Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daudinka Ano každopádně já nemám vejcovody ale vajecnikdy stále pracuji jak maji takže pro bas platí to s vlastními vajíčky a máme to prez pojišťovnu tak snad to nebude Farda a miminko se povede napoprve
@Athen88 jesteze je medicina na takove urovni, ze. My bychom bez ivf taky nemeli sanci navlastni. At se vse povede ![]()
Holky tak máme tři pekny blasty. Jednu mi za chvily dají a dvě zamrazi ![]()
Kéž by to bylo už to pravý… sice budou dvě u mrazu, ale nechce se mi zase řešit v praci volno a tak…
Ja uz mam taky update
nakonec se vyviji vsech 23 embrijek
mam z toho hroznou radost
ve ctvrtek budu vedet, jak to jde dal.
@daudinka
Super, teď to začne být zajímavý. Máte dobré spermio?
My nakonec u mrazu 3 blasty, jedná poskocila než jsem přijela.
@Maty35 no vidis, tak to je jeste lepsi
potrebovala chvilenku navic.
Spermio je ok, ale muz ma ten spatny gen. Takze uvidim ve ctvrtek, jestli uz se ten gen projevi a nebo ho ukaze az genetika. Kvuli tomu musime mit ivf. Jen je hloupy, ze na spermiich se neda poznat, jestli ten gen maji, takze az genetika embrijek to umi zjistit.
@nikejsn ahojky,jak se máte, všechno v pořádku… už nakupujes vybavicku? A co další kontroly… já si ještě přes tyden počkám, ale po tom screeningu, jsem taková víc vyklidnena 😁. Co ty?
@Kozicka87 ahooj 🙂 me ceka kontrola pristi tyden v utery a uz se na ni tesim … opet mam zase strach 🤦♀️ 😁 taky jsem si po tom screeningu ulevila ale uz je to 14 dni a mne v hlave behaji spatne myslenky 🤦♀️ mam koupeny kocarek a zimni fusak, pristi mesic to vidim asi na postylku a pak monitor dechu, chuvicku apod. Nejak postupne no 🙂 a ty mas neco nakoupeneho uz? 🙂 a nejake zmeny?
@nikejsn zatím vyčkávám, dokud nebudu vědět pohlaví, mam už představu jak vymaluju a jaké koupim samolepky, ale ještě vydržím aspoň do toho druhého screeningu, pak bych chtela koupit kočárek a věcičky do něho, trošku později postýlku…jen tedy nevím co do ní, všichni píší jak je super hnízdečko a vše okolo něho, ale má kamarádka mi včera poslala odkaz na nějakou fyzioterapeutku a ta říká, že to pro dítě není dobré, stejně tak třeba zavinovačka
tak nevím co si o tom mám teď myslet… už jsem měla jasnou představu a tímhle mi to moc nedává smysl…zase si říkám, že by to ty slavné holky nepropagovali kdyby to opravdu bylo něco špatného. Co tvůj názor?
@Kozicka87 jako nevim nekde jsem cetla ze by miminko melo spat ciste jen na madraci … ja teda s timhle prehanet nebudu co se tyce vybavicky do postylky stejne z toho rychle vyroste … koupim jen nejaky ten zapleteny cop kolem postylky at to trochu vypada ale tu zavinovacku nevim teda 🤔
@nikejsn jo cop bych taky chtěla nebo takové ty polštářky okolo hlavičky přivazování na spricle…ale uvidím ![]()
Dneska jsem teda četla že nejlepší je opravdu tam nic nemít, nejlepší jsou prý ty vaky na spaní, jako oblečení. ![]()
@Kozicka87 no mame toho hooodne pred sebou co vse poridit 😁 ja met miliony tak nakoupim hned vsecko 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.