IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
25.4.23 16:07

@Elen90 a tak treba maji duvod byt optimisticti :) to budes mit asi zitra ten 5.den a zamrazovat nejspis budou jako u nas ten 6. den.

My byli rozhodnuti zamrazit vsechny, i kdyby jich bylo 20 :mrgreen: sice by to stalo hrozne penez, ale mame maly sance, takze kazde embrijko se pocita. Bohuzel jich zbylo jen 6. Doufala jsem ve vic. Ale mame, co mame a musime verit, ze vse dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.4.23 17:06
@nikejsn píše:
@Elalis ahooj tak hlavne ze je vse v poradku a je zdravi, on to urcite dozene 🙂 no i me uz teda boli zada dost ze spodu ale jinak vse vpohode 🙂 a rekli ti na 100% ze cekas chlapecka? 🙂

Jo taky si říkám, zas na první porod bude menší dítě výhra :mrgreen: jo mě taky bederka a kostř no, je to pruda, už hledám cvičení. Řekli na 80%, že má nějaký výběžek či co a že to bývají kluci, ale raději počkáme do 5 měsíce, známý taky měli mít kluka a byla to holka :lol: Já mám holčičího zásoby od ségry, takže modrý raději začnu nakupovat až to bude 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.4.23 17:23

@Elalis to mas pravdu 😁 taky mam moznost mit holcici obleceni atd. Ale na kluka vubec nic jak naschval 😁 taky budu muset zacat hledat nejake cviceni a vic se hybat nebo uz mam 5kg nahore 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
26.4.23 09:00

@Elalis @nikejsn holčičky a leze vám to nahoru postupně nebo jednou za čas najednou třeba o dvě kila? Mně postupně, ale teda teď se to zastavilo a už dva týdny pořád 63kg.
Taky jsem si říkala, že budu cvičit těhotenskou jógu, ale zkusila jsem to jednou a přišlo mi to dost namáhavé a riskantní…tak teď chci zkusit plavat, to je prý nejlepší na bolesti v těhotenství :nevim:
Co se týče věciček po někom, tak budu mít nějakou tu neutrální barvičku, ale kámoška co mně chce podarovat měla holčičku a teď bude mít další takže…pro kluka nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.4.23 10:27

@Kozicka87 ja se vazim vzdycky jen pred kontrolou jinak to raci nesleduji takze po tom mesici zhruba 😁 to mas krasnou vahu, ja pred tehotenstvim 65kg 😪 takze ze me bude poradny macek 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
26.4.23 14:04

@nikejsn většinu pak necháš v porodnici, tak žádný stres 😘…no bylo to mnohem lepší když jsem začínala se všema těma lekama co davaji k těm pokusům, tak jsem vazila lehce pod padesát… jenže hormony mi přidali deset kilo, kterých se ne a né zbavit.
Takže jsem ráda, že už si porodim brzy to své vysněné miminko a nechám tuhle útrapy za sebou a snad s tím půjde dolů i má váha 😂 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.4.23 14:08

@Kozicka87 pod padesat? 😯 😯 😯 proboha sak to jsi musela byt jak špilka hubenoucka to ja bych si o tom mohla nechat zdat 😂 ja jsem nabrala na dovolene + vanoce a uz to neeeslo vubec dole 😪 no budem muset po porodu si pak maknout 😁 ale tak s tim se dalo pocitat 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
26.4.23 16:29

@Kozicka87 @nikejsn Všichni naši známý mají holky, takže hold budu muset něco sehnat, ne že by se mi nechtělo nakupovat, nejraději bych Lindex, ale ty jejich ceny jsou scifi. Já měla původně asi 63, po hormonech 67 a teď doma 70, u doktorů 71 🙄 takže asi ty 3 kila navíc no, coz za 3 měsíce snad není tak zlý.. Zítra jdu zkusit první cvičení pro těhule na míčích, tak uvidíme. Do bazénu bych chtěla, ale našla jsem jen úterky a to hlídám známým děti a ještě chci nabrat nějaký finance dokud to jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
26.4.23 18:39

@nikejsn no jasně měřím jen 152cm, takže takový skřítek malej, hubenej jsem byla. Naopak s kili navíc jsem čím dál víc jako malá kulička :D. Budu doufat aspoň v 55kg, ale těžko říct jestli to s miminkem půjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.4.23 18:39

@Elalis tak to jsme na tom vahove fakt stejne 😁 a neni to nebezpecne chodit do bazenu zkrs infekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.4.23 18:40

@Kozicka87 joo tak to se nedivim to ses fakt prcek 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
26.4.23 18:41

@Elalis Mě také známá říkala o Lindexu a jak se dá potom i dobře prodat když to oblečení udržujes, ale ty ceny jsou opravdu vysoké zbytečně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.4.23 09:55

@nikejsn tak při tom množství chloru snad ne, když si nebudeš nikam sedat, nevím no.. Spíš zda nevadí ta voda 33 stupňů, radši se ještě zeptám svojí gyn než tam vlezu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.4.23 09:57

@Kozicka87 Jo ty bazarový jsou už docela za rozumný ceny no, třeba 200, - místo 560, - jsem viděla. No uvidím no pokud to bude fakt kluk tak mi asi z radosti něco podřídím ať je fešák, mám hodně oblečení od někoho, ale že tam Lindex pochybuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.4.23 09:53

@daudinka Tak hlásím s radostí výsledky - máme jich 13, zamrazili jsme 12 a z toho 7 by mělo být v AA kvalitě:) Teď jich prvních 8 poslali na genetické testování a víc budeme vědět za 3 týdny:) Každopádně, jak jsem byla napnutá, tak teď mám vážně radost:) Snad bude dobrá i genetika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.