IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
20.3.23 03:50

@kamaradka32 já mam vajíčka od dárkyně, tak tam se to bere asi také jinak… každopádně uvidím jak dopadnete screening, když to bude nějaké vyšší procento, tak bych do toho asi šla…ve 36 chce mit člověk jistotu no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.3.23 09:23

@kamaradka32 my jsme PGT vynechali, řekla jsem si, že když naše genetiku vyšla dobře, tak embryo bude taky zdravé 😊pokud u vás PGT vyšlo na jedničku, tak bych se nebala. I když, tolik peněz to nestojí, ale zase ani žádný test ti nezaručí, že se nic nepo.. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.3.23 10:02

@Kozicka87 jo takhle, no tak tam to bude určitě ok, od těch dárkyn jsem slyšela, ze jsou ty vajíčka mega kvalitni, co si budem..to vajíčko ve 25 a v 38 má asi určitě jiné parametry :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.3.23 10:04

@Kate222 jasne chápu, ono je možná lepší “nezkoumat” tolik..

Já mám jen šílenou hrůzu s těch všech syndromu atd :zed:..zrovna známe se narodila holcicka neřekla co má přesně, ale prý se dožije jen par měsíců asi..nechtěla o tom mluvit..no hrozne.. :think: :,( je pravda ze ji už je těžce přes 40, takže to riziko tam je proste větší od začátku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.3.23 10:42

@kamaradka32 ty vole! To si nedokážu představit 🥲 🥲snažím se na tohle vůbec nemyslet! Je spousta věcí, které prostě neovlivníme, zaměřila bych se na ty, které ovlivníme. A to je hlavně klidná hlava 😊 ❤️
Nestresuj se a nenech se stresovat☀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
20.3.23 12:05

@kamaradka32 no uvidím jestli to vezmou v potaz na screeningu, naštěstí mi screening bude dělat doktorka z caru akorát na svém stálém pracovišti, tak ta vi o mně vše, dnes jsem byla na krvy, vysledky se dozvím až 5.4. na screeningu a už se nemůžu dočkat příštího pondělí abych se ujistila že je vše v pořádku u gyndarky, už jsme se dohodli i na ultrazvuku, tak už aby to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
21.3.23 09:31

@Kozicka87 no tak to mas super! Takto v rámci jedné doktorky! Mě říkal v CAR, ze jestli kontrola za 2 týdny bude ok, tak mě už předá k mému gynekologovi… jinak kromě prsou se necítím vůbec těhotně, v tuto dobu jsem s malým už jen zvracela a zvracela :mrgreen: :poblion:..tak mě to proste hloda..to je nejhorší ta nejistota …nejraději bych měla ultrazvuky 2× týdne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
21.3.23 10:01

@kamaradka32 přesně to jsem si taky rikala v to pondělí kdy jsem odchazela od gyndarky s tím, že další kontrola za tri týdny a podívej…vydrzela jsem to a v pondělí už je čas, ted jen aby to bylo opravdu v pořádku, ale tim se budu desit asi až do porodu, vlastně už do konce života svého :D :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
21.3.23 11:22

@Kozicka87 to je pravda :lol: ale jako do toho porodu to jakoby nemůžeš ovlivnit a nevidis tam takže to je na prd..chtělo by to nějakou on-line kameru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.3.23 11:43

Holkyyy tak dalsi kontrolu mam za sebou 😊 vse v poradku, hematom je pryc i vysledky z krve jsou dobré 🙂 a pristi tyden uz me ceka velky screening 🙂 prej cekame akrobata strasne sebou šil, hazel rukama a nohama tak jsme se u toho ultrazvuku i nasmali 😂 😂 tak mne spadl zase kamen ze srdce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
21.3.23 12:06

@nikejsn takové dobré zprávy, to ráda slyším…motivuje mně to myslet pozitivně 😁 při posledním ultrazvuku mi tam mimco taky tancovalo lambadu, tak jsem byla nadšená… mně to čeká příští pondělí a screening až další týden v pondělí. Na krvy už jsem byla před screeningové odběry a příští týden ještě odběr u gyndy i s močí…no nemůžu se dočkat, už aby to bylo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
21.3.23 12:07

@kamaradka32 jj říkala jsem naší fence, že ji naučím mluvit a bude mně každodenně informovat, jestli je vše v pořádku, ale nějak na mně kaká 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.3.23 12:16

@Kozicka87 jsou ti nasi mrnousove nejaci akcni 😁 😁 neboj to utece jako voda 🙂 ja mam pak na gynde kontrolu az 18.4 😁 akorad jsem se vcil zadivala na ten ultrazvuk a nevim jestli tam netrci pindik nebo myslis ze to bude pupecni snura? 🤔 doktor sice nic nerikal je to prece brzo ale podle toho jak nemam zadne priznaky tak to typujem na chlapaka 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
21.3.23 14:07

@nikejsn to ještě nejde poznat ne?? Pošli foto!!! V kterém si tt? Mě MUDr na tom screeningu ve 13 řekl ze to pohlaví má asi 2 milimetry ve skutečnosti či kolik takže mi fakt neřekne co to je :mrgreen: ze mi muže říct teď vidím to a to a příště už to nevidět..můj gyndar to říká až kolem toho 18-21tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.3.23 14:15

@kamaradka32 noo ja si myslim ze to nejde este poznat ale uplne tam neco trci ale to bude asi ta pupecni snura 😆 fotku jsem sem davala dnes je tu navrchu tak schvalne se na to mrkni 😁 az od 18tt? 😯 To nevydrziiiim 😂 praveze sestrence to rekli hned na prvnim screeningu 🙂 tak uvidiiimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.