IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
13.4.23 13:50

@nikejsn tak to je jasné, ale já ještě čekám…maminka je dost pověrčivá a přehazuje to na mně (hlavně si dopředu nic nekupuj, to přináší smůlu a podobně)…tak zatím šetřím a píšu si seznam podle toho co je třeba a co né 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.4.23 13:52

@Kozicka87 jooo to i moje mamka 😁 ja uvidim minimalne do pristi kontroly no ale kazdy mesic chci aspon jednu vecicku … 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
13.4.23 17:42

Ahoj holky, děkuji všem., kteří na mě myslí :srdce:

U mě se pos**** co se dalo..revize dopadla špatne a dostala jsem zánět dělohy :,( :,( mam z toho šílenou hrůzu..bolí to šíleně..navíc se bojím, aby se vše ok zahojilo a nebyly nějaké srusty :,(..já už fakt nevím..asi nám to miminko není přáno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.4.23 17:46

@kamaradka32 bože!! To mě strašně mrzí! 🙈posílám spoustu 🍀 🍀neztracej naději! Pořádně odpočivej!
Teď mysli jen na to, aby ses uzdravila a zahojila! Miminko už na tebe čeká! Neboj se nic, dočkáš se svého andílka ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.4.23 18:20

@kamaradka32 to me hrozne mrzi :( taky posilam hodne sil, at se hezky zahojis :hug: hlavne odpocivej, zase bude dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.4.23 18:38

@kamaradka32 boze chudinko to me moc mrzi!! 😞 zrovna vcera jsem si na tebe vzpomela jak se ti dari … tak se hlavne brzy uzdrav ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
13.4.23 19:03

@Kate222 @daudinka @nikejsn jste strasne moc hodné děkuji moc :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: já si vlastně ani nemám komu postezovat.. :roll: ještě ze je tady skupinka :kytka:

@daudinka Jak to vypadá s embryjkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
13.4.23 19:22

@kamaradka32 jejej to mně moc mrzí, tak snad už vše bude jenom dobré a brzy budeš moc zkusit dalsi pokus :andel: :hug: posílám spoustu síly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.4.23 19:24

@kamaradka32 my tě vyslechneme vždycky! Hodně sil 💪 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
13.4.23 19:25

@nikejsn už jsem si udelala seznam a také bych ráda zacala s nakupováním,… hlavně abych to prý neměla doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
14.4.23 10:24

Ahojteee, holky tak se k Vám přidávám. 🙋🏻‍♀️
Příští měsíc budeme začínat první stimulaci na IVF. Jsem z toho už teď na prášky vůbec nevím do čeho vlastně jdeme..
Mám za sebou 3 IUI.
Po prvním IUI jsem byla těhotná, ale bylo to dvojí těhotenství, jedno v děloze a jedno mimodělohu-odebráno oboje + levý vejcovod.
Další 2 IUI bez úspěchu.
Jsem momentálně par dni po ms a čekám na květnovou a s ni začínáme.
Akorákt mě udivuje, že co čtu tak skoro všichni mají po imunologickem vyšetření. O ničem takovém semnou lékař nemluvil.. Máme za sebou pouze spermiogram, hormonální profil, průchodnost zbylého vejcovodu…. Je to důležité vyšetření? Děkuji moc a všem přeji hezky den a zdravé miminka :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.4.23 11:50

@nik442 ahoj ja mela to same co ty a zadnou imunologii nedelali a vysel prvni ET 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
14.4.23 13:12

@nikejsn
Je děkuji to se krásně čte.. Dávala jsis embryoglue a kultivaci? :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.4.23 13:33

@nik442 meli jsme PICSI a kultivaci 🙂 a to jsem taky bez jednoho vejcovodu 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
14.4.23 15:16

@daudinka
Ahoj tak co kolik jich šlo na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.