IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
7.3.23 18:52

@kamaradka32 a ne opravdu mne nic neni 😁 jen jsem mela ze zacatku nechut k jidlu ale to uz taky preslo 🙂 takze budme rády!!! 😁 ikdyz tebe to muze teprve cekat az budes mit vyssi HCG 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
7.3.23 19:09

@nikejsn super takže úplně naprd no, ted jsem akorát vic naštvaná, protože mam vsechno tak pomalé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.3.23 19:12

@Kozicka87 no ja se docela divim ze si te neobjednava driv aj kvuli tomu prvnimu trimestru aby bylo vse pod kontrolou 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
7.3.23 19:15

@nikejsn no viď taky si říkám, hlavně když ví, že jsem po embryotransferu atd. A to mi ještě řekla, že po 12.tydnu se dělají už jen dva ultrazvuky a ostatní které bych chtela jsou hrazené a nebo v nadstandartnim balíčku za 5000kc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.3.23 19:21

@Kozicka87 no tak to jsou ty 3 velike screeningy ale kdyz pujdes na kontrolu ke svoji gyndarce tak se dela taky ne? Nebo sspon to si myslim 🤷‍♀️ mne rekla ze si mam pripravit 2-3 000,– na ten screening to jsem hledela jak puk.. ale prej VZP to proplati ten jeden aspon 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
7.3.23 19:25

@nikejsn to mi právě řekla gyndarka a ta ty screeningy nedělá, takže je nepočítá :? No je to celé nějaké čudne :nevim: no screeningy jsou dražší no, to už mám zjištěné od těhotné kamarádky, ale toto mně teda zarazilo, že více jich pojistovna neproplaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.3.23 19:27

@Kozicka87 tak to je teda pekne naprd 🤔 a myslis ze se dela aspon vaginalni vysetreni? Asi jo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
7.3.23 19:36

@nikejsn no těžko říct, o tom nic neříkala, jako planuju to zaplatit, protože se znám a nutně bych miminko potřebovala furt vidět, ale teda ser… mi to viď. Kort tedy teď ten přístup, všude dělají testy na krev dříve a já na začátku 12.tt prostě k vzteku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.3.23 19:40

@Kozicka87 no je to fakt divne, mela ses ji na to zeptat jestli to neni pozde 🤔 nebo si to mohla treba blbe spocitat 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
7.3.23 19:46

@nikejsn ne ona říkala že to budu 12+0, takže to nebude špatným výpočtem akorát to prostě zdržuje nevim proč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.3.23 19:48

@Kozicka87 tezko rict no, treba to tak ona proste dela 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
7.3.23 19:57

@nikejsn asi no. Uvidím co bude, každopádně tri týdny čekat budou muka. Ještě počkám co mi napíši zitra z jedné kliniky skrze ten screening, treba se to tím vysvětlí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
7.3.23 20:02

@Kozicka87 no pokud te objednaji driv nez za 3 tydny tak stejne budes muset na tu krev jit pred tim screeningem 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
8.3.23 09:49

@nikejsn tak oni mi asi budou na té klinice dělat tu krev, protože od doktorky mam zadanku na kompletní vyšetření a do toho patří i ta krev né :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
8.3.23 10:05

Ahoj holky, tak u mě zase “peripetie” ráno jsem se vzbudila všechny příznaky pryč (a to mi bylo teda fakt zle :poblion: ) a není mi vůbec nic a začala jsem špinit :cert: takže obavám nejhoršího..to snad není možný..to je furt něco :,(

Pokaždé co jdu na wc tak utru jakoby hlen růžový a hnědý dokupy..tak mi začíná MS vždycky.. :think: a i trochu cítím podbrisek jako na MS :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.