IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
3.3.23 13:48

@kamaradka32 ja mela 18 folikulu ale z toho bylo 13 vajicek.. taky jsem se tomu divila ale v CAR mne rekli ze to je normalni 🤷‍♀️ 3 roky je dost teda my to taky tak meli … tak budes zazracna zena 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 14:07

@nikejsn :mrgreen: hlavně aby to těhotenství zázračně pokračovalo :lol: :srdce:

18 folikulu taky dost..no já to měla úplně o ničem..mě se jich 12 vůbec neoplodnilo.. oplodnilo se jich jen 8..3 hned kaput druhy den a zbyly 4 jen a ty se posílaly na genetiku.

Taky jsem koukala na ten šílený odpad :roll: měla jsem strach aby vůbec něco zbylo

Tyjo..ale stejně to je divné..mě nebolí ani prsa..no nic..cítím se kompletně netehotne až na pocit na MS v takových vlnách jakoby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.23 14:21

@kamaradka32 ale bud rada i za 4!! 🙂 ja to mela hoodne podobne - mela jsem 13 z toho 10 se oplodnilo ale prezilo jen 5 🙂 doktor rikal ze je to krasny vysledek a to plati i u tebe 🙂 hele v tomhle muzes byt v klidu ja jsem 9tt a prsa neboli, zadne chute, zvraceni nebo pachy vuuubec nic mne neni (musim zaklepat) 😁 nebo se ti to muze teprve dostavit ses na zacatku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 14:44

@nikejsn tak to jsme měli fakt podobne :mrgreen: my teda posílali ty 4 na genetiku a 3 jsou zdravá..a teď je těch 3 líto :,( no uvidíme. jak ho cele dopadne..

Jj na začátku úplně, ale v předchozích 2 tehu mě bolely prsa hned kolem očekávané MS..byl to vlastně takový první signál, kdy mě napadlo, ze mužu být tehu..a teď lautr ale lautr nic, max na pohmat mě trochu bolí..to je děs..teď se člověk pozoruje jak blázen :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
3.3.23 15:52

@kamaradka32 co ty vysledky krve potvrdili ti těhotenství? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 16:17

@Kozicka87 ahoj :) děkuji, no potvrdili..ale teda nejsem z toho výsledku moc potěšena..hcg mám jen 250..no to je jasne ze na utzv nemohl nic vidět ani.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.23 16:41

@kamaradka32 a kdy mas dalsi kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
3.3.23 16:45

@kamaradka32 ahoj, 250 nahodou neni vubec spatny. Ja kdyz to mela spatny, tak jsem mela treba 60. Pujdes na kontrolu za 2 dny? To bude dulezity, jestli se zdvojnasobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 16:45

@nikejsn no vzhledem k tomu, ze hodnota je jen 250 jednotek..tak za týden :nevim: :roll: achjo..takové krásné carky! A teď mám nervy na dranc..MUDr říkal ze samozřejmě každé těhotenství je jiné..ale ze to nízká hodnota :roll: ale ze je brzy na předčasné závěry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 16:47

@daudinka Nene pozval mě až za týden to asi umru do té doby :mrgreen: :roll: :cert:

No 60 záleží kdy si to měla..já bych už měla být nějaký 6 den po meskani MS čili 5tt a to říkal ze většinou už bývá přes 1000 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.23 16:50

@kamaradka32 ja pri mimodeloznim mela jen 55 hcg … myslim ze neni nic ztracene uvidis ze ti to poroste navrch 🙂 hlavne se nestresovat nebo si zajdi na krev jako samoplatce aby jsi vedela 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
3.3.23 17:07

@kamaradka32 to je zvlastni :/ u me, kdyz to vypadalo, ze mam malo, tak me hned zvali kazde 2-3 dny a sledovali, jak to roste :nevim: mozna by sis mohla zajit sama v pulce, at vis.

@nikejsn ty jsi mela mimodelozni z ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 17:15

@daudinka no dr se zatím k tomu moc nechtěl vyjadřovat skrze to ze je to teprve první odběr a muže to skočit ještě nahoru z ničeho nic..tak snad to tak bude! Když jsem už tak “zázrakem” otěhotněla tak to musí vyjít!! :pankac:

A ty si na to jak?

Příspěvek upraven 03.03.23 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 17:16

@nikejsn no uvazuju ze si v pondělí zajdu, asi to týden fakt nevydrzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
3.3.23 17:32

@kamaradka32 prave to zatim nic neznamena to cislo, dulezity bude zkontrolovat ten narust, takze bych si v pondeli na krev zasla. At vidis, jestli se zdvojnasobi. Budu drzet palce, at hcg hezky roste :hug:

Ja cekam na menstruaci, abych mohla zacit stimulovat. Takze zatim se nic nedeje. Jen doufam, ze prijde tak nejak normalne, protoze jsem ted mela anovulacni cyklus a nevim, kdy ju cekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.