Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Thaly1 Chápu, taky mě to naštvalo, tolik bolesti a 1 jediné..ale jsem za něj samozřejmě hrozně ráda. A zobeš něco na kvalitu? Já jsem si dávala inositol, vit. E 400, jinak jedu selenzink, těhu vitamíny a Q10, no ale moc mi to nemohlo, když jsem nereagovala na stimulaci..ale třeba to pomohlo alespoň na to 1.. A někde jsem četla, že na lepší kvalitu se má stimulovat FSH+LH…
@Elalis Asi se na to pak zkusím zeptat v centru… ano, měla jsem, obdobné jako ty Q10, inositol, vitamin E a další
je to k breku, ale jak mi řekla moje máme - „aspoň to jedno, je vidět že můžete mít děti, prostě jde to“ ![]()
@Thaly1 No jasně, nezoufej, měla jsi vajíček hodně, tak třeba tam bude příště už to pravé, třeba ti ta stimulka nesedla nebo něco.. To první IVF je velký vabank.. Budu držet palce ať je to příště lepší, zkus vysoké dávky toho inositolu, nějaká holka psala, že po něm měla vždy víc vajíček.. A jaké máš AMH?
@kamaradka32 my prave čekáme na výsledky pgt snad tam budeme mít zdravou bublinku a budeme moct plánovat ket podle MS a ovulace měla bych mít nativni cyklus…pořád vyhlížím telefonát a furt nic už začínám být nervózní..a ty už máš termín??? @Sava to je mi moc líto je to noční můra po všem tom čím si musíme projít
být tebou zvážim změnu car a určitě nějaké ty vitamíny jak radí holky, drž se ![]()
@Elalis Měřili mi ho už 2×, něco kolem 2-3, trochu mi to za rok a půl kleslo, ale na „věk“ v normě, je mi 31. ![]()
@Thaly1 Tak to máš super, já mám jen 1,8
Nicméně každý 3ti měsíc jsem otěhotněla i bez IVF, jen se to bohužel neudrželo.. Tak to příště budeš reagovat už líp na stimulka nebo vy teda máte jedno schovaný?
@Thaly1 @Elalis ja mam amh 4,74. Nenasla jsem nikde, jestli je spatne, kdyz je lehce vyssi. Doktorka tvrdi, ze je to dobre, ale nejsem si tim uplne jista teda.
@Elalis @Thaly1 Ježíš holky to mě mrzí..to je fakt nešťastné..na druhou stranu, ze teď to nebylo nic extra neznamená ze příště to nebude úplně jinak..to tělo tělo fakt reaguje různě..můj dr říká, ze až po 3 stimulaci pokud se “nepovede” se v tom hledá nějaký vzorec, ale říkal ze většinou to je proste náhoda..akce a reakce organismu..a to je proste špatne předvídatelné, ikdyz se snaží použit věci, které statisticky nejlépe funguji na všechny..jak jinak taky začít a zjistit jak tělo reaguje ![]()
Ahoj holky, je mi líto těch které aktuálně mají špatne zprávy.. ![]()
Já se naopak musím pochlubit dobrou zprávou..dnes výsledky PGT, a ze 4 testovaných blastocyst jsou 3 naprosto zdrávé
tak jsem šťastná! Dr říkal, že ze 3 transferů musím být těhotná (statisticky) a ze to dopadlo výborně ty testy..takže budeme plánovat KET podle meho cyklu ![]()
@Mirakla já stejně budu mít KET v nativu, jsem po ovu, takže předpokládám za měsíc cca..
Dej vědět jak PGT ![]()
@Elalis děkuji, hlavně doufám, ze bude brzy k čemu gratulovat
![]()
I Tobě ![]()
@kamaradka32 to je paradni vysledek
3 zdrava embrijka jsou muj cil a sen
@daudinka děkuji, no zatím je to jen začátek..ale alespoň skvělý mezikrok ![]()
Už jsem nevěřila.,ze budou nějaké embryjka, protože jsme měli šílený “odpad” hned od začátku..tak jsem se bála, jestli něco vůbec zbyde..ale vypadá to, ze snad tam na nás nějaké miminko ještě čeká ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.