Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 a ne opravdu mne nic neni 😁 jen jsem mela ze zacatku nechut k jidlu ale to uz taky preslo 🙂 takze budme rády!!! 😁 ikdyz tebe to muze teprve cekat az budes mit vyssi HCG 😃
@nikejsn super takže úplně naprd no, ted jsem akorát vic naštvaná, protože mam vsechno tak pomalé ![]()
@Kozicka87 no ja se docela divim ze si te neobjednava driv aj kvuli tomu prvnimu trimestru aby bylo vse pod kontrolou 🤔
@nikejsn no viď taky si říkám, hlavně když ví, že jsem po embryotransferu atd. A to mi ještě řekla, že po 12.tydnu se dělají už jen dva ultrazvuky a ostatní které bych chtela jsou hrazené a nebo v nadstandartnim balíčku za 5000kc ![]()
@Kozicka87 no tak to jsou ty 3 velike screeningy ale kdyz pujdes na kontrolu ke svoji gyndarce tak se dela taky ne? Nebo sspon to si myslim 🤷♀️ mne rekla ze si mam pripravit 2-3 000,– na ten screening to jsem hledela jak puk.. ale prej VZP to proplati ten jeden aspon 🤷♀️
@nikejsn to mi právě řekla gyndarka a ta ty screeningy nedělá, takže je nepočítá
No je to celé nějaké čudne
no screeningy jsou dražší no, to už mám zjištěné od těhotné kamarádky, ale toto mně teda zarazilo, že více jich pojistovna neproplaci ![]()
@Kozicka87 tak to je teda pekne naprd 🤔 a myslis ze se dela aspon vaginalni vysetreni? Asi jo, ne?
@nikejsn no těžko říct, o tom nic neříkala, jako planuju to zaplatit, protože se znám a nutně bych miminko potřebovala furt vidět, ale teda ser… mi to viď. Kort tedy teď ten přístup, všude dělají testy na krev dříve a já na začátku 12.tt prostě k vzteku ![]()
@Kozicka87 no je to fakt divne, mela ses ji na to zeptat jestli to neni pozde 🤔 nebo si to mohla treba blbe spocitat 🤷♀️
@nikejsn ne ona říkala že to budu 12+0, takže to nebude špatným výpočtem akorát to prostě zdržuje nevim proč ![]()
@nikejsn asi no. Uvidím co bude, každopádně tri týdny čekat budou muka. Ještě počkám co mi napíši zitra z jedné kliniky skrze ten screening, treba se to tím vysvětlí ![]()
@Kozicka87 no pokud te objednaji driv nez za 3 tydny tak stejne budes muset na tu krev jit pred tim screeningem 🤷♀️
@nikejsn tak oni mi asi budou na té klinice dělat tu krev, protože od doktorky mam zadanku na kompletní vyšetření a do toho patří i ta krev né ![]()
Ahoj holky, tak u mě zase “peripetie” ráno jsem se vzbudila všechny příznaky pryč (a to mi bylo teda fakt zle
) a není mi vůbec nic a začala jsem špinit
takže obavám nejhoršího..to snad není možný..to je furt něco ![]()
Pokaždé co jdu na wc tak utru jakoby hlen růžový a hnědý dokupy..tak mi začíná MS vždycky..
a i trochu cítím podbrisek jako na MS ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.