Řetízky u dětí – ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
7.12.08 18:52

Ahojte holky, tak Kuba má řetízek už týden,,,,sem tam na něj šáhne ale nic hrozného na noc ho sundaváme a je fakt že si na něj zvykl strašně rychle, ráno se vzbudí a drží ho v ruce že ho chce na krk,,,,dokonce ježíšek už koupil i přívěsek se znamením,,,,,určo se zavděčí.Ale pochválil se mi s tím že babička,,,tchýně,,,,ho naučila si ten řetízek dávat na nos ,,,nemusím zdůrazňovat že se s tchýní nemusíme,,,, :twisted:jo a taky nezapoměla na narozeninách dodat větičku,,,pojd sem at se podívám na řetízek jestli je opravdu stříbrný,,,jestli vedle stříbra jen neležel :evil: ,,,,no holky nemám slov.

Díky za příspěvky,,,moc mi pomohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.12.08 08:57

:D tchýně …věčná téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.12.08 15:00

To mi povídej,,,máme společný dvůr,,,,ale i to je moc,,,,,,,,nejhorší že mnža stojí při ní,,,mazánek :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.8.14 21:47

Holky,
chlapeček se zlatým řetízkem vypadá roztomile. Mnohem lépe vypadá rodina, kde mají řetízek všechny děti, a nejlepší je, když má řetízek i tatínek.
U nás se to poslední dobou moc nevidí, ale byli jsme na dovolené ve Švýcarsku a tam tak třetina předškolních chlapečků nosí zlatý řetízek. Batolata běžně mívají kombinaci zlatého řetízku a náramku. Spousta kluků nosí naušnici (to se mi osobně už tolik nelíbí). Nevím, jak to tam řeší ve školkách.
Já tedy ještě žádné dítko nemám, teď hledám jen nový řetízek pro přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.4.19 21:09

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat. Syn dostal ke svému narození od dědečka zlatý řetízek. Nyní je mu rok a čtvrt a na stole našel řetízek tatinka a ukazoval, ze si ho dává na krk, tak jsme mu nakonec ten jeho dali. Ale porad mám takové spatne myšlenky, jestli je to spravne. Jestli si nemuze nějak ublížit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.4.19 21:27

Osobne bych nedavala. Mozna jsem na bezpeci precitlivela, ale muze se nekde zahaknout bez dohledu apod. Ne nedala bych ani omylem, dceri sundavam na spani i korale na gumicce i kdyz zadoni, ze s nimi chce spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
6.4.19 21:28

Taky bych nedala. Muze se nekde zachytit a uskrtit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
6.4.19 21:29

@Lily-en Určitě nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
6.4.19 21:34

@Lily-en ja bych nedávala, I když pravděpodobnost, že se na tom někde uškrtí se blíží nule, řetízek se nejspíš roztrhne, ale tak aspoň na spaní bych ho raději sundavala…

Mě osobně se to ani na těch malých dětech nelíbí, ale to už je otázka osobniho vkusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.4.19 21:41

Já bych mu ho nedávala. Bála bych se, že se někde zachytí a řetízek se mu může zařiznout do krku. Schovala bych mu ho, až bude větší. Popravdě, mě osobně se řetízky na takto malých dětech, a na kloučkách extra, vyloženě nelíbí. Nevím proč, ale vždy mě to zarazí, když vidím batole s řetízkem na krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
6.4.19 21:49

Naše malá má 5 a ještě jsem si netroufla ji dát řetízek ,dostanete ho asi až do školy . Synovi bych ho nedala vůbec, nelíbí se mi to stejně jako náušnice u kluků,ale to je jen můj osobní pohled na věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.4.19 21:50

Dekuji za vaše názory :kytka: tak ho raději sundame. Me se to na malých dětech taky moc nelíbí, ale tomu našemu to s nim vyloženě sluší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
8.4.19 09:17

Dcerka nosí řetízek od cca 7 let, dřív bych ho nedávala z důvodů, které uvedly holky výše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí