IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
15.3.23 16:08

@new taky jsem se nikomu nesveřila, krom jedné kamarádky a mamky 😊ale v car jsem potkala dvě známé. Tomu se nejde vyhnout 😊a s neprůchozím vaječnikem něco dělali? Tohle zase neznám já, u mě žádný problém není, partner má taky špatný spermio. My jsme se snažili cca rok a 3-4 měsíce. Já mám 211 - MVČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
15.3.23 16:14

Nedelali s nim nic. Dr. rikal, ze drive byly pokusy, o zpruchodneni, ale ze pak byly vajecniky stejne temi zakroky znicene, zjizvene a stejne nepruchozi, tak uz se to ani nedela. Zkouseli jsme pro lepsi pocit snahy alespon vitaminy, bylinky, ale nic. Tak to ja mam ZPŠ. A do jake kliniky dojizdite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 16:21

@new To zní rozumně, co říkal doktor. Taky jsme zkoušeli vitaminy, bylinky, já napářku, jógu a ani nevím co dalšího. Jsme oba mladý, zdravý a tohle by nás v životě nenapadlo 😊nastesti jsou takové možnosti, které nám miminko pomůžou mít. My jezdíme do Artu do Českých Budějovic. Kam do Pronatalu vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
15.3.23 16:30

Ja uz klucinu mam, ale z predchoziho vztahu, tak bychom chteli s manzelem i spolecne mimco a me uz je dost, tak je to na hranici o to vic doufam, ze to klapne :srdce: Uprimne jsem ale takovyto zdr. problem necekala. Docela me to dostalo a proto bylo IVF pak hned jasnou volbou. My pojedeme do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.3.23 18:58

@new ahoj, my zacali kliniku resit v rijnu 2022. Delala se genetika, vysledky byly v lednu. Pak rozhodnuti o ivf, 2 tydny cekani na schvaleni od pojistovny no a ted bych mela zacinat stimulaci. Cekam, az prijde menstruace, ktera uz ma pres tyden zpozdeni. Takze u nas uz je to skoro 6 mesicu a jeste jsem nezacala stimulovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.23 19:42

@new ahoj u nas to bylo velmi rychle 🙂 v prosinci jsme meli 2× schuzku v CAR a mezitim se podala zadost na pojistovnu.. vysly mne vyssi hodnoty na stitnu zlazu tak jsem si musela jeste obehat stitku no a pak jsem hned 2.1 zacli stimulovat cca za 12 dni odber a pak ET 🙂 a zadarilo se na poprve ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 19:44

@new to dá rozum, že chcete ještě jedno 😊ještě, že to IVF vůbec existuje 😊přeji ať jsou v Praze rychlý a dlouho Nečekáte 🍀 @daudinka MS stále nic jo? Co ta vyvolávačka? Řešila jsi to s dr? Nebo se stále čeká? Zkoušela jsi “babský rady”?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 19:45

@nikejsn z toho mám pořád takovou radost! Jak jsi to tady sdílela 😊já si dneska dělala test, už byl negativní, takže ovitrelle je z těla pryč 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.23 20:40

@Kate222 taky jsem si nedavno cetla uplne celou konverzaci od zacatku je to takova pekna vzpominka tady 🙂 😃 tak to je supr, budu drzet palecky ❤️ kdy chces testovat? Vydrzis aspon tech 10 dni? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 20:45

@nikejsn chtěla bych vydržet i déle 😂ale uvidime, nechci se brzo zklamat. Kdy jsi testovala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.23 20:55

@Kate222 to chapu 🙂 ja ten 10ty den driv jsem nechtela nebo sem se spis bala 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 21:20

@nikejsn no taky to tak mám 😂já bych chtela vydržet co nejdéle. Ten 10 den jsi měla čárku už viditelnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.3.23 21:21

@Kate222 porad nic, normalne si ze me moje telo dela prde* :D zrovna dneska jsem to vzdala a rekla jsem si, ze az prijde, tak si spocitam, jestli mi to do dovoleny vyjde a kdyz ne, tak hold az dalsi cyklus. Ten by mel nejspis vyjit po dovci. Zalezi na finalnim zpozdeni. Ale vypeklo by me to dobre, kdyby pak nahodou prisel naopak driv :D :zed: to bych si cekani prodlouzila o dalsi 2 mesice.

Davam obden horkou vanu, skoro kazdy vecer cerveny vino a sex taky cca obden. A snazim se byt co nejvic v pohode.

Vcera jsem sla na tu vyvolavacku, jenze predevcirem jsem zacala lehce spinit. Rekla jsem to doktorce a ona, ze tu vyvolavacku teda nemuzeme pichnout. Ze by to spis uskodilo. Pak se divala a ze pry se to tam uz nejak hejbe. No tak cekam dal :nevim: ale prijde mi, ze se nic nedeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 21:36

@daudinka no je k nas…, fakt jak naschvál🙈zkusila jsi bylinky? Nebo tu napářku? Já si ji dělala po MS k dočištení, ale i protože mi to bylo příjemný 😂četla jsem na netu, že muže pomoci i k vyvolání MS. Třeba by ti to vyvolalo, bylinky a horká voda, na to není nic špatného 😊
Kdy jedete na dovču? A na jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.3.23 21:40

@Kate222 ano pekne dve dalnice 🙂 myslim ze u toho ET to jde na testu videt dalelo driv uz i ten 5-6ty den 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.