Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nikejsn jako klidně tam být může, rozmezí je od 6-10tydne, ale doktorka už to ukončuje v osmém když není ![]()
@Kozicka87 to ani nerikej 🙄 tak ja zitra budu 5t a 5den takze s tim jeste nepocitam.. ty jdes mysljm az pristi tyden na kontrolu ze?
@nikejsn jj v patek 17.2. Neboj nam to dopadne dobře, pevne v to věřím 🙏
Holky tak se hlasim z utrazvuku
vse vporadku a dokonce uz bylo videt i srdicko
takze jsem nejstastnejsi clovicek momentalne ☺️ ☺️ pristi tyden dalsi kontrola 😃
@nikejsn jeeee to mi nějak uteklo, moc gratuluju!!! To je paráda
![]()
@nikejsn úžasný vidíš i takhle brzy může být vidět, tak gratuluji, ať se vam daří ![]()
Ahojky, přidávám se do diskuze😊 Je tu někdo koho čeká KET? Je to pro nás zatím čerstvá informace a ráda bych s někým posdílela pocity a zkušenosti 😊
@kamaradka32 dekujiii ☺️ ☺️
@Kozicka87 vubec jsem to necekala takze super a dekuji 🙂
@Barena8 ahoj,nás čeká KET
čekám až dorazí MS
už mám z prvního IVF z KET holčičku, tak kdybys potřebovala poradit, tak napiš ![]()
@Barena8 ahojky, mě ceká taky KET, březnu, kdy jdeš Ty? Já taky první ![]()
@michailidis tobě vyšel první KET
to je super motivační zpráva ![]()
@kamaradka32 Ahoj, tak ve středu jsem byla na OPU. Po výkonu mi řekli, že jsem měla 8 folikulů a 3 vajíčka. Druhý den mezi 11-12 hod jsem měla volat kvůli termínu transferu, ale už v 9 mi volal doktor, že nic nevydrželo. Prý mě budou muset stimulovat 2× déle než běžnou pacientku… takže jsem pěkně naštvaná, že mi doktorka udělala ultrazvuk v pátek a pak už ne. Podle mě by to tam poznala a mohla mě stimulovat dál. Teď vůbec nevím jestli zkoušet další pokus, nebo se na to vykašlat, případně jezdit do CARu do Prahy ![]()
Zdravím holky není tu někdo kdo chodí do Gestu nebo Fortility.? Děkuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.