Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamaradka32 léky nechal doktor stejné, zvýšil dávku o 25 jednotek a zítra jedu zase na ultrazvuk ![]()
@Thaly1 na 1. ultrazvuku tj. 8. den stimulace jsem měla 20 folikulů 10mm, 10. den říkal 4 folikuly 10-11mm a 2 folikuly 13-15mm a pak nějaké další malinké. Zítra bude další ultrazvuk, tak snad něco vyrostlo 🙏
@Sáva11 coze? To nechápu, jakože ty folikuly zmizely?? To je přece divné
![]()
@kamaradka32 @13kacka máte pravdu holky, já obecne to naše snazeni moc neprobiram, mam to tak, že když se někdo z bližších vyloženě zepta, tak to řeknu, ale jinak s tím sama nezacinam, asi mám problém o tom sama mluvit
takze u mě to vlastně ví ten, kdo se zeptal
ale uvidíme, třeba to samo vyplyne a rodicum to řeknu.
@nikejsn moc gratuluji, teď už to bude všechno v pořádku, užívej si a dej vědět jak pokračujete ![]()
@13kacka ahoj promin ja si tveho prispevku vsimla az vcil 🤦♀️ 😂 chodim do Zlina 🙂
@Kozicka87 dekujii a urcite se ozvu 🙂 a pokud se nepletu tak ty si byla dnes na krvi, jak si dopadla?? 🙂 🙂
@Kozicka87 jejda promin patek je az zitra 😂 😂 ja ze uz dnes … jak marodim tak mne ty dny splyvaji 😂
@Thaly1 oni asi nezmizely, spíš jsou malinké 🤷♀️ ani nehlasila velikost, takže podle mě nedorostou do požadované velikosti. Jsem z toho taky jelen.
@Sáva11
ja mam taky malé na jedné straně, takze bůh ví, kolik jich bude. Hlavně ať jsou nějaké, hlavu vzhůru, vždyť stačí klidně i jedno
naopak kdyz jich bude vice…ja se vracím v myšlenkách k tomu, že jsme tam zaskrtli, že nevyužitý embrya v budoucnu dáme na výzkum, přijde mi, že to aspoň třeba pomůže, ale je to takové divne
takze pokud naopak nějaká zbydou a už je v budoucnu nebudeme chtít, tak nevím jak se budu cítit
ale co.. Lepší nez zlikvidovat…třeba ani nebude co řešit a je to…
Ahoj holky. Můžu se k vám taky přidat a krátit si čekání? Dnes jsem 2. den po OPU, při minimální stimulaci. Je to moje 1. IVF. Mám 7 oocytů a teď čekám na výsledky oplození. Zítra si mám volat a to čekání je hrozný
.
@Verensia ahoj
, mám dotaz, tu minimální máš kvůli věku nebo AMH? Já ji původně chtěla taky, aby bylo min hormonu, ale bylo mi to vymluveno, že u mě chtějí co největší zisk ![]()
Já mám právě docela vysoké AHM. Původně jsem měla brat jen clostibegyt na podporu ovulace s tím, že pak půjdeme na iui. Nějak mi ale narostlo víc folikulů, než čekali (na ultrazvuku jich bylo 5) a to by mi kvůli riziku vícečetneho těhotenství inseminaci neudělali, tak jsme to předělali do minimalky (5 dní jsem brala ten clostilbegyt a pak čtyři dny píchala injekce). Jsme teda samoplátci, ať si neplýtváme pokus na IVF. A nakonec bylo těch vajíček dokonce 7
. Uvidíme ale kolik bude zralých a kolik přežije.
@nikejsn až zítra jdu rano na devatou, snad mi zavolají ještě ten den. Zbytečně to prodlužují ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.