Repromeda Brno a genetické vyšetření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
8.2.21 11:23

@Malinkat děkuji, jsi hodná 🙂 a hlavně, ať vám vše dobře dopadne 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.2.21 11:41

@Anonyme10k děkujeme ❤️️ I Vám ať to dobře dopadne 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
8.4.21 21:48

Tak nám vajíčka poslali na genetiku, ale nějak to vůbec nechápu.
Platí nám to teda pojišťovna, ale měli jsme hned ten cyklus po odběru mít vložení, což prostě časově nevychází na ty 4 týdny genetiky.
Tak mi dnes koordinátorka řekla, že KET bude až druhý cyklus, že je to nestandardní, ale že to asi doktor tak chtěl, protože se prý nestihnou ty výsledky genetiky. Přitom doktor nám říkal, že to bude teď na konci měsíce.
Takže jsem z toho zmatená a nevím, jestli ještě volat koordinátorce anebo se rovnou zeptat doktora. Vypadá to, že levá ruka neví, co dělá pravá.
Akorát mě to dnes naštvalo, pořád na něco čekat čekat a čekat. Tak jsem taková naprdnutá dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.4.21 23:25

A vy máte nějakou genetickou vadu, ze testují embrya? @Malineka Bohužel to tak je, určitě toho mají moc a tak se doktor asi přeřekl, ale opravdu pokud jdou na genetiku tak se čeká 5-6týdnů a pak může být transfer. Ja myslím, ze stojí za to si počkat na to štěstíčko 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
9.4.21 06:44

@Malineka my jsme na výsledky genetiky čekali 6 týdnů a teprve pak byl KET :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
9.4.21 07:17

No jediné, co mám, tak je ta leidenská mutace a píchám kvůli tomu fraxiparine. Manžel měl horší spermie, ale genetika obecně nám vyšla zdravá.
Já jen nechápu, proč nám můj doktor 2× říkal, že se to vše stihne a to nám do kalkulace dával i tu genetiku a pak i další doktorka na kontrole mi udělala přípravu na KET hned po menstruaci. Najednou mi včera koordinátorka řekne, že nemám píchat fraxiparine, že KET bude odložený o měsíc.
A to jsem jí volala z vlastní iniciativy, že jsem si nebyla jistá, kdy mám začít brát ten další prášek, jinak bych se to ani nedozvěděla, proto to nechápu. Tak asi budu dnes obvolávat kliniku a dělat trochu hysterku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.4.21 09:22

Ahoj holky, zaujala mě vaše diskuze. Před měsícem jsme také podstoupili test PANDA v Repromedě a čekáme co bude dál. Jak to prosím probíhalo, co máme čekat? Děkuji za informace. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.4.21 13:53

@Adehe jdete přímo na umělé? Až budete mít výsledky z genetiky, tak dostaneš hormony a pak odběr vajíček… pokud se najde nějaká genetická vada přenosu, tak budou pak ještě testovat embrya a to trvá těch 5-6 týdnů a pak transfer ☺️️🍀 Jakého doktora ti přiřadili? Za mě klinika moc super ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 13:59

@Malineka urcite to neni hned v tom cyklu, ja mela odber 3.11. a KET jsem mela nakonec az 9.2.(s tim, ze se musel o mesic odlozit kvuli tomu, ze mi nenarostla sliznice)… Cely proces IVF je proste o cekani, s tim nic nezmuzes a jestli ti pomuze „delat hysterku“, tak si ji delej, ale nemyslim si, ze je to zrovna stastne reseni :zed:

• Citovat
  • Upravit
5
9.4.21 14:12

Zatím nevíme. Šli jsme kvůli špatného spermiogramu. Asthenoteratozoospermie nebo tak nejak.. zkratka špatná morfologie. Zatím jsme na první konzultaci byli u Filkové a na utz a odběry u Matěny. Asi se mi líbil více, koho máte vy? Myslím, že výsledky bychom měli mít příští týden. Snad, už chci vedet na čem jsme a co budeme muset podstoupit. Pokud to půjde chtěla bych prvně zkusit inseminaci. Jaká byla vaše cesta? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
9.4.21 15:28

@Adehe My jsme chodili prvně k Matěnovi, ale teď na kontrolní utz jsem měla 2× někoho jiného. Já chápu, že toho mají hodně, ale vždycky se mě pak ten další doktor ptá, co mi doktor před tím napsal a tráví dost času hledáním v mé dokumentaci, to mi přijde takové blbé prostě, jinak jsem s Matěnou moc spokojená. Ale jak říkám, už jsem ho dlouho neviděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 15:33
@Malineka píše:
Tak nám vajíčka poslali na genetiku, ale nějak to vůbec nechápu.
Platí nám to teda pojišťovna, ale měli jsme hned ten cyklus po odběru mít vložení, což prostě časově nevychází na ty 4 týdny genetiky.
Tak mi dnes koordinátorka řekla, že KET bude až druhý cyklus, že je to nestandardní, ale že to asi doktor tak chtěl, protože se prý nestihnou ty výsledky genetiky. Přitom doktor nám říkal, že to bude teď na konci měsíce.
Takže jsem z toho zmatená a nevím, jestli ještě volat koordinátorce anebo se rovnou zeptat doktora. Vypadá to, že levá ruka neví, co dělá pravá.
Akorát mě to dnes naštvalo, pořád na něco čekat čekat a čekat. Tak jsem taková naprdnutá dnes.

Minulý týden mi přišly výsledky genetiky z Repromedy a trvalo to 2 týdný a 1 den. Chodím do PFC, ale PGT jim dělá Repromeda.

• Citovat
  • Upravit
1785
9.4.21 15:50
@Anonymní píše:
Minulý týden mi přišly výsledky genetiky z Repromedy a trvalo to 2 týdný a 1 den. Chodím do PFC, ale PGT jim dělá Repromeda.

No já nevím, uvidíme prostě. Já tam ještě nevolala, ale vše napovídalo od začátku tomu, že se to stihne v jednom cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.23 19:00

Dobrý den, mohu se zeptat jak jste byli v Repromede spokojeni? Moc děkuji za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.4.23 11:14

@Lucka934353 dobrý den, my jsme byli. Ipřes vyšší ceny… na 4 pokus máme zdravého chlapečka 🙏🏻Ikdyz to trvalo, ale vyšli mi vždy vstříc, co jsem chtěla vyhověli… určitě tam pujdeme pro sourozence 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.