Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 určitě tam bude pucmelounek prtanej neboj, všechno bude chce to hlavně klid a pozitivní myšlení
![]()
@Kate222 ja to mela jen kvuli vysokym dávkám hormonů a ty mam do konce 12.tt takže za dva týdny naštěstí konec ![]()
Ahoj holky, jak se mate? Já se dnes probudila v noci hlady..normálně mi z toho bylo až špatne..takže jsem ve 3 ráno zbaštila Müllera mix a piškoty 😆
k_hand: s takovou budu mít za chvíli 30 kg nahoře ![]()
@kamaradka32 ale prd a i kdyby jestli si to miminko žádá ![]()
Můj přítel už mi raději nic neříká, předtím to bylo furt zase spíš, zase jíš… párkrát slyšel odpověď,,co já to mimco " a přestal ![]()
@Kozicka87 zase spis..zase jíš
umírám..
co je jim do toho vlastně, oni tes musí všechno komentovat ![]()
@kamaradka32 klasicky jsou to chlapy ne ![]()
Teď už je hodnej, akorát teda když jim sušenku, protože je miluju, hlavně Horalky…tak prohlásí něco jako,,susenkozrout
" a že doufá, že první slovo prcka nebude sušenka 🍪 ![]()
Strašně to dokáže odreagovat, člověk pak myslí na něco jiného, než na to, že do další kontroly jsou to ještě dva týdny ![]()
@kamaradka32 no to je pravda jsem za to ráda, ale zpět k tehulkovstvi…taky vás tak bolej boky u zadku, je to teda den ode dne…jeden jo druhý né, ale kolikrát nemůžu vůbec spát. Samozřejmě se i brzy budím kvůli čůrání, ale to ani jinak být nemohlo bez těhotenství chodím často ![]()
My dnes byli s manzelem na konzultaci u gynekologa. Jdeme do Pronatalu, veskere papiry nam s Pronatalem zaridi gynekolog, udelal nam spermiogram i testy na ovulaci. Tento tyden odesle zadost na pojistovnu a takte ted cekame na schvaleni. Holky, teoreticky, jak dlouho cely kolotoc potrva, nez pujdeme primo na IVF? A po kolika dnech se pak dela tehu test?
@new teď záleží na tom, za jak dlouho to schválí pojišťovna. Ještě se chodí na genetiku, dělají test na pohlavní nemoci a tak. Pak záleží, když dostaneš MS a jak rychlý budou v Pronatalu 😊Hormonální stimulace totiž začíná druhý den MS. Cca 7-10 dní trvá stimulace, pak jdeš na OPU, potom čekáš 3-5 dní, jak se budou vyvíjet embrya, pak je většinou ET a 14 dní po něm se dělá těhu test 😊
Takhle jsem to celý napsala ve zkratce. U nás celý tenhle proces trval cca 3 měsíce.
@Kate222 Dekuju moc za srozumitelnou a jasnou odpoved
Budu tedy pevne doufat, ze se to cele nebude extra tahnout. A dopadlovam to dobre? Byl to 1. pokus?
@new za málo, taky jsem před tímhle kolotočem nevěděla nic a pořád se ptala. Do teď se vlastně ptám 😂
Byla jsem včera na ET, tak uvidime 🍀ale ano, byl to náš první pokus.
@Kate222 Jeee, tak to tfuj, tfuj, tfuj
Preji, at to vyjde. Ja kolem sebe nemam nikoho, koho bych se mohla ptat, tak holt to emimino „jisti“. Ja se na to tesim a zaroven bojim, asi klasika. Ale spis jsem nesva z toho, ze clovek vlastne nic nevi
Jak dlouho to schvalovala pojistovna vam?
@new děkuji 😇ono až začneš do CAR chodit, tak zjistíš, že tam chodí dost známých. Měla jsem to stejně 😊neboj se ničeho, všechno ti doktoři vysvětlí. Jak dlouho se snažíte o miminko? U mě to byla rychlovka, pojišťovna schválila asi za 3-4 dny. Ale někdo tady taky psal, že čekal i 14 dní. Záleží na pojišťovně.
@Kate222 Ja bych radeji, kdybych nikoho nepotkala, lidi jsou zli a i z takovychto citlivych situaci jsou schopni udelat senzaci…
Snazili jsme se 2× roky. A ted zjistili sprea jen tak tak v norme, ale zadna slava a me nepruchozi 1× vajecnik. Tak uz v tu chvili bylo vlastne rozhodnuto. 3-4dny?
No paaani, tak tomu rikam rychlost
Jakou mte pojistovnu?
Vy jste se snazili dlouho?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.