IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
28.1.23 14:29

@kamaradka32 dekujii 🙂 🙂 🙂 ve stredu dam vedet jak dopadnou vysledky z krve 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
28.1.23 15:06

@nikejsn tak to je krása, blahopřeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.23 15:57

Ahojky, chci se zeptat, je tu někdo z Unicy kdo má úspěšný pokus za sebou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
30.1.23 11:47

Ahoj ve spolek já mela ET 21.1. Teď jsem momentálně 9.den po a ráno jsem měla světlejší druhou čárku, ale byla tam. Tak snad bude vše už jen dobré. Na krev jdu v pátek. Jsem ráda za tyhle diskuze, že si člověk může pokecat a není v takovém stresu. To čekání je vždy dlouhé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
30.1.23 11:50

@nikejsn ahoj,koukala jsem, že mame rozdil dvou dní… kolikátý den po ET jsi si dělala ten testik prosím? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.23 12:46

@Kozicka87 ahooj no jelikoz jsem nemela odvahu si ho udelat driv tak 10.den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
30.1.23 12:55

@nikejsn dobře děkuji. Tak možná zkusím ještě zitra testnout, jestli to nebude trochu silnější, zatím to vypadá takto 🙂,tak doufám, že to nebude jen biochemické :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.23 12:58

@Kozicka87 nemysly hned negativne! 🙂 dulezite je, ze vysel pozitivni nic jineho za tim nehledej 🙂 tak zitra posly dalsi foto a mas to ranni moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
30.1.23 13:02

@nikejsn samozřejmě :lol:. No uz jsem v tomto procesu tři roky, mam za sebou třetí ivf s darovanymi vajíčky a několik ketů. Minulý rok už jsem byla v osmém týdnů, když mi bylo řečeno, že miminko nemá srdíčko a musela jsem na kyretáž. Už jsem něco málo pochytila 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.23 13:47

@Kozicka87 tak to je mne lito 😔 vidim ze jsi toho uz hodne protrpela, klobouk dolu ze jsi vubec sla do 3ho IVF 👍 ja mam za sebou “jen” mimodelozni a jeden SP tak snad uz to ted vyjde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
30.1.23 13:57

@nikejsn třeba už je to ono, uvidim v pátek podle krve, to rozhodne. Samozřejmě zkusim zítra ještě ten testik a aspoň budu vědět na co mám být připravena 🙂 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.1.23 14:51

@Kozicka87 no ja jdu v tu stredu tak mam docela strach …. Budu ti drzet palce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
30.1.23 15:20

Ahoj holky. jdu poprosit o nazor/radu. jsme s pritelem vicemene zdravi. pritel spermio super, ja kazdy mesic pravidelne ovuluju, hormonalni profil v poradku. ale bohuzel ovuluju stale z leveho vajecniku (ted jiz 4. kontrola a po 4. leva strana) dvakrat jsme zkusili IUI. neuspesne. byla jsem na HyCoSy pruchodnosti a levy vejcovod je castecne pruchozi a pravy zcela pruchozi, ale bohuzel na prave strane neovuluju.
Bylo mi doporučeno IVF. co byste dělaly vy? nevim zda jeste cekat a kazdy mesic doufat, ze bude ovu na pravo nebo jit rovnou do IVF? snazime se pres rok a v kvetnu mam uz 35. dite zatim nemame. dekuji za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
30.1.23 15:45

@Tíma88 ahoj, já si chtěla před IVF odskrtnout pokus se správnou prokazatelně pruchozi stranou, takze buď počkej s IUI na tu stranu nebo si řekni třeba ještě jednou zkusíme…ja to dokonce mela tak, že mi dělali IUI, ale už jsme měli hned na další měsíc naplánované IVF. Jen jsme tedy napjate cekali na vysledek a hned pri negativnim jsem sla na kontrolu a pro injekce. No mně to tedy nevyšlo ani z té správné strany, ale aspoň vím, že jsem to zkusila :roll: a nic si nevycitam.
Pokud by to fakt bylo i po páté z té druhé strany, tak si řekni, že jsi to zkusila a proste bez do IVF. Ale je to zvláštní, ja mela klidne 2× že stejne ale pak byla už druhá. Pokud nechceš ani po páté na to čekat, tak na to kasli, tak se domluvte rovnou (stejně to nebude dřív než na začátku dalsi MS a třeba to IUI ještě stihnete :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
30.1.23 15:52

@Thaly1 dekuji moc za odpoved. ja jdu tedka ve stredu prave po 5. na folikulometrii tak uvidim, jestli zase z te leve strany nebo jestli se konecne neprobere ta prava… a zaroven uz vyrizujeme papiry na pojistovnu, takze taky to tak budeme mit, ze pokud iui zase nevyjde, tak muzeme hned naskocit na stimulaci. jde jen o to se rozhodnout. muzu se jeste hecnout a zkusit jeste na po 6. jestli nevyjde ta prava strana. :nevim: ale vic uz asi nedam :D rekli mi, ze pravy vajecnik ja naprosto v poradku, jen se mu proste nechce a nedokazou to nijak ovlivnit. beru ted naposled clostylbegyt. v pristim cyklu uz nemuzu, protoze to je tedka po 6. no a porad i pres clostik ovuluje leva strana. dekuji za nazor jeste jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.