Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Elalis já nějakou změnu na sobě moc nepozoruju po vitaminech, ale věřím, že nějak pomáhají 😂
Holky, řeknete mi..
Včera jsem začala malinko špinit, to jsem byla ještě v klidu, ale dneska už je to vyloženě krev 🙈není ji moc, je světle růžová, ale už mě to vyzvedlo trochu z míry. Nešpiním celý den, jen takhle večer
Holky co jste taky špinily, řešily jste to nějak? Mám volat do CAR? Nebo čekat?
@Kate222 ja jsem taky krvacela … a na kontrole mne rekla ze mam hematom tak mne dala prasky a prisny klidovy rezim - jen lezet. 😏 bez raci na kontrolu at vis duvod
@nikejsn zítra tam zavolám 🙈MS jsem měla dostat v pondělí a včera to špinění. Jsem 5tt, pristi týden mám jit na první UZ. Bolelo tě v podbříšku?
@Kate222 no tak to ses hodne na zacatku to byva bud a nebo 🤷♀️ ale nekdo takove spineni ma na zacatku to je tezko kazdopadne si tam raci zavolej at ses pod kontrolou 🙂 nebolelo me nic jen 2× myslim takova slaba podivna bolest ale to ja uz byla v 8tt myslim tak nejak …
@Kate222 to nic nebude, pokud se to nerozjede více, tak se jen mimisek zavrtava hlouběji a to narušuje cévy kolem … já spinila taky..bolel mě podbrisek ve vlnach mistama dost i v noci mě to budilo..a doktor říkal ze to je úplně normální, ze půlka žen bezne pošpinuje ten první trimestr
neboj se ale rozhodne to zkonzultuj ať mas klid nebo se vylouči jiné příčiny ![]()
@kamaradka32 @nikejsn věřím, že to bude Cajk! 🙏 🍀přes den mě nic nebolí, ani nešpiním, ale takhle na vecer se to rozjelo včera, dneska už teda ve větším 🙈
V noci mě nic nebudí. Zítra tam zavolám a uvidí se..
@Kate222 urcite to bude v poradku
drzim palce, at krvaceni prestane samo.
@daudinka děkuji ❤️dneska už jsem zase ok, je to vždycky vecer, ale víkend je dlouhej, tak tam raději zavolám, nechci ný to myslet celej víkend 🙈
@Kate222 jako mi to taky tak dělalo naopak zase ráno jen skoro vždycky po vstanuti a během hned to ustalo vždy..ale samozřejmě neříkám, ze Ty jsi já..ono ten začátek jsou strašný nervy.. ![]()
Já jdu dnes po 2 týdnech na kontrolu a úplně se bojím
.. proste člověk nikdy neví..a dokud nemáš z vnitřku nějaké “zprávy” typu kopání atd..tak je to jedna velká nejistota proste ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.