IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
10.3.23 17:05

@kamaradka32 hele a mela jsi jen gestacni vacek nebo i žloutek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
10.3.23 17:09

@Elalis nadhera, velká gratulace :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
10.3.23 17:15

@kamaradka32 helet mě na prvním ultrazvuku taky rikali, že je pouze gestacni vacek a zloutek a za tyden tam bylo embryjko i se srdíčkem, nevzdavej to… také hodně záleží na ultrazvuku, poprvé jsem byla na nějak horším a nebylo skoro nic vidět a pak jsem sla na jiný mnohem lepší a tam bylo už embryjko na fotecce vidět krásné a vypadalo jako miminko a to to byl jen týden rozdíl a taky mi ta první doktorka rikala, že je možné, že tam nic nebude ať se na to pripravim :nevim: akorát straší, člověk se pak nervuje. Na nervy je času dost, teď buď v klidu a jak ti rekla mamka nepocitej s tim, že to nevyšlo, tes se na miminko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.3.23 17:18

@kamaradka32 já už bych nechodila, nech to osudu a matce přírodě ❤️ 🍀zkus na to proste nemyslet, týden uteče jako voda. Vím, že se to snadno řekne, ale někdy je lepší proste vypnout s nechat to plynout 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.23 18:07

@Kozicka87 no jenže dr říkal ze vidí “zbydou” gestacni vacek a nic v něm ani tečku říkal :?.. tak jak píšeš kdyby tam byl žloutkový vacek ještě tak už je tam dobra naděje, ze se něco objeví..ale není tam vůbec nic..a myslím ze v CARu snad budou mít dobry ultrazvuk..ne :nevim:

@Kate222 Jako mám to v plánu jak píšeš :mrgreen:..otázka jestli to fakt vydrzim :mrgreen:.. :think: jedine co mě uklidňuje, ze tam máme 3 ty embryjka zamrazene :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.3.23 18:09

@kamaradka32 tak asi budeš muset umýt okna 😂nebo nějak jinak se zabavit 😂mně dneska volali z CAR a mám 6 zdravých oplodněných vajíček ❤️tak se modlím, aby vydržely do úterý, to mám mít ET. Zbytek dám zamrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
10.3.23 18:49

@kamaradka32 ten první ultrazvuk byl v caru i ten druhý, těžko říct proc používají i ten horší 🤦 každopádně hcg ti rostlo treba je to prostě jen mladé a bylo to brzy, nevzdávej to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.23 19:40

@Kate222 6 zdravých no paráda to je hodně dobry výkon :dance:

Okna, no pravda ze bych to chtelo umýt 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.23 19:43

@Kozicka87 to je teda zvláštní..v CARu bych čekala dobre vybavení teda :nevim: :roll:

Rostlo hezky..ale četla jsem, ze když se ten plod nevyvíjí a jde o zamkle těhotenství, tak to tělo dlouho neví ze je něco špatne a pořad ten plod produkuje to hcg :nevim: :nevim: :nevim: ale to už musí produkovat placenta a ta stejně ještě tak brzo není vyvinuta..tak nevím..prd tomu rozumím … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.3.23 19:49

@kamaradka32 mám radost! Včera jich bylo 7, ale to jedno se nepovedlo oplodnit, takže dneska máme 6❤️ 🥳
Okna a záclony máš na den co dělat, pak můžeš vytřídit oblečení 😂pokud chceš typy na zábavu, stačí rict 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.23 20:29

@Kate222 ty brdo zatím dobre skóre :dance: :palec:

No jako z práce chodím kolem půl 5/5 takže moc času nemám do večera :mrgreen:

Ale ono člověku se i hůře pracuje když má něco v hlavě nějakého brouka.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
10.3.23 20:43

@kamaradka32 taky jsem si říkala, ale bohuzel tomu ne vzdy tak je… nejhorší je že tím člověka znervózni a pak tě nechají čekat další tyden. Hlava samozřejmě pracuje, na internetu se dá už zjistit prakticky všechno a to člověka ještě dodělá, nejlepší je se něčím zabavit, hlavně nikde nic nevyhledavat, protože to může být tvuj případ, ale taky nemusi a prostě vyčkat. A jak se říká nadeje umírá poslední :andel: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.3.23 20:45

@kamaradka32 ty bláho! To děláš dlouho 🙈musíš v práci začít řešit nějaký resty, na který jsi do teď neměla čas 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
10.3.23 22:00
@Kozicka87
@Kozicka87 píše:
@Elalis nadhera, velká gratulace :andel:

Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.3.23 09:20

@Kozicka87 jooooo já si to vždycky srovnán v hlavě a řeknu si nebudu už nic hledat a řešit přesně jak říkáš..jdu třídit oblečení atd a pak si sednu ke svacine a první co, beru mobil a už to jede …tomu proste nejde zabránit!!! Musela bych si odpojit internet a data :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mě spíše utvrzuje v té teorii zamlkleho tehu to, ze mě třeba ani nebolí prsa nic..a teď to hcg jak se zdvojnásobuje už musí být v tisících takže to mi rikej ze bych necítila vůbec nic …jak jsem si píchala hormony před OPU tak mi ty prsa malem explodovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.