IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
13.3.23 20:24

@kamaradka32 určitě tam bude pucmelounek prtanej neboj, všechno bude chce to hlavně klid a pozitivní myšlení :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
13.3.23 20:26

@Kate222 ja to mela jen kvuli vysokym dávkám hormonů a ty mam do konce 12.tt takže za dva týdny naštěstí konec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
14.3.23 11:31

Ahoj holky, jak se mate? Já se dnes probudila v noci hlady..normálně mi z toho bylo až špatne..takže jsem ve 3 ráno zbaštila Müllera mix a piškoty 😆 :ok_hand: s takovou budu mít za chvíli 30 kg nahoře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
14.3.23 11:57

@kamaradka32 ale prd a i kdyby jestli si to miminko žádá :andel:
Můj přítel už mi raději nic neříká, předtím to bylo furt zase spíš, zase jíš… párkrát slyšel odpověď,,co já to mimco " a přestal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
14.3.23 13:55

@Kozicka87 zase spis..zase jíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: umírám..

co je jim do toho vlastně, oni tes musí všechno komentovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
14.3.23 15:12

@kamaradka32 klasicky jsou to chlapy ne :roll:
Teď už je hodnej, akorát teda když jim sušenku, protože je miluju, hlavně Horalky…tak prohlásí něco jako,,susenkozrout :D " a že doufá, že první slovo prcka nebude sušenka 🍪 :D
Strašně to dokáže odreagovat, člověk pak myslí na něco jiného, než na to, že do další kontroly jsou to ještě dva týdny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
14.3.23 17:19

@Kozicka87 tak to je fajn ze mate společný smysl pro humor :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
14.3.23 20:29

@kamaradka32 no to je pravda jsem za to ráda, ale zpět k tehulkovstvi…taky vás tak bolej boky u zadku, je to teda den ode dne…jeden jo druhý né, ale kolikrát nemůžu vůbec spát. Samozřejmě se i brzy budím kvůli čůrání, ale to ani jinak být nemohlo bez těhotenství chodím často :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
15.3.23 14:37

My dnes byli s manzelem na konzultaci u gynekologa. Jdeme do Pronatalu, veskere papiry nam s Pronatalem zaridi gynekolog, udelal nam spermiogram i testy na ovulaci. Tento tyden odesle zadost na pojistovnu a takte ted cekame na schvaleni. Holky, teoreticky, jak dlouho cely kolotoc potrva, nez pujdeme primo na IVF? A po kolika dnech se pak dela tehu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 15:25

@new teď záleží na tom, za jak dlouho to schválí pojišťovna. Ještě se chodí na genetiku, dělají test na pohlavní nemoci a tak. Pak záleží, když dostaneš MS a jak rychlý budou v Pronatalu 😊Hormonální stimulace totiž začíná druhý den MS. Cca 7-10 dní trvá stimulace, pak jdeš na OPU, potom čekáš 3-5 dní, jak se budou vyvíjet embrya, pak je většinou ET a 14 dní po něm se dělá těhu test 😊
Takhle jsem to celý napsala ve zkratce. U nás celý tenhle proces trval cca 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
15.3.23 15:29

@Kate222 Dekuju moc za srozumitelnou a jasnou odpoved :kytka: Budu tedy pevne doufat, ze se to cele nebude extra tahnout. A dopadlovam to dobre? Byl to 1. pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 15:38

@new za málo, taky jsem před tímhle kolotočem nevěděla nic a pořád se ptala. Do teď se vlastně ptám 😂
Byla jsem včera na ET, tak uvidime 🍀ale ano, byl to náš první pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
15.3.23 15:45

@Kate222 Jeee, tak to tfuj, tfuj, tfuj :andel: Preji, at to vyjde. Ja kolem sebe nemam nikoho, koho bych se mohla ptat, tak holt to emimino „jisti“. Ja se na to tesim a zaroven bojim, asi klasika. Ale spis jsem nesva z toho, ze clovek vlastne nic nevi :zed: Jak dlouho to schvalovala pojistovna vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.3.23 15:51

@new děkuji 😇ono až začneš do CAR chodit, tak zjistíš, že tam chodí dost známých. Měla jsem to stejně 😊neboj se ničeho, všechno ti doktoři vysvětlí. Jak dlouho se snažíte o miminko? U mě to byla rychlovka, pojišťovna schválila asi za 3-4 dny. Ale někdo tady taky psal, že čekal i 14 dní. Záleží na pojišťovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
15.3.23 16:00

@Kate222 Ja bych radeji, kdybych nikoho nepotkala, lidi jsou zli a i z takovychto citlivych situaci jsou schopni udelat senzaci… :roll: Snazili jsme se 2× roky. A ted zjistili sprea jen tak tak v norme, ale zadna slava a me nepruchozi 1× vajecnik. Tak uz v tu chvili bylo vlastne rozhodnuto. 3-4dny? 8o No paaani, tak tomu rikam rychlost :palec: Jakou mte pojistovnu? :D Vy jste se snazili dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.