Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 píše:
@Elalis děkuji, si moc hodna..nejsem žádná rarita, bohužel se to stava nemile často
všem přeji ať je nic takového nepotká
Já se těším až budu fit a budu moct aspoň začít chodit cvičit a normálně fungovat.. do léta je třeba nahodit formu, když už se nemůžu vymlouvat, ze jsem těhotná
Neboj, brzo zase budeš
dáš tělo do kupy a půjde to samo 🙂
@kamaradka32 píše:
Ahoj holky, děkuji všem., kteří na mě myslíU mě se pos**** co se dalo..revize dopadla špatne a dostala jsem zánět dělohy
![]()
mam z toho šílenou hrůzu..bolí to šíleně..navíc se bojím, aby se vše ok zahojilo a nebyly nějaké srusty
..já už fakt nevím..asi nám to miminko není přáno
Ahoj, to mě moc mrzí, že máš takový peklo, snad to bude brzo dobrý 🙂 To víš že ti přáno, prckové už nedočkavě čekají v mrazáku ať si je vyzvesneš… Možná je to jen nějaká pitomá životní zkouška
Až budeš z nejhoršího venku zajdi si na fyzioterapii zaměřenou na funkční sterilitu, tam ti to rozhýbou, aby žádné srůsty nehrozili ![]()
@Elalis tyjo..cvičení na funkční steritilitu..to vůbec neznám, ale to přece nemůže ovlivnit dělohu..jakoze srusty, ne? Ty vznikají v té tkáni..
každopádně děkuji..už se u toho dostávám..ale je to teda dobra čára přes rozpočet ![]()
@kamaradka32 To fyzio/cvičení pomáhá prokrvit dělohu a tak - chodila jsem na to. Celkově je to dobrý před IVF, zvyšuje to šance ![]()
https://www.fyziosvet.cz/…a-sterilita/
Jak to myslíš na rozpočet? Teď když už máš vajíčka nemusíš nic platit ne za vložení?
@Elalis v dnesni dobe neni zadarmo nic i to blbe vlozeni se plati 🤔
@Kozicka87 @nikejsn Ahoj holky, chci se zeptat, jsem teď 12+3 a přijde mi, že mi s příchodem 13 týdne zmizelo i těch pár příznaků těhu co jsem měla, jsem z toho taková na nervy, vy jste to měli jak?
@Elalis nene plati se to 🤔 to ja ti nepovim protoze ja do tedka zadne priznaky nemela a to jsem 15+3 😁 ale zmizeni priznaku jeste nemusi vzbec nic znamenat, kdy jdes na 1. Screening? 🙂
@Elalis také jsem vyloženě nezvracela nebo jsem neměla žádné příznaky
…tedy kromě bolesti prsů a ty jsem treba týden nemela, pak zase jo…trochu se mi to střídalo… ničeho se neboj prý je to úplně normální, kort po tom 12tt se hormony ustaluji a tim mizí i některé příznaky. Druhý trimestr je už prý taková pohodička…pak se to zhorší v 3.trimestru…otoky, bolesti zad, falešní poslíčci 😁 užívej si, že je ti lépe a zbytečně se nestresuj 🙏
@Maty35 ahoj, jeste nevim, v patek vecer mely byt vysledky a my rano odjeli na tu dovcu. Jsem se uplne odpojila od sveta a starosti. Domluvili jsme se s manzelem, ze na to koukneme az doma. Tak asi dnes odpoledne. Trochu mam strach, co tam bude.
@daudinka
Tak to seš dobrá, že jsi to dokázala vypustit. Hlavně, ale, že jste si dovču užili.
Ahoj holky, zbyl mi gonal, budu ho prodávat. Expirace 06/2023. Kdyby už byl někdo samoplátce a potřeboval, napište mi zprávu, domluvíme se.
@Kozicka87 ahooj tak mam akorad po kontrole, mimisko je v poradku a roste tak jak ma 🙂 mame “uz” 10cm 😁 😁 tak sem moooc stastna a opet upadl trochu ten strach 🙂
@nikejsn to ti moc přeji, to je přesně to co potrebujeme🙏. Ale utíká to strašně pomalu. Kamarádka mi říká,, užívej si to'' jenže těch devět měsíců je strašně dlouhých a když si pomyslim, že nejsme ani v půlce, tak je to pro mně opravdu neklid 😂. Taky už bych chtěla mít vše připravené na příchod miminka, ale to taky nejde, že prý to přináší smůlu.
No tak jen koukám a propočítávám, ale ten další a další krok tam není, takže mně to vůbec neuspokojuje
, už to chci mit připravené a čekat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.