ze se vubec nic nedeje
jsem uz hrozne zvedava, co mi reknou.
@nikejsn moc gratuluju
musí to být super pocit, už ho chci taky ![]()
@Elalis dekuji a mas pravdu pocit je to super, hlavne ti spadne kamen ze srdce a ten strach trochu i opadne 🙂 taky se dockas ❤️
@Kate222 Já beru superfolin 800 mg + plus extra listovku 1 000 mg, omegu, selenzink dlouhodobě a dobírám vit. E plus Q10, ale to jsem měla spíš na podporu početí, tak už to dozobu a každý druhý den si místo toho dám elasti Q, ptz tam je u železo a měď, co jsem vyčetla, že je potřeba plus listovku (folát) 5 000 mg (mám tu mutaci, že se mi nevstřebává z jídla). Listovku kupuju na iherb z USA.
@kamaradka32 Já jsem měla špatný pocit, že i jsem si koupila nějaké těhu oblečení, jinak bych nejradši už nakupovala vše, ale nejdřív po screeningu, ptz strach je veliký… ![]()
@nikejsn Jj, příští týden jdu na krev a ultrazvuk a za 3 týdny screening. Ale tím, že je toho v práci jak na kostele mi ty týdny docela letí.
@Elalis to bud rada protoze mne se ty dny uplne tahly 😁 ale tak ja jsem od zacatku na nemocenske..
@nikejsn No to ti vůbec nezávidím, jsem ráda, že můžu normálně fungovat, alespoň zatím..
@Elalis ty blaho!!! A to bereš všechno zvlášť? Já bych to nepolkla, mám s tím problém 🙈
Já si koupila tyto, protože tam by mělo být všechno v jednom
https://www.puravia.cz/…y-90-kapsli/
@Kate222 Oh tak ty jsou hodně vychytaný! Hele prostě si to nasypu do dlaně a hodím do pusy a zapiju, mě to vůbec nedělá problém ![]()
@Elalis jsi dobrá!!! Mně to strašně vadí. Dost se zajímám o přírodní kosmetiku, netestovanou a proto jsem hodně vybírala i kvalitní vitaminy. Hlavně aby bylo všechno v jednom 😂fakt bych to nepolkla🙈
@Kate222 Jo vypadají kvalitně a ta cena je taky hustá na to, že je to vlastně na měsíc. No já zas vybírala podle toho, kde je co nejvíc folátu a taky potřebuju jód. Ale vše v jedný tabletě je samozřejmě o hodně pohodlnější
já o víkendu jim taky jen ten multák, ptz to si nevzpomenu zobat tolik tablet ![]()
@Elalis cena je strašná no 🙈ale já si koupila balení na dva měsíce a vyšlo na 1500 cca, já zobu folát ještě vedle 😊nikdy jsem nic neozvala, když jsme se začali snažit o mimi, tak akorát Déčko a ten Folát. Jinak nikdy nic. Já
taky mám o víkendu problém si vzpomenout, v práci mi to jde nějak samo, ale doma je to peklo 😂jakmile mám jinej režim, tak je to špatný 😂 🙈
@Kate222 Přesně tak, bez režimu to nejde
tak to není tak hrozná cena. Já zobu vitose už dlouho, ale stejně to asi nepomohlo, snad jen že jsem byla míň nemocná ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.