IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
18.4.23 13:08

@Kozicka87 presne tohle same jsem si rikala i vcera, ze nejsem jeste ani v pulce vubec to neutika 😁 ja si vcera napsala seznam takovych tech zakladni veci co mit nakoupene pred narozenim a malem jsem se vyvratila co vse me ceka nakupovat 😁 a taky bych to nejradsi nakoupila vsechno vcil a pak jen cekat ale tak jak rikas prinasi to smulu 🤔 ted jsem cetla tady prispevek od slecny ze potratila v 17tt zamlke teh. Vubec si to nedokazu predstavit tohle a to jsem si rikala ze to nejhorsi mam za sebou ten prvni trimestr 🤦‍♀️ clovek je fakt cele tehotenstvi ve stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.4.23 15:39

@Maty35 mame jich 6 poslanych na genetiku :( takze sance na mozna 1 nebo 2 zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
18.4.23 17:04

@daudinka
To stačí neboj. Jinak máš všechno tam dole v pořádku :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
18.4.23 17:57

@Maty35 zatim vse vypada u me v poradku. No dve deti ze dvou embrii by byly zazrak :( sest na genetiku je u nas malo. A mozna tam ani ty dve zdrava embria nebudou. Pry zacatkem cervna vysledky..6 tydnu se mam vratit ke svymu zivotu jakoby se nic nedelo a vse bylo v poradku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
18.4.23 18:20

@daudinka
Zatím mysli na jedno dítě. Ono to IVF není tak jednoduchý jak si všichni myslí :D Já jsem toho zářným příkladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.23 19:13

@daudinka ahoj, výsledky budou určitě dříve. Chodíme do Reprofitu a taky říkali 6 týdnů a nakonec byly za 14 dnů. A nepropadej depresi, mezi těmi šesti tě čeká minimálně to jedno pravé :srdce: uvidíš. Musíš věřit a být pozitivní. Vím o čem mluvím, my jsme měli na genetiku 4 a 2 se vrátily v pořádku :hug: výjde to i Vám, držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1625
18.4.23 20:04

@anonymni, kez bys mela pravdu a opravdu byly vysledky driv. Ta nevedomost me desi v podstate stejne tak, jako dozvedet se, jak to dopadlo. Musela jsi mit hrozny strach, kdyz byly ctyri. Ja se citim zoufale. 30% na zdrave embrio je mala sance a k tomu muze byt spatne i neco jinyho. Mela jsem tam jeste 3 HB, ale ty na genetiku nedali, nevim proc :( dali tam 2 FHB a 4 HB. Ty tve ctyri byly v jake fazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.23 20:45

@daudinka Měla jsem obrovský strach, ale prostě jsem věřila, doufala. Prošli jsme toho už tolik, že jsem byla přesvědčená, že se na nás to štěstí už musí obrátit. Neboj, dopadne to dobře. Naše čtyři byly všechny FHB a na dvou z toho nám zjistili vadu chromozomu 22, zbylé 2 šly zamrazit. Jedno ještě v mrazáku máme a jedno mam u sebe :srdce: Určitě nebudete čekat celých 6 týdnů, bude to dřív. Držím moc palce, šance je velká, 30% není zase tak málo, když ty s vadným genem se mohly klidně eliminovat v průběhu zrání a teď už mezi těmi šesti nejsou. Tipuju, že se vám vrátí minimálně 3 zdravá :hug:

• Citovat
  • Upravit
469
18.4.23 22:35

Presne, mne genetika taky trvsla ted 3 tydny, ono zalezi, kdy tam prave dochazi nejsky,,run,, ze zalezi na terminu kdy jdou Embryjka na genetiku, jaky den v mesici
Moje bilance z 6 na genetiku- 3 ok, 3 nejak nesly vysterit :(( nechapu moc) a 1 spatne.
Urcite nejake budou OK! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.4.23 22:48

@nikejsn na to vůbec nemysli, taky občas něco takového čtu, ale připouštět si to nehodlám, protože to bych se opravdu zblaznila…mysli pozitivně a vyckavej… nemá smysl se plašit… samozřejmě stát se může, ale prý je to riziko po tom 12.tt mnohem nižší. Je to jeden případ ze sta třeba, tak neplas a hlavně mysli pozitivně, všechno bude v pořádku 🙏 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
19.4.23 08:58

@Embryjka to je divny, ze nesly vysetrit. Mne tam ty tri hb ani neposlali.. jsem si rikala, ze prave asi proto, ze nesly vysetrit. Ale buhvi, mozna vypadaly nejak spatne.

@anonymni, snad to tak je a vetsina tech spatnych je uz pryc. Kdyz jsem mela potrat a biochemko, tak hcg stoupalo pomalu, takze se vyvijeli pomalu. Ale tezko rict, jestli se do toho 6.dne dostali do te hb nebo fhb faze. Ja jsem to poznala az kolem 14.dne, ze je neco spatne. Ty, co mam ted vyřazene, byly vyrazeny ten 6.den,tedy mnohem driv. Za tri bych byla tak stastna, to bych sla do transferu. Jinak porad zvazuju dalsi ivf jeste pred transferem. Cekam, az mi doktorka odpovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
19.4.23 09:45

Holky já jsem nedávo četla, že záleží na jaký straně začne embrýjko hatchovat. Z jedný strany jdou nabrat buňky na genetiku, ale pokuď hatchuje z tý druhý tak buňky nemůžou nabrat, protože by mu ublížili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
19.4.23 10:34

@Maty35 to je zajimavy a zaroven pekne na houby. To ty tri klidne mohli byt v poradku, jen je nemohli otestovat. Doktorka zatim neodepsala, tak porad nic nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
20.4.23 18:34

Ahaa zajimava informace, dekuji.

@Maty35 na tebe myslím poslední dobou, kez by…. :kytka: :kytka: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.4.23 22:25

@nikejsn @Kozicka87 Ahoj holky, děkuji za reakce a povbuzení a omlouvám se za pozdní odpověď, asi mě trápí těhu skleróza :lol: screening jsme měli ve čtvrtek a dopadl skoro dobře uuuuuffffffff :hug: Jediné co, že bude náš na 80% chlapeček menší než by měl být, ptz mám horší přísun živin do dělohy :,( Ale tak snad to pak dožene. Příznaky už se mi zas vrátili a přibyly - dušnost do schodů a mám pocit, že mi praskne břicho 8o :lol: a začali mě teda docela bolest záda a popíchávat kdesy v kostrči, jsem to zakřikla, že mi nic není :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.