Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 No snad dobře, doufám
v pátek mám kontrolu u obvodní, tak doufám v dobré zprávy, že nám prcek roste, ptž příznaky totiž moc nemám… Akorát citlivý prsa, někdy mě bolí podbřišek a jsem teda dost zadejchaná, prudký pohyby mi nesvědčí a no nenažraná jsem, ale to může být z toho ultragestanu, už mám o 2 kg víc
Takže jsem začala koukat po těhu oblečení
Ehm a usínám denně v 9 u TV a ráno se budím,, se slepicema''.
Co ty, ještě máš noční nálety do lednice? ![]()
Příspěvek upraven 21.03.23 v 20:37
@Elalis oni mi v Caru moc neporadi. Doktorka vzdycky rekne, ze to je na mem rozhodnuti. Ona sama nevi, jak to bude probihat, tak mi nemuze nic zarucit ![]()
@Kate222 kdybych to mela jako ty, tak by to bylo super. Sex me moc netrapi, manzek to hold vydrzi
spis s tou dovolenoh nic neudelam. Koupili hsme ji mym rodicum k vanocum. Nemuzu se na ne ted vykaslat.
@kamaradka32 ty jsi to mela taky moc dobry. Kez bych mela takovy prubeh.
Ono se uvidi, jestli vubec menstruace dorazi nejak rozumne. Jinak to bude hold pristi mesic. Ale bez spermii mi vajicka budou k prdu. Tak snad vse nakonec nejak vyjde. Co mi zbyva, nez doufat. Manzel mi navic slibil, ze mi bude pichat injekce. A taky by me vozil na kontroly. Bez nej nvm, jestli bych to zvladla. Je moje skala a opora.
@daudinka No to je pravda konečné rozhodnutí je na tobě, tak hold pojedeš na kole pomalu tak ať to břicho dá
když přijde MS pozdě třeba si pořídíte mimčo na dovče
Partnera máš teda super! Já si teda také nemohu stěžovat, ale dělá napůl rukama a injekci jsem mu svěřila 1× a vzal to,, s rozeběhem'', nemá vůbec cit ![]()
@Elalis my sami nemuzeme, ale bylo by to hezky, kdyz bychom mohli. Jj, na muze si nemuzu vubec stezovat. Kazdopadne doufam, ze mu to pujde
a ze bude doma
@daudinka budu na tebe myslet, aby všechno proběhlo do dovolené a užila sis ji!
Holky řeknete mi, kdy po transferu jste si dělaly test? Já jsem dneska 7 den po ET a asi nevydrzim 😂 🙄
@Kate222 12.4. dr. rikal, ze by se to stihnout melo, teda ze pocita s tim, ze zacneme, ale kdo vi… ![]()
@daudinka Tak držím palce
tak třeba dovča pomůže alespoň psychicky na odreagování ![]()
@Kate222 Já jsem měla transfer už po 2 dnech a test jsem dělala 9 dní po transferu tj. 11 DPO a už tam byla fakt pěkná čárka, teda za mokra, jak to uschlo byla slabší, ale bylo jasno, navíc jsem tu noc měla hrozný bolesti břicha a byla jsem si jistá, že je to MS, takže jsem test dělala se staženým zadkem ![]()
@Elalis mně tak jako před usnutím pobolívá, včera při procházce teda píchala dost 🤷♀️
Já byla na transferu 14.3., a za 5 dní už by měla přijít MS, tak nevím, zda testovat nebo ještě počkat😂 🙈
@Kate222 Záleží jak staré jsi měla embryo, ale už by tam mohl být alespoň duch, záleží jak moc piješ, když vydržíš bude větší šance, že tam něco uvidíš
Já byla 4.2. test jsem dělala 13.2. ráno, ale řekla bych, že už 11.2. bych tam něco málo možná vykoukala ![]()
@Elalis měla jsem 5 denní a už se klubalo😂 no asi dneska ještě vydržím, aspoň do zítra 😂a dělala jsi test normálně z moči? Já mám doma i z krve a ty prý častou hážou falešný výsledek
@Elalis to si děláš srandu to máme úplně má chlup stejně!!! Já jsem až úplně dusna..podle mě se mi zhoršilo astma, jak je teď asi větší spotřeba kyslíku a mění se ten metabolismus..už jsem volala dnes na alergo kam chodím..at mi změní ty foukatka nebo něco přidají, ze se bojím, aby mělo mimi dost kyslíku..fakt mám úplně pocit ze se nemůžu poradně nadechnout ![]()
A jinak taky přesně usinam brzo večer a kolikrát v 5 už čumím do zdi ![]()
Hlad mám nonstop..naštěstí už ne tak v noci ![]()
A kromě prsou přesně..mi taky nic není..sem tam cítím podbrisek jakoby takové vlny třeba jednou dvakrát za den nebo nějaké tahání hlavně když se třeba prudce zvednu z gauce nebo tak..
Jinak klepu ok!
No tak to jsem zvědavá na fotecku!!
V kterém mas teď být tt?
![]()
@Kate222 jeeeeee už jsem napnuta!!! Ty testy z té krve jsou prý docela shit..to bych raději ještě den dva pockala a udělala ten z moci..
Ale já jako bych i byla schopna ficet na odber jako samoplatce..určitě by mě už něčím diagnostikovali na psychiatrii
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.