IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
28.4.23 11:12

@Elen90 to mas krasny vysledky :dance: to mi rekni, jak jsi to udelala, ze jich mas tolik k zamrazeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.4.23 11:27
@daudinka píše:
@Elen90 to mas krasny vysledky :dance: to mi rekni, jak jsi to udelala, ze jich mas tolik k zamrazeni :lol:

to teda fakt netuším, moc informací k tomu nemám :D ale myslím, že už když na začátku se mi zadařilo být tak multifolikulová, tak už to šlo prostě z vyšších počtů. Jako ještě mám tedy i PCOS, tak přemýšlím, že by to mohlo s počtem vajíček souviset, ale těžko říct :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.4.23 11:33

@Elen90 rekli ti, co je ta AA kvalita? Ja mela jen info, jestli je hatchujici nebo expandovana a tak. Ale pismenka zadny.

No ja mela 23 oplozenych, to je myslim skoro stejne :D tak to musi byt v necem jinym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.4.23 18:04

Hele tak to nevim cim🤔 jako kamaradka mela nejakych 40 oplodnenych, ale zbyla jim nakonec jen 8 embryi, protoze ma endometriozu a pry to muze zpusobovat horsi kvalitu vajicek a tim i vyssi ubytek

Jinak k tomu hodnoceni jsem nasla tohle (taky jsem moc nevedela😀)

Podle toho, kolik buněk je možné vidět, se pak můžete setkat s označením A-C (A = plně expandovaná blastocysta, B = blastocysta stále dobré kvality, C = blastocysta s menším počtem vnitřních buněk a buněk ve vnějším obalu).

Hodnocení pak mohou vypadat například AA = početné a pevně uspořádané buňky jak ve vnitřní části (A), tak v té vnější (A); AB kdy B znamená několik volně zabalených buněk ve vnější části; BB nebo C kde je jen pár buněk ve vnitřní i vnější části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
28.4.23 20:22

@Elen90 to by me fakt zajimalo, jaky hodnoceni mely ty moje. Skoda, ze to tam nepsali.

Snad brzy budes mit vysledky :) ja budu mit transfer az na zacatku cervna snad. Pokud zase neonemocnim nebo se nestane neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.4.23 21:57

@daudinka Kdy byste měli vědět jak dopadne genetika?
Já pokud všechno půjde jak má tak mi to vychází na půlku června💪 Tak do toho možná půjdeme spolu😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.4.23 09:19

@Elen90 uz mame vysledky, 2 embria jsou zdrave. 2 se pry mozna opravi samy pri dalsim vyvoji, ale uz je tam risk, ze budou taky spatny. A 2 maji ten geneticky problem od manzela. Takze nic moc, vzhledem k tomu, ze chceme 2 deti. Ale tak snazim se verit, ze snad se zadari s obema zdravyma. Mohla jsem mit transfer uz ted, cca za tyden, ale jsem nemocna. A doktorka chce, abych byla 100% zdrava.

Kdyby se zadarilo, tak bychom mohly otehotnet skoro zaroven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.4.23 22:41

Ahoj holky, mám dotaz. Kdy jste po úspěšném KETu vysazovali Amelgen? Zítra budu 11+4 a už mi došel Amelgen. Myslíte, že si ho mám ještě nechat radši předepsat nebo už můžu vysadit? Moje gynekoložka moc umělému oplodnění nerozumí a prý můžu klidně vysadit hned, ale u prvního těhu jsem ho myslím brala až do konce 12tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
1.5.23 04:08

@michailidis ahoj, také jsem ho měla do konce 12tt, ale vysazovala jsem postupně.
Když dopadla dobře kontrola v desatem týdnu, tak jsem ze tří snížila na dva denně, rano a večer a v 11+0 jsem měla už jen jeden denně. Od 12+0 už jsem nebrala…ale tohle ti měli říct vše při poslední návštěvě caru :nevim:…jak správně vysadit všechny léky, pokud jsi jich tedy měla více :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
1.5.23 06:32

Ahoj holky, ráda bych se přidala, pokud můžu. Je mi 33, z předchozího vztahu mám 11letého syna. Se současným partnerem se snažíme již skoro 2 roky, u nás je problém ve spermiích. Nechali jsme si udělat ještě genetické testy, ty u mě zjistily krevní onemocnění. Domluvili jsme se, že začneme s IVF v červnu - v květnu mě ještě čeká hematologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.5.23 07:34

@Kozicka87 děkuji za odpověď ;) já mám napsaný ve zprávě z CARu Amelgen a Estrofem brát do 12tt a pak vysadit ale já už si z prvního těhu nepamatuju jestli je do 12tt jako do 12+0 nebo 12+6? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.5.23 11:01

@michailidis ahojky, mne taky dosel nejak v 11tt a doktorka mne predepsala jeste cele baleni takze jsem ho brala pak snad do 13 tt a to jsem se tesila jak se ho konecne zbavim 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.5.23 12:05

@nikejsn ty brdo tak já nevím :nevim: dneska mám poslední Amelgen a Dr tam mám až ve středu, takže bych v úterý byla bez Amelgenu a začala zavádět zas až ve stredu :nevim: přesně jak říkáš, taky se těším až se ho zbavím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
1.5.23 18:19

@Mall126 Ahoj, vitej a hodne stesti preju :srdce: at to jde vse co nejlip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.5.23 19:06

@michailidis tak si tam zitra zavolej a ona ti posle recept na mobil a nebo ti povi ze uz ho brat nemusis 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.