Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 hele a mela jsi jen gestacni vacek nebo i žloutek?
@kamaradka32 helet mě na prvním ultrazvuku taky rikali, že je pouze gestacni vacek a zloutek a za tyden tam bylo embryjko i se srdíčkem, nevzdavej to… také hodně záleží na ultrazvuku, poprvé jsem byla na nějak horším a nebylo skoro nic vidět a pak jsem sla na jiný mnohem lepší a tam bylo už embryjko na fotecce vidět krásné a vypadalo jako miminko a to to byl jen týden rozdíl a taky mi ta první doktorka rikala, že je možné, že tam nic nebude ať se na to pripravim
akorát straší, člověk se pak nervuje. Na nervy je času dost, teď buď v klidu a jak ti rekla mamka nepocitej s tim, že to nevyšlo, tes se na miminko. ![]()
@kamaradka32 já už bych nechodila, nech to osudu a matce přírodě ❤️ 🍀zkus na to proste nemyslet, týden uteče jako voda. Vím, že se to snadno řekne, ale někdy je lepší proste vypnout s nechat to plynout 😊
@Kozicka87 no jenže dr říkal ze vidí “zbydou” gestacni vacek a nic v něm ani tečku říkal
.. tak jak píšeš kdyby tam byl žloutkový vacek ještě tak už je tam dobra naděje, ze se něco objeví..ale není tam vůbec nic..a myslím ze v CARu snad budou mít dobry ultrazvuk..ne ![]()
@Kate222 Jako mám to v plánu jak píšeš
..otázka jestli to fakt vydrzim
..
jedine co mě uklidňuje, ze tam máme 3 ty embryjka zamrazene ![]()
@kamaradka32 tak asi budeš muset umýt okna 😂nebo nějak jinak se zabavit 😂mně dneska volali z CAR a mám 6 zdravých oplodněných vajíček ❤️tak se modlím, aby vydržely do úterý, to mám mít ET. Zbytek dám zamrazit
@kamaradka32 ten první ultrazvuk byl v caru i ten druhý, těžko říct proc používají i ten horší 🤦 každopádně hcg ti rostlo treba je to prostě jen mladé a bylo to brzy, nevzdávej to ![]()
@Kate222 6 zdravých no paráda to je hodně dobry výkon ![]()
Okna, no pravda ze bych to chtelo umýt 😆
@Kozicka87 to je teda zvláštní..v CARu bych čekala dobre vybavení teda
![]()
Rostlo hezky..ale četla jsem, ze když se ten plod nevyvíjí a jde o zamkle těhotenství, tak to tělo dlouho neví ze je něco špatne a pořad ten plod produkuje to hcg
ale to už musí produkovat placenta a ta stejně ještě tak brzo není vyvinuta..tak nevím..prd tomu rozumím … ![]()
@kamaradka32 mám radost! Včera jich bylo 7, ale to jedno se nepovedlo oplodnit, takže dneska máme 6❤️ 🥳
Okna a záclony máš na den co dělat, pak můžeš vytřídit oblečení 😂pokud chceš typy na zábavu, stačí rict 😂
@Kate222 ty brdo zatím dobre skóre
![]()
No jako z práce chodím kolem půl 5/5 takže moc času nemám do večera ![]()
Ale ono člověku se i hůře pracuje když má něco v hlavě nějakého brouka.. ![]()
@kamaradka32 taky jsem si říkala, ale bohuzel tomu ne vzdy tak je… nejhorší je že tím člověka znervózni a pak tě nechají čekat další tyden. Hlava samozřejmě pracuje, na internetu se dá už zjistit prakticky všechno a to člověka ještě dodělá, nejlepší je se něčím zabavit, hlavně nikde nic nevyhledavat, protože to může být tvuj případ, ale taky nemusi a prostě vyčkat. A jak se říká nadeje umírá poslední
![]()
@kamaradka32 ty bláho! To děláš dlouho 🙈musíš v práci začít řešit nějaký resty, na který jsi do teď neměla čas 😂
@Kozicka87 jooooo já si to vždycky srovnán v hlavě a řeknu si nebudu už nic hledat a řešit přesně jak říkáš..jdu třídit oblečení atd a pak si sednu ke svacine a první co, beru mobil a už to jede …tomu proste nejde zabránit!!! Musela bych si odpojit internet a data
![]()
Mě spíše utvrzuje v té teorii zamlkleho tehu to, ze mě třeba ani nebolí prsa nic..a teď to hcg jak se zdvojnásobuje už musí být v tisících takže to mi rikej ze bych necítila vůbec nic …jak jsem si píchala hormony před OPU tak mi ty prsa malem explodovala!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.