Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky
jsem dnes pátý den po KET a udělala jsem si jen tak ze srandy test, protože je mi nějak divně, včera jsem trochu zaspinila a… vidíte ji taky?
![]()
@Kozicka87 jako jo, pořad je nějaká míra stresu..ale proste dnes to tak je..tlaky ze všech stran ![]()
Je pravda ze cvičení určitě skvěle vyčistí hlavu..já mám rada kolektivní sporty zase..takže chodíme na bedbajz atd..
Obdivuji všechny, kdo se donutí cvičit doma ![]()
@michailidis ty brdo už 5 den toto..to vypadá hodně nadějně!!! ![]()
@nikejsn děkuji
ale ještě zůstávám nohama na zemi, přece jen je ještě brzy ![]()
Holky, chci se zeptat, měly jste na začátku tehu někdo zažívací problémy? Dělám si testy a carky jsou takové “o ničem” plus minus defacto stejné, zadny progres ani extrémní vyblednutí..no ale nebolí mě prsa nic..takže tomu moc nedávám..no dnes jsem se ale probudila nad ránem, bolesti žaludku a poté doslova utikala na wc s průjmem..tak přemýšlím, jestli jsem něco “chytla” nebo se tak muže projevit i tehu ![]()
Chtěla jsem dnes na krev, ale asi to nestihnu z práce, mám toho docela dost..achjo,.tonouci se stébla chytá ![]()
@kamaradka32 Ahoj, mě dělali imuno 3× a byla v pořádku, ale až na počtvrté mi udělali test na nějaký CD69, kdy tvojí krev přímo vystaví dávce antiages stimulačních spermií a jakýmusi fake emryu a to mi vyšlo silně pozitivně. A něco na ředění krve máš?
@Elalis cože? něco takového existuje..to je hodně drsné!! Tak to je paráda ze Ti na to tak přišli ![]()
Na ředění krve? Ne proč? Ježíš jak to tady kolikrát čtu tak jsem úplně v lese ![]()
Holky tak se hlasim z dalsi kontroly.. prcek krasne roste ❤️ a hematom se dikybohu zmensuje 🙂 do dalsi kontroly uz tam snad nebude 😃
@michailidis ahoj, je zbytečný dělat testy takto brzy. Je nějaký důvod, proč říkají, kdy se mají dělat. Ani ze srandy se nedělají. Když jsou negativní, člověk se z toho vystresuje a když pozitivní, tak se pak člověk dočte, že můžou být pozitivní z těch hormonu, co sis předtím píchala. Takže žádný výsledek Ti nic neřekne
. Počkej na čas, kdy máš. pak si udělej test. Tímto ničemu nepomůžeš ![]()
@kamaradka32 ahoj, asi týden po mě to pěkně prohnalo.. ale těžko říct, jestli to bylo jídlo nebo první příznak
Prsa mě taky nebolela. Jen mě neskutečně chutnaly některý jídla
Držím palečky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.