Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nikejsn jeeee to je skvělá zpráva? Pošli foto
A v kterém týdnu si šla poprvé na kontrolu a byl tam uz i ten žloutkový vacek atd..
Já jdu v pátek..jenže vůbec netuším v kterém tt jsem (jestli to teda vůbec bude prosperující tehu)..zatím mám to hcg fakt nízké.. ![]()
Každopádně u Tebe skvěle zprávy!!
Budete si chtít říct co to bude? ![]()
@Myska1984 Ježíš tak to mas dobre, ze ti chutnsly jídla
já do sebe cpu něco vyloženě násilím..aby mě nebolel žaludek..jinak se mi děla zle z vůně pečiva.. ![]()
@kamaradka32 dneska jsem fotecku nedostala 😞 ale o ten tyden jak porostl to je neskutecne 🙂 a uplne machal rucickama to jsem se uplne rozplyvala 😁 tyo ja byla myslim v 5tt a uz i tlouklo srdicko, v CAR jsem chodila kazdy tyden na kontrolu 🙂 uvidis v patek tam ti vse povi v kolikatem si, urcite to dobre dopadne ❤️ byla jsi nakonec i podruhe na to HCG?? Nechame si pohlavi rict myslim ze je to lepsi vedet aspon budu vedet co nakupovat v jakych barvickach 😁
@kamaradka32 ted jsem se divala na uplne prvni ultrazvuk a byla jsem teda 5+5 kdy uz bylo videt i srdicko 🙂
@nikejsn fakt tak bylo vidět fakt brzy
nebo měl i dr dobry ultrazvuk, to je taky hodně o tom.. ![]()
No stejně je mi furt divné, ze mě vůbec nebolí prsa, ani je nemám citlivé no nic..myslím ze už z toho fakt kompletně hrabe ![]()
Jj byla jsem v ten pátek a to bylo hcg 250 a včera v pondělí jako samoplatce a bylo 880..jako ten nárůst tam je ale furt je to strasne málo proste
já myslím, ze bych měla být cca 5tt kolem 5+1..asi..ale to jen tipuju, protože ta ovulace byla o hodně posunuta a vůbec nevím o kolik a kdy byla tím ze mi dr řekl ze tam není folikul tak jsem to ani nijak neřešila jen vím, ze takový ten plodný hlen, chut na sex atd jsem měla nějak kolem 10-12.2..a tam byly i nějak sexiky, ale to proste zhruba..kdy mohlo dojít k oplodnění netuším vůbec..když spermie tam jsou i xxx dni než oplodní vajíčko ![]()
@kamaradka32 podle toho hcg jsi krasne tehotna
narostlo presne, jak by melo ![]()
@daudinka jo jako až jsem se divila..ze to tak narostlo, už jsem to nějak pocitově zabalila skoro..ale stejně je to malinko..všechny holky co ta čtu měly v tom týdnu xxx tisíc už.. ![]()
Asi si skončím ještě zítra, to je má ten obden až třetí den násobit, tak zkusím štěstí ![]()
Mě ten odber vyšel na 150 Kč
Ježíši to je levnější jak digi test..takže asi půjdu znovu, byla tam i super sestřička, strasne milá ![]()
@kamaradka32 noo ja se popravde taky divila ze bylo tak brzo videt ale jak pises bylo to preca v CAR a muze tam mit nejaky lepsi ultrazvuk 🙂 880? Ja myslim ze je to dobry a pokud nevis presne kdy se to oplodnilo tak muze to byt hodne mlade jeste 🙂 dulezite ze hcg stoupa a nizke neni 🙂 a nemuzes se ridit ostatnima kazdy to ma hold jinac, kazde telo je jine 🙂 uvidis ze to dobre dopadne ❤️
@kamaradka32 a to ze ze neboli prsa z toho si vubec nic nedelej 😁 me boleli jen po te stimulaci a potom uz to preslo a doted mne VUBEC NIC neni 😁 porad si ani poradne nepripoustim ze jsem tehotna cekala jsem nejake priznaky, nevolnosti a ono vubec nic 😂 jen kila jdou nahoru 🤦♀️
@kamaradka32 prave nevis, jaky jsi tyden, takze to muze byt akorat
drzim palce, narostlo ukazkove, takze zatim bych se niceho nebala.
@Myska1984 neboj,je to můj druhý KET, před čtyřmi lety z prvního mám dceru, takže vím co dělat, ale díky za radu
samozřejmě vím, že je brzy, taky jsem psala, že zůstávám nohama na zemi ![]()
@nikejsn ahoj tak jsem včera byla už u své gyndarky a jsem trochu zklamaná. Rosteme teda podle plánu krásně, ale tehotenskou průkazku dostanu az za tři týdny při další kontrole kde mi budou brát krev a musím donést moč atd. Navic si musím někam zajit na 1.trimestrovy screening, takže jsem dneska obtelefonovava a rozesilala e-maily abych dostala někde termín, protože v caru už jsou plně obsazení… máš taky další kontrolu až za tak dlouho nebo už jsi byla na další… nějak mi přijde, že je to moc dlouho. Ale tak neschopenku si převzala bez nějakého přemlouvání, čehož jsem se obávala, takže dobrý ![]()
@nikejsn @daudinka holky jste moc hodné! Nepřála bych si nic jiného, než aby tomu tak bylo jak píšete!
Je hrozne ze si člověk pořádně nemůže o tom s nikym promluvit a píše tady do diskuze, někdy si připadám, jako nějaký sektař ![]()
@nikejsn Fakt Ti nic není? To je fakt mazec..někdo má všechno..zvrací pomalu počurá test a někdo by to ani nepoznal..
Jooo mě se taky bolely u stimulace prsa..mega! Vždycky jak jsem si sundavala po celém dni podprsenku tak jsem zatinala zuby..a teď je prave divné ze ani ťuk..a nebo možná prave proto..a tělo už to nějak “nehrotí” a říká si zase další hormony, neřeším ![]()
@Kozicka87 tak dulezite je ze s prckem je vse v poradku!!! 🙂 noo praveze ja byla uz dnes brala mne 5 zkumavek krve + moc na ty infekce, cukr atd… a mam dojit za 14 dni na dalsi krev jen aby mohli poslat vysledky krve na ten 1screening a tam uz mam taky datum ten jsem dostala uz minuly tyden od gyndarky, vse mne zaridila ona.. takze jsem rada ze si to nemusim objednavat sama prej se tam objednava hodne dopredu byva to plne 🤷♀️
@kamaradka32 tak jak pises … ja sem tak rada za tady tuhle diskuzi.. nejvic me zklamala kamaradka s kterou se bavim od malicka, rikame si uplne vse a za posledni 2 mesice co jsem tehotna se me ani 1× na nic nezeptala ….. absolutne na nic … uz i kamosky se kteryma nemam takovy vztah co s ni tak se vyptavaji a drzi palce 🤷♀️ nebyt moji mamky, pritele a sestrenky tak nevim jak bych to zvladala vsecky tyhle pocity prece se chces nekomu sverit a povykladat si o tom … takze at zije emimino 😃
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.