IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
16.3.23 12:40

@Kate222 připadá mi to tam jako na běžícím páse, když jsme přišli poprvé, byla tam lékařka, každý náš dotaz ji obtěžoval (aspoń mi to tak přišlo), nicméně byla rychlá, hned zažádala pojišťovnu o léky, za cca týden jsme šli na krev a pak už rovnou pro výsledky a dostala jsem injekce. Stihlo se to vše během měsíce, 1. ms krevní testy, teď 2. ms a už stimulujeme. když jsme si šli pro léky, byl tam pan doktor, byl milejší, ale také velice rychle zmizel a nechal nás tam jen se sestřičkami, které nám naštěstí na vše odpověděly. máte z toho prostě pak takový pocit, že jim je to vlastně jedno. Na odběr a ET musím do Prahy (kvůli pojišťovně), tak doufám, že tam se budu cítit lépe. Píchám si teď pergoveris 275 a za dva dny mam snizit na 250

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
16.3.23 12:49

@jerssey1 hmmm, věřím, že to je nepříjemné ten přístup doktorů. Já mám taky jednoho, u kterého když natrefím na blbou náladu, tak je to peklo🙈
Ale já to beru tak, že všichni jsme jenom lidi 😊důležitý je, že vědí co dělají.
Wow! To byla teda rychlost, na genetiku jste šli? My jsme čekali na výsledky genetiky, které byly na dlouho - trvalo dlouho než nás objednali a pak jsme čekali 3 týdny na výsledky.
Odkud dojíždíš do Prahy? Přeju ať všechno dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.23 12:53

@Kate222 možná to tak vnímám i proto, že je to naše první, nemáme nic za sebou, zkusili jsme to 3× přirozeně, pak 2× s ovitrelle a rovnou nas poslali na ivf, přesto, že jsme zdraví, ale jde o můj věk, v srpnu mi bude 40, takže nechtěli na nic čekat, je to všechno hrozně rychlé a já nad tím pořádně ani nestíhám přemýšlet. Loni v září svatba, v listopadu špatná citologie, v lednu konizace (už prý karcinom) a teď v březnu stimulace, mám pocit, že to tak všechno běží kolem mě a vlastně se mě to vůbec netýká, asi jsem citlivka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.3.23 12:54
@Kate222 píše:
@jerssey1 hmmm, věřím, že to je nepříjemné ten přístup doktorů. Já mám taky jednoho, u kterého když natrefím na blbou náladu, tak je to peklo🙈
Ale já to beru tak, že všichni jsme jenom lidi 😊důležitý je, že vědí co dělají.
Wow! To byla teda rychlost, na genetiku jste šli? My jsme čekali na výsledky genetiky, které byly na dlouho - trvalo dlouho než nás objednali a pak jsme čekali 3 týdny na výsledky.
Odkud dojíždíš do Prahy? Přeju ať všechno dobře dopadne!

na genetice jsme nebyli, zatím jen krev, uz a spermo, jsem z Teplic a zatím chodím do Teplic, jen odběr a ET budu muset do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
16.3.23 15:48

@kamaradka32 Wau, tak to je mazec! :andel: Tak takhle superrychle to mit nebudeme :D ale jak videt, jde to :palec:

Příspěvek upraven 16.03.23 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
16.3.23 15:50

@nikejsn No tak to je pecka :srdce: Takhle rychle a jeste se postestilo, super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.23 17:50

Ahoj holky, v pondělí mi z krve potvrdili těhotenství, HCG přes 1900, dneska jsem měla na WC po utření na papíře trochu krve a stále trochu spinim, žádný křeče v břiše nemám, jen mě trošku poboliva podbřišek. Má někdo stejnou zkušenost? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
16.3.23 18:00
@michailidis píše:
Ahoj holky, v pondělí mi z krve potvrdili těhotenství, HCG přes 1900, dneska jsem měla na WC po utření na papíře trochu krve a stále trochu spinim, žádný křeče v břiše nemám, jen mě trošku poboliva podbřišek. Má někdo stejnou zkušenost? :,(

Ahoj,
ta krev je tmavá nebo světlá? A to hcg bylo 14 dní po et/ ket? Mně se to stalo po ivf taky, 14. den po ket hcg přes 1800 j.. a o trochu později, cca v termínu menstruace, krev - spis teda tmavá než světlá - mi tekla po stehnech a kapala až na schody, kde udělala loužičku. Byla jsem přesvědčená, že je konec.
Druhý den ráno jsem naběhla na gyn., kde bylo vše o. k. Asi to byl překrvený čípek nebo nějaká prasklá cévka. Dopadlo to porodem zdravé holčičky ve 40+1TT. Držím pěsti, ať je to i Tvůj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
16.3.23 18:02

Ještě doplním: nasadila jsem si tenkrát sama Ascorutin, vypila sklenici vody se šťávou z jednoho citronu a lehla s nohama nahoru. Plus jsem teda měla samozřejmě progesteron (utrogestan, emelgen, apod), což máš z CAR určitě taky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
16.3.23 18:26

@michailidis ahoj to neporadím..ale určitě bych volala zítra na CAR pokud je to čerstvá krev.. já mám občas spineni, ale třeba jednou za 2/3 dny a jen po utreni takový jako světle hnědý hlen asi jak se mimi uhnizduje a kolem praskaji žilky (teda doufám ze z toho) dr mi to nic jiného prakticky neřekl.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.23 18:27

@MiliX spíš tmavá a takhle silný krvácení teda nemám 8o spíš fakt jen po utření na papíře. HCG bylo 14 dní po KET. Děkuji za povzbuzení, snad bude vše ok. Mám Estrofem a Amelgen, nevím jestli si mám zítra skočit pro Ascorutin a zkusím taky ten citron ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.23 18:37

@kamaradka32 jako čerstvá krev to nevypadá, spíš tmava :nevim: zítra do car urco zavolam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.3.23 18:39

@michailidis kup si ten Ascorutin, mne ho tady poradily holky a pak mne ho gyndarka stejne naordinovala a za dva dny byl klid 🙂 ale ja mela hematom no… urcite to nebude nic hrozneho pokud jen malinko spinis a mas hnedsi krev 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.3.23 18:43

@nikejsn a kolikrát denně si ten Ascorutin brala? Snad se to nějak nerozjede v silnější krvácení, děkuji za povzbuzení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.3.23 18:58

@michailidis nooo gyndarka mne rekla ze ho mam brat 1-0-1 ale ja pro jistotu dala 1-1-1 😁 a do toho jsem pila jeste cecko z sumivych tablet 🙂 urcite si raci i tak zavolej do CAR aby te prohledli ale na ultrz. nemusi jit jeste nic videt 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.