IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
2.3.23 16:21

@Kate222 nevim prej je to u tehotnych bezne 🤷‍♀️ dekuju ja taky v to verim ❤️

@Kozicka87 tak to je super 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.3.23 17:28

Ahojky
Byli jsme na transferu 4.2. Potvrzená gravidita. Dnes jsem byla na ultrazvuku a tam mě paní doktorka vypocitala, že jsem 6+3,ale nějak mě ty počty nesedí. Trochu mě paní doktorka vyděsila, ale příští týden jdeme na další ultrazvuk. Je možné že se v počítání spletla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.3.23 17:33

@Anna1984 pocita se to od tvoji posledni menstruace 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.3.23 21:02

@Kozicka87 ty bláho! To jsi čekala fakt dlouho :palec: no teď si to zaslouženě užívej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.3.23 21:03

@nikejsn tak hlavně odpočivej, přeji at je všechno v pořádku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
3.3.23 07:11

@Anna1984 mně dneska rikala doktorka, že se to počítá jinak protože přesně vědí kdy jsi otěhotněla, proto podle menstruace bych mela být 9+4 a jsem 8+4, taky jsem tomu moc nerozumela, ale asi vědí jak to maji pocitat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
3.3.23 07:13

@Kate222 děkuji moc rozhodně budu, přála bych všem aby měli štěstíčko a nemuseli se takovou dobu trápit… takže holky tehulkovstvi zdar :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.3.23 07:47

@Kozicka87 právě, přijde mě divný, že bych měla být těhotná už od poslední menstruace která by měla být 16.1. A přitom mě embryo vložili až 4.2.. Fyzicky by to měli počítat až od toho 4.2. Ještě jdeme 9.3 na ultrazvuk a budu doufat že ten nález bude jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 09:38

Ahoj holky, to jsou nervy, co? Já tomu po 3 letech vůbec nedokážu uvěřit..sestřička v ivf klinice se úplně smála, ze tohle se jim tedy ještě nestalo, ze by někdo otěhotněl těsně před KET.. :D

Dnes jdu tam k dr, tak jsem velice zvědavá, co mi řekne, když v době ovulace mi tvrdil, ze žádný folikul tam nemám :mrgreen:

Dnešní test už mega silný, fakt tomu možná začínám věřit..takové dálnice jsem nikdy neměla..když to byl potrat tak ta čárka byla slabší a stagnovala..dnes test dělaný obden a je vidět posun :andel: tak mi drze palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
3.3.23 10:27

@kamaradka32 úžasné to ti moc gratuluji, uzivej si to :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.23 11:19

@kamaradka32 tak dej vedet jak si dopadla, drzime palecky ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 11:50

@Kozicka87 @nikejsn děkuji moc..jsem z toho nějak na větvi pořad..nemohlo to hcg způsobit něco jiného ze..třeba OPU nějaké léky nevím..je to proste zvláštní..cele roky snažení a teď sex hala bala žádné lezení nohy nahoře nic.,hned do sprchy..v nejméně pravděpodobný cysklus ze všech po OPU..kdy proste ty vaječníky “spi” nechápu :nevim:

Mám z toho nějaký divny pocit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.23 11:58

@kamaradka32 tak mozna je to praveze timto ze jsi to uuuuplne vypustila z hlavy, prestala na to myslet 🙂 to je nejlepsi co pro to muzes udelat pokud to nejde ze zdravotnich duvodu jako treba u me 🙂 muzes byt jenom rada navic usetrite aspon nejakou kacku za KET 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.23 12:00

@kamaradka32 ja mam treba doted jeste vajecniky zvetsene ze stimulace ktera byla hned prvni tyden v lednu treba to ti nejak napomohlo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.3.23 13:37

@nikejsn ty mas ještě zvětšené vaječníky? A to si měla tolik folikulu? Já měla 19 folikulu a týden po OPU už dr říkal, ze by nepoznal, ze jsem byla na nějakém odběru..ale jasne ze každé tělo regeneruje jinak atd..

No u nás se žádný důvod nenašel to je pravda..ale asi to není úplně ok když 3 roky neotehotnis (resp jednou jsem otěhotněla ale nedopadlo to hned nějak v 6-7tt spontánní potrat)

Jinak jsem teda po kontrole..dr na ultrazvuku ještě nic neviděl (což se dalo čekat) ale říkal ze vidí aktivní žluté telisko nebo jak to řekl a sliznice dělohy je vysoká..takže mi vzal hcg statim a kolem 15 výsledky budou..no moje nevy :mrgreen:

Jinak říkal ze po OPU otěhotní 1 žena z tisíce přirozeně :mrgreen: takže jsem pěkná rarita dle něho a pokud se to potvrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.