IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
13.3.23 10:40

@nikejsn možná mně děsí i fakt, že se citim naprosto netehotne, ale to spousta holek bez příznaků a takhle brzy.
Až bude mimco kopat a já se pres pupek neohnu budu naprosto vyklidnena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.3.23 12:34

@Kozicka87 ahaaa chudino a to si budes pichat jen do toho prvniho trimestru? Presne tak taky si vsecko ctu a pak se jen stresuju 😁 vcil se hrozne tesim na ten screening jestli se dozvime konecne i pohlavi ale zaroven se bojim tech vyvojovych vad 🤦‍♀️ fuuurt neco ….. taky se citim netehotne a proto porad tomu nemuzu nejak uverit ze jsem fakt tehotna 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.3.23 13:11

@Kozicka87 @nikejsn holky kdyby vám to melo pomoct vygooglete angelsound, domácí monitor srdíčka :hug: osobni zkušenost ale nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
13.3.23 13:51

@nikejsn jj jen do 13.tydne takže jeste dva týdny a je konec… přesně toho se také bojím.
Myslím, že pohlaví ještě nebude vidět, až na tom druhem screeningu, to jen kdyby ti dělali nějaké navazující testy kvuli spatnejsim výsledkům, tak to poznaji z krve, ale ten test je drahý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
13.3.23 13:54

@Mirakla vím,ten je funkční až od 13.tydne těhotenství a k tomu jsme se ani jedna ještě nedostali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.3.23 15:54

@Mirakla zrovna predevcirem jsem se na to divala 😃 ale prej je to dost slozite najit zo srdicko ze to muze trvat i pul hodiny a s mojim stestim bych ho nenasla a pak bych byla este vic vystresovana 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
13.3.23 15:55

@Kozicka87 tak to uz mas za par 🙂 praveze kamosky uz to vedeli hned na tom prvnim tak uvidime jak bude mrnous natoceny 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
13.3.23 16:25

@nikejsn no tak to je pěkné, já teda všude četla, ze to vidět není ještě, ale tak kdyby nam to řekla zlobit se samozřejmě nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
13.3.23 17:13

Cauky tehule @Kozicka87 @nikejsn..jsem rada, ze se Vám daří dobre..a už budete cítit pohyby což už bude za par týdnu, tak už nebudete vysilovat, ze poradna je jen jednou za měsíc..já už se pak na poradnu vždycky těšila bez stresu, když jsem cítila pohyby..nejhorší to bylo před porodem, kdy to mimi se hýbe fakt málo a třeba i půl dne ne..to jsou nervicky..to mezitím je super, nejhezčí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
13.3.23 18:32

@kamaradka32 ahoj děkuji, jestli se daří dobře aspoň pocitově, tak ano…jinak jsem zbytečně napnutá na další kontrolu. Tři týdny jsou přeci jen dost, ale zatinam všechny zuby, abych to vydrzela :lol:
Samozřejmě v pátek jestli se nepletu ti budu držet palečky, aby vše dobře dopadlo a bylo tam minimálně srdíčko :srdce: :andel: nebo aspoň velký progres :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.3.23 18:44

@Kozicka87 já si píchám Inhexia, nemám žádné fleky ani modřiny. Prý to muže být i účinnou látkou. Zkus se s hematologem poradit 😊třeba by ti to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
13.3.23 19:29

@Kate222 už to tech třináct dní doklepu, snad bude vše v pořádku a já už se k tomu v dalším pokusu nebudu muset vracet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
13.3.23 19:50

@Kozicka87 no tři týdny jsou fakt děsneeee..to se ti vůbec nedivím..ten týden je ještě unosny :mrgreen:

Ale zase mám známou..a ta naopak..ze vůbec nevíme jestli ten ultrazvuk mimi neškodí a jakesik takové věci..pomalu nechtěla chodit ani na tu kontrolu hlavní vývojových vad..no blázen..

Jj mám to pátek …a dneska je teprve pondělí :zed: :zed: :zed: :lol:

Ale jako musím říct ze sice nemám kameru uvnitř..ale teda ode dnes se mi nalily docela dost prsa tak o půl čísla..citlivé na dotek hlavně bradavky ze se skoro ani ručníkem neutiram přes ne..a fakt mě bolí podbrisek..takové pichani až křeče..a jde to někdy až do trisel do stran a někdy naopak doprostřed “do močáku”..no tak nevím …to by nebylo aby se tam něco nedělo kurnik!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.3.23 19:56

@Kozicka87 mně říkali, že si možná budu muset ředit krev i dál… tak uvidíš, co řeknou tobě, když tak zkus poprosit o změnu léku. Mně to pomohlo 😊

@kamaradka32 jsem nervózní s tebou 😂 😂sakrblé😂 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
13.3.23 20:20

@Kate222 s tím sakrblé si mě pobavila :mrgreen: jsem si představila nějakou pohádku s čarodějnicí nebo tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.