Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@V_V_M ahoj
já už jedu 3 den stimulace a je to naše druhé IVF, z prvního máme dcerku, tak snad bude úspěšně i tohle ![]()
@michailidis gratuluji!
Jak probíhá stimulace? Je ti zle? Nebo všechno v pořádku?
@Kate222 dekujeme
mám Bemfolu a zatím mi je dobře, zítra jedu na první ultrazvuk, tak uvidím, jak to tam uvnitř vypadá ![]()
@michailidis mně se zatím hematolog nevyjádřil jaké hormony budu moct, takže čekám nejen na to ![]()
Tak dej vědět, jak to vypadá! ![]()
@nikejsn My taky tři roky, do toho jen jeden vejcovod a endometrióza ![]()
@Kate222 určitě dám vědět
to čekání je na tom všem vždycky nejhorší ![]()
@michailidis souhlasím! Ale už asi všechny vidíme to pomyslné světlo na konci tunelu ![]()
@V_V_M fakt tak to je mi líto
proc my co chceme mimčo musíme mít smůlu a ty co ho nechcou nebo jsou fetky tak to mají lusknutim prstem
ale určitě se usměje i štěstí na nás ![]()
@nikejsn píše:
@V_V_M fakt tak to je mi lítoproc my co chceme mimčo musíme mít smůlu a ty co ho nechcou nebo jsou fetky tak to mají lusknutim prstem
ale určitě se usměje i štěstí na nás
Taky jsem si to říkala.. Lidi, co jsou schopný se o dítě postarat, tak mají problém s početím a pak kdejaký koště si to uprcne někde na záchodě v baru
![]()
@nikejsn píše:
@V_V_M fakt tak to je mi lítoproc my co chceme mimčo musíme mít smůlu a ty co ho nechcou nebo jsou fetky tak to mají lusknutim prstem
ale určitě se usměje i štěstí na nás
No přesně! Ty socky se o děti nepostaraj a ve výsledku je živíme my všichni z našich daní
je to smutný, ale bohužel realita. Pak další věc je kolik IVF stojí peněz, vydělávat na lidským neštěstí ![]()
Ahooj, ráda bych se k vám přidala.
jsem taky takový blázen jako @Kate222, jdeme do toho po 1 roce a 4 měsících.
nechce se mi už čekat a světlo na konci tunelu jsem neviděla, nemáme nalezeného nic, co by melo způsobovat, že to nejde
Přesto ani jednou druhá čárka, a to normalne ovuluju.
Mladá maminka teda nebudu, už je mi přes 30 ![]()
Ted čekám na poslední výsledek IUI, pak hned na vyšetření a tento měsíc začít stimulovat, cca za týden
jsem z toho celkem v nervů, hlavně vím, že pokud se nepodaří, tak mě to hodně semele, protože pak už nic víc není ![]()
@Thaly1 píše:
Ahooj, ráda bych se k vám přidala.jsem taky takový blázen jako @Kate222, jdeme do toho po 1 roce a 4 měsících.
nechce se mi už čekat a světlo na konci tunelu jsem neviděla, nemáme nalezeného nic, co by melo způsobovat, že to nejde
Mladá maminka teda nebudu, už je mi přes 30
Ted čekám na poslední výsledek IUI, pak hned na vyšetření a tento měsíc začít stimulovat, cca za týdenjsem z toho celkem v nervů, hlavně vím, že pokud se nepodaří, tak mě to hodně semele, protože pak už nic víc není
A proto je vytvořena tato diskuze, abychom se mohli podporovat a podržet, když se něco náhodou nepovede tak, jak bychom si to představovali ![]()
@Thaly1 píše:
Ahooj, ráda bych se k vám přidala.jsem taky takový blázen jako @Kate222, jdeme do toho po 1 roce a 4 měsících.
Mladá maminka teda nebudu, už je mi přes 30
Ted čekám na poslední výsledek IUI, pak hned na vyšetření a tento měsíc začít stimulovat, cca za týdenjsem z toho celkem v nervů, hlavně vím, že pokud se nepodaří, tak mě to hodně semele, protože pak už nic víc není
Nenech se tím rozhodit! Miminko si cestu najde
jsem ráda, že to má někdo stejně jako já ![]()
Ahoj holky, nas ceka prvni ivf, stimulace nejspis od brezna. Me mrzi, ze jsem nesla driv. 2 roky jsme se snazili sami - vysledek 2 potraty. Ted manzelovi nasli problem v genech a nedoporucuji nam se snazit prirozene vubec. Mame 30% sanci na zdrave embrio, tedy jedno ze tri vajicek, co se budou vyvijet i po 5 dnech. Oba zdravi, mladi a prirozene bychom miminko nemeli
sok to byl velky, ted se snazime k tomu pristoupit pozitivne jako k jedine nadeji, kterou mame a podporit to, co muzeme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.