IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
20.1.23 10:14

@V_V_M ahoj :mavam: já už jedu 3 den stimulace a je to naše druhé IVF, z prvního máme dcerku, tak snad bude úspěšně i tohle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 10:20

@michailidis gratuluji! :srdce: Jak probíhá stimulace? Je ti zle? Nebo všechno v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.1.23 10:29

@Kate222 dekujeme :srdce: mám Bemfolu a zatím mi je dobře, zítra jedu na první ultrazvuk, tak uvidím, jak to tam uvnitř vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 10:36

@michailidis mně se zatím hematolog nevyjádřil jaké hormony budu moct, takže čekám nejen na to :D
Tak dej vědět, jak to vypadá! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.1.23 10:53

@nikejsn My taky tři roky, do toho jen jeden vejcovod a endometrióza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.1.23 11:26

@Kate222 určitě dám vědět ;) to čekání je na tom všem vždycky nejhorší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 11:29

@michailidis souhlasím! Ale už asi všechny vidíme to pomyslné světlo na konci tunelu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.1.23 12:22

@V_V_M fakt tak to je mi líto :( proc my co chceme mimčo musíme mít smůlu a ty co ho nechcou nebo jsou fetky tak to mají lusknutim prstem :zed: ale určitě se usměje i štěstí na nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.1.23 12:30
@nikejsn píše:
@V_V_M fakt tak to je mi líto :( proc my co chceme mimčo musíme mít smůlu a ty co ho nechcou nebo jsou fetky tak to mají lusknutim prstem :zed: ale určitě se usměje i štěstí na nás :)

Taky jsem si to říkala.. Lidi, co jsou schopný se o dítě postarat, tak mají problém s početím a pak kdejaký koště si to uprcne někde na záchodě v baru :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 13:05
@nikejsn píše:
@V_V_M fakt tak to je mi líto :( proc my co chceme mimčo musíme mít smůlu a ty co ho nechcou nebo jsou fetky tak to mají lusknutim prstem :zed: ale určitě se usměje i štěstí na nás :)

No přesně! Ty socky se o děti nepostaraj a ve výsledku je živíme my všichni z našich daní :,( je to smutný, ale bohužel realita. Pak další věc je kolik IVF stojí peněz, vydělávat na lidským neštěstí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.1.23 13:13

Ahooj, ráda bych se k vám přidala. 8) jsem taky takový blázen jako @Kate222, jdeme do toho po 1 roce a 4 měsících. :mrgreen: nechce se mi už čekat a světlo na konci tunelu jsem neviděla, nemáme nalezeného nic, co by melo způsobovat, že to nejde :? Přesto ani jednou druhá čárka, a to normalne ovuluju. :,( Mladá maminka teda nebudu, už je mi přes 30 :mrgreen:
Ted čekám na poslední výsledek IUI, pak hned na vyšetření a tento měsíc začít stimulovat, cca za týden 8o jsem z toho celkem v nervů, hlavně vím, že pokud se nepodaří, tak mě to hodně semele, protože pak už nic víc není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.1.23 14:14

Presne ještě si za to musíme platit :zed: nespravedlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.1.23 14:22
@Thaly1 píše:
Ahooj, ráda bych se k vám přidala. 8) jsem taky takový blázen jako @Kate222, jdeme do toho po 1 roce a 4 měsících. :mrgreen: nechce se mi už čekat a světlo na konci tunelu jsem neviděla, nemáme nalezeného nic, co by melo způsobovat, že to nejde :? Přesto ani jednou druhá čárka, a to normalne ovuluju. :,( Mladá maminka teda nebudu, už je mi přes 30 :mrgreen:
Ted čekám na poslední výsledek IUI, pak hned na vyšetření a tento měsíc začít stimulovat, cca za týden 8o jsem z toho celkem v nervů, hlavně vím, že pokud se nepodaří, tak mě to hodně semele, protože pak už nic víc není :roll:

A proto je vytvořena tato diskuze, abychom se mohli podporovat a podržet, když se něco náhodou nepovede tak, jak bychom si to představovali :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.1.23 14:53
@Thaly1 píše:
Ted čekám na poslední výsledek IUI, pak hned na vyšetření a tento měsíc začít stimulovat, cca za týden 8o jsem z toho celkem v nervů, hlavně vím, že pokud se nepodaří, tak mě to hodně semele, protože pak už nic víc není :roll:

Nenech se tím rozhodit! Miminko si cestu najde :srdce: jsem ráda, že to má někdo stejně jako já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
20.1.23 15:24

Ahoj holky, nas ceka prvni ivf, stimulace nejspis od brezna. Me mrzi, ze jsem nesla driv. 2 roky jsme se snazili sami - vysledek 2 potraty. Ted manzelovi nasli problem v genech a nedoporucuji nam se snazit prirozene vubec. Mame 30% sanci na zdrave embrio, tedy jedno ze tri vajicek, co se budou vyvijet i po 5 dnech. Oba zdravi, mladi a prirozene bychom miminko nemeli :( sok to byl velky, ted se snazime k tomu pristoupit pozitivne jako k jedine nadeji, kterou mame a podporit to, co muzeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.